Hej å hå, bowla på!

Fick precis skjuts hem till mig efter att ha spenderat några dagar hemma hos Martin. Syster min har hyrt film, bland annat "Breakfast at Tiffany's" med Audrey Hepburn, som vi tänkte se nu. Planerna för kvällen är fortfarande obestämda men det ryktas om fest hemma hos en kompis till Martin så vi får väl se.


Igår var det bowling på schemat och jag & Martin åkte till Vallentuna bowlinghall för att pröva lyckan. Tyvärr har jag sedan en tid tillbaka redan upptäckt att bowling inte är min starkaste gren, men roligt är det. Fick filmat för mig hur jag ser ut när jag bowlar, efter nästan en timmes nekande att jag visst inte gör fel. Och jag erkänner fortfarande inte att jag gör det, filmen är raderad, och så alla bevis ;)


image597
STRIKE! Yeees yeees yees!

YSL/DSL

Tillbaka till forntiden → Påskaftonen spenderades tillsammans med familjen och det var mycket mysigt. Vänner till familjen var också där och vi spelade spel, umgicks och hade det trevligt. Många påskägg blev det och nu är jag helt fullproppad så det räcker fram tills nästa påsk (Okej jag vet att jag kommer vara sugen i morgon igen;) ). Det var dock inte bara godis i alla äggen, utan det bästa var utan tvekan "ägget" jag och min syster fick av Sofie, storebrors flickvän, innehållande två solglasögon. Ett par Yves Saint Laurent och ett par Diesel, skitsnygga båda två! Tusen tack Sofie (Och sofies mamma som säljer glasögon, som jag gissar att de kom ifrån)!


image595
Älskar dessa från Diesel, dock inte lika dana som vi fick.
Fast de var också riktigt snygga!

Första dagen på jobbet

Kom precis hem från ica. Första dagen avklarad, phu! Jobbigt värre! Nej, det var faktiskt ganska kul tycker jag. Känner dock att jag har blivigt sjuk, något som nödvändigtvis måste ske när jag ska jobba. Har gått och blivigt jätteförkyld och ont i halsen, dessutom har jag feber och orken i kroppen räckte precis hem till tröskeln. Känns lite tungt då jag ska tillbaka till jobbet imorgon, annars vet jag inte om jag får jobba något mer. Så det här är något jag får hålla för mig själv och inte klaga om så att mamma tvinga mig att stanna hemma imorgon, vilket kan bli tufft då jag är världsbäst på just den biten.

Ikväll skulle jag gått på bio med Martin, Patrik, Sofie & Frida, men det blev inställt och det var nog bra det. Vet inte om jag skulle orkat. Kommer nog ligga hemma ikväll och bara tycka synd om mig själv framför tv:n (Vilket jag också är väldigt bra på ;) ).


Påsklov

Får väl säga att bloggen tillsammans med mig har haft lite påsklov, som ursäkt för att jag inte bloggat så flitigt. Har iallafall hunnigt med familj, vänner, övningskört, shopping och slappat såklart.

Övningskörde för första gången i går. Det gick jättebra! Mycket bättre än jag trodde då jag hade föreställt mig hur jag skulle köra av vägen, vilket var skönt att jag inte gjorde. Och det var skönt att visa alla vilken naturbegåvning jag är ;) Det där körkortet är inte långt borta nu (Fick en rejäl egoboost). Haha, skämt å sido. Skäms lite att jag inte kommigt igång tidigare. Men det var kul att det gick så bra, går antagligen bara utför efter det här så jag får vara glad så länge det varar.

image594

Imorgon är första jobbdagen, håller tummarna för att det går bra! :)

Skärtorsdagen

Hade precis skrivigt ett inlägg i förrigår när datorn svartnade och allt försvann. Orkade bara inte skriva om, och sen dess har jag inte haft lusten att skriva bara. Idag är iallafall sista dagen i skolan innan påsklovet och dagen då man måste klä ut sig till påskkärring. Haha kanske inte något för mig men mina småbrorsor har aldrig sett sötare ut ;)

Själv hoppas jag bara att mina påskägg kommer fyllas med något annat än godis. Påskägg har en tendens att vara fyllda med inte allt för lockande påskgodis. Den  här pengapåsen skulle inte sitta fel istället! ;)

image593

Ack denna teckniska värld - problem problem

Status: I skolan.
Har precis slutat men väntar på att mamma ska komma och hämta upp mig. Vi tänkte åka till Täby c och lämna in min mobbade cp mobil. Har inte haft annat än problem med den. Var nog redan sönder när jag köpte den. Det är min teori. Och då jag är en ganska klumpig (okej jag erkänner) människa så har jag väl även tappat den några gånger. Men vad faan det ska den väl klara. Eller är det bara jag som tycker att en mobil ska det? Min gamla mobil, där kan vi snacka om en stöttålig mobil. Men men får se om det gå och lämna in den och få den lagad för nu funkar inte ljudet på den.

image591
Här är en bild på den dumme parveln, om inte annat så är den jävligt good looking!

The Hills

image607

Am I obsessed?
Tror nästan det. I'm hooked! Nu tänkte jag nämligen sätta mig och titta på de första två avsnitten av The Hills season tree som jag på något vänster lyckades missa. Såg de första två säsongerna i somras under några kalla regniga dagar. Finns inte så mycket annat att göra då än att sällskapa med en kompis och bunkra upp med massor av kakor, té och The Hills. Det var mycket trevligt vill jag minsan minnas. Så när Julia för några dagar sen sa att det hade börjat gå på tv igen kunde jag ju självklart inte missa det.


Här kan du också titta på alla avsnitten från allra första början.


Sen tror jag nästan att jag ska lägga mig och läsa igenom lite körkortsböcker (Tråkigt!) om det någon gång ska bli något körkort för mig. Även om jag har en tid på mig. Fyller inte år förens om 249 dagar, men vem räknar? (a) Have a nice evning!

I have a job now

Hade tills idag ett helt beroendefritt liv. Och så börjar det igen. Har precis tittat klart på första avsnittet av One Tree Hill Säsong 5 och jag kan inte få nog. Vill se meeer! Så nu har jag åter inget liv varje söndag klockan 18.30 - 19.30. Och att det alltid ska sluta så spännande. Tror inte att mitt hjärta kommer att klara det här. Får försöka se till så att någon kan komma över med hela säsongen så att jag kan se den på en gång! 

Sen så ville jag bara upplysa om att jag har fått jobb på ica, alla som nu har missat det. Kommer börja på tisdag & onsdag påsklovsveckan. Så det är bara att komma dit och hälsa på. ICA in my heart! (Skämt å sido).
image588

Blommigt...

...blommigt blommigt! Säsongens heta trend. I love it!  Dock tror många att den kommer bli uttjatad redan nu. Något jag inte förstår mig på. Detta är en trend som för mig kan få återkomma varje sommar. Jag bara älskar blommigt. Kolla in klänningen Audrina har på bilden nedan så kommer ni förstå mig. Helt u n d e r b a r ! Om den bara kunde hamna i ett fint inslaget paket utanför mig dörr så att längtan kunde lindras lite..



För det andra så är den här tjejen bara så grymt jävla snygg!

Dagen allmänt känd som "Slapparsöndag"

Vaknade jättetrött idag, hade gärna sovigt längre. Tyvärr var inte det en valmöjlighet då min storebror fyller 23 år imorgon och pappa fixat ihop lite fika med släkten så där på morgonkvisten. Så det var bara att dra på sig kläderna och sticka iväg dit. Väl där hade de tänt upp en eld och alla slog sig ner runt grillplatsen för korv. Väldigt mysigt var det faktiskt. Kändes sådär lagom vårigt när solen sken ner och kinderna blev alldeles röda av den friska luften och värmen från elden. Sedan blev det självklart tårta också, men då jag fortfarande var på lite morgonhumör så blev det ingen för min del. Men iallafall, Grattis i förskott brorsan! :)

Nu har martin precis dragit hem och jag tror bestämt att resten av dagen kommer spenderas hemma med sälskap av familjen, en varm kopp té och ett bad.

Girlpower

Gårdagen började med en snabb powernap efter skolan. Välbehövd då jag vaknade med förnyade krafter. Efter middagen spenderades kvällen tillsammans med Sofie & Frida inne i stan, där vi gick om kring en stund och fikade på Café 60. Sedan drogs det vidare till Vallentuna igen där jag möte upp martin och några kompisar. Mycket trevlig kväll, som alltid med dessa vänner!

image584

Nu har jag precis tittat klart på The Hills, sjukt bra serie! Avundsjuk blir man. Skulle inte tacka nej till de här tjejernas garderober & lyxiga liv.

God morgon!

God morgon!
Börjar känna mig lite kraslig i halsen, usch! Jag mår inte alls bra. Tror nog jag stannar i skolan tills provet är klart. Tänkte bara säga god morgon och lägga in nån bild på dagens outfit, som idag är lite slapp i vitt slappt linne från bikbok, grå kofta från gina tricot & jeans från g-star raw. Kör på the old style.



Vakna med the Voice i bakgrunden, som alltis så här tidigt på morgonen.

I Indialand bak himalya strand där händer det konstiga saker ibland..


Dagen före fredagen

Sitter för tillfället och laddar upp lite nya bilder från indien på datorn. Fick en CD-skiva med bilder från Sofies kamera idag. Alltid roligt att titta och tänka tillbaka på hur härligt det var.

Dagen i sig har varit relativt lugn. Började med gympa, som jag för övrigt fått så nedrans ont i kroppen av vilket genast påminner mig om att jag måste börja träna igen. Har blivigt lite slött med det. Tror nästan att jag tar med mig simkläderna till skolan i morgon. Det gäller nu eller aldrig. Efter gympan var det rättskunskap där jag & Frida pratade med vår lärare om att vi borde göra provet i morgon istället och hon gick med på det. Så det var bara att titta på klockan och dra hem med nästa tåg. Och väl hemma tog vi det lugnt och det är otroligt vad en dag kan gå förbi fort. Tog en sväng förbi ICA för att möta upp pappa och lillebror. (Har varit där några gånger tidigare och frågat om jobb) och idag kom hon äntligen fram och undrade om jag kunde börja jobba på påsklovet. Min lycka är gjord! woho jag har fått jobb! Äntligen, som jag har längtat.. efter pengarna som följer såklart ;)

Tänkte vara lite duktigare än igår och börja titta igenom mina anteckningar och läsa på inför provet nu. Men vi höres senare. Wish me luck! :)

Det här är deprimerande

image565Nu orkar jag inte med Sverige och allt som heter läxor längre. Vill bara fly bort. Tillbaka till Indien. Att allt här i världen har en tendens att gå snabbt när man har roligt är väl ingen nyhet. Men nu har det gått FÖR snabbt! Jag vill tillbaka! Tillbaka till sol & värme. Jag klarar inte av det här längre. Suck!

Får väl lugna mig med att det är påsklov om snart en vecka. Om jag överlever till dess vill säga. (Nä nu ska jag sluta vara så deprimerande, förlåt! Kan inte vara så roligt att lysna på. Sen har jag ju hört att det inte är bra att gå runt och vara på dåligt humör, man kan dö i förtid av det. Och det vill jag ju inte! Så dags för mig att ta mig i kragen och rycka upp mig. Kanske blir en resa till somarn'. Jag tror nog att jag ska drömma mig bort och fantisera lite nu. Vi hörs sen!

Uppdatering: Nu är det bara ca 50 dagar kvar i skolan tills sommarlovet! Dessutom är minst 10 av dagarna halvdagar eller idrottsdagar, och sen vet man ju aldrig hur många dagar som går bort på grund av "lita-att-göra-jag-går-hem-syndromet" Wiie! Nu är det inte mycket kvar! Jag känner mig genast som en mycket possitivare människa.

Vad jag gör istället för läxor

Nu sitter jag här framför datorn igen och slösar bort mitt liv. Nej okej, jag bara skojade lite. Men att jag sitter här och vet att jag borde börja med läxan är något helt annat. Det är nämligen sant och det tynger ner mig så mycket att jag bara inte kan gå och ta upp böckerna som ligger på golvet, lägga dem framför mig på bordet och slå upp kapitelt jag borde börjat med för länge sedan.

Istället tittar jag nog runt lite i bildmapparna jag har samlade här på datorn. Så mycket roligare i min mening.

image564
Jag och William på Gotlandsfärgan i somras. Jag kan ärligt säga att han är den gulligaste ungen i hela världen.  (Att du växer så snabbt, snart 3 år i sommar). Känner mig som en sentimental gammal morsa! Storasyster Anna älskar dig! ♥

Effektivshopping i hög grad

Sorry för min dåliga uppdatering på sistone, men det är sånt som händer.

Glömde ju nästan berätta att jag var i Teeby i måndags med Daddy Cool. Och jag säger bara det, om man ska shoppa ska man ta med sig pappa sin. Inte bara det att man kanske lite snällt kan tjata till sig något utan det går undan också. Vi gick in i två affärer och jag kom ut med två stora shoppingpåsar. Och som om inte det var nog så var pappsen skyldig mig lite pengar, så det slutade med att jag gick därifrån med plus i plånboken. Härligt! ;)

Och eftersom att jag ändå inte har någonting för mig så tog jag mig orken att pröva alla plaggen.


Jag fick såklart´ ;) mina vita sneaker men även ett par svarta vagabond-pumps med kilklack (nästan likadana som jag älskade & slet ut i somras, så jag tyckte det var värt att köpa ett par till). Sen åkte jag därifrån med ett par vita shorts (likadana som jag har svarta) & en klänning från Vero Moda. Nu får sommaren gärna komma! 

Sjukskriven 4-life

image562
Idag känner jag mig lite sjuk och hängig så jag bad mamma att sjukanmäla mig från skolan i morrse. Tror nog att det är en förkylning som har mig i sitt grepp igen. Mitt imunförsvar måste som vanligt ha slutat fungera eftersom att jag jämt blir sjuk. Men iallafall så kändes det rätt ok att skippa skolan idag då jag känner att jag kan få mycket mer gjort hemma än om jag skulle varit där. För det andra så har vi rättskunskaps-prov i morgon så jag måste verkligen plugga. Och det gör jag bätter hemma.

Ha en bra dag, det här är nog inte sista gången vi hörs idag! För om jag känner mig själv så kommer jag nog inte plugga så mycket ändå om jag inte sätter den sidan till.

Du är en sjuk människa, du behöver hjälp..

Nyss uppstigen ur ett långt, varmt & välbehövligt bad. Det är så skönt att skingra tankarna i badet. Allt tycks komma fram klarare där. Nu är jag i alla fall nyduschad och fräsch och redo för en tidig kväll. Tror nog att jag ska lägga mig och somna till någon gammal mysig film. Får se om det kanske blir hundtricket, sunes sommar eller kanske eva & adam.. :)

image554
Micke: Varför har du inga byxor för?
Simon: Fråga Mario.
Mario: Hörru, ta av dig byxorna!
Micke: Varför?
Mario: Men kom du hit med tuben eller?
Micke: Ja-ao.
Mario: Ta av dig byxorna dåra.
Micke: Vaa snackar du om?
Mario: Hur många luffare & pundare har inte suttigt på ditt säte innan du sätter dig där!?
Micke: Amen nu får du fan ge dig!
Mario: Deras skit dom lämnar efter sig sugs upp i dina byxor..
Micke: Sugs upp?
Mario: Sugs upp! Och sen kommer du hit och släpper ut det i min nya soffa. Av med dem! Allvarligt, ta av dig byxorna!
Micke: Du är en sjuk mäniska, och du behöver hjälp..
Mario: Kan du vara så snäll och ta av dig byxorna bara..
Micke: Nej..

Haha, det är så roligt att jag håller på att dö!

mirror girl

image546image548

Hitta rätt på nätet

Jag hittade den här artikeln i metro (om mitt minne inte sviker mig) för några dagar sen. Sparade den och tänkte att den nog skulle komma till användning. Den hette alltså "Hitta rätt på nätet" och var en lista med shoppingadresser som kan vara värda att kika in på.

image549
www.forever21.com

www.asos.com
www.brownsfashion.com
www.hm.com
www.mangoshop.com
www.mytheresa.com
www.nelly.se
www.perfumebay.com
www.netaporter.com

image550

Mina fötter får gå utan skor...

Idag tänkte jag nog försöka få med mig pappa min till Täby C, där jag har spanat in ett par aasballa nya skor. Ett par vita puma-sneakers för att vara korrekt. Skit skit snygga! Kommer passa perfekt på mina små fossingar. De kommer vara helnöjda med att traska runt i dem i denna vårfina värld. Nääj, men vänta nu, det regnar ju ute. Katastrof!

Fick prcis det tråkiga samtalet att er hund har gått bort... Nej, okej så var det inte. Men nästan. Pappa ringde precis och sa att han inte hade tid idag. Tårna bara sprutade, men nej nej inte kunde han klämma in sin dotter i nöd. Han ska hämta upp mig efter skolan imorgon istället. Jag får väl helt enkelt se det positiva i det hela. Jag SKA få nya skor! :)

God söndamorron!

Att helgen kan gå så snabbt...

Var inne i stan med martin igår. Målet var dock inte att titta på saker åt mig (buhu) utan åt martin. Lite tråkigt må jag säga när alla affärer vi gick förbi bara ropde på mig att gå in. Men jag var stark och höll stenhårt fast vid att vi skulle kolla åt honom. Som tur var hittade han ett par nya jeans och en snygg tröja ganska snabbt. Förstår inte hur killar kan vara så snabba med att handla och verkligen bara handlar det de behöver. Ett mysterium för mig. De vet vilken affär de vill gå in i och sedan hittar de något där. Något som förundrar mig varje gång. Aja det kanske var tur för mig då jag faktiskt han smita in på hm och köpa den här fina ringen & sölglasögon.


Spring/summer inspiration

image539
-katalogen dök ner i brevlådan idag. Underbart med alla sommarkläder! Hittade några fina saker som jag nog tror att jag vill beställa.

Men nu känner jag att klockan har blivigt mycket! Oj, snart halv tolv! Jag som redan vet att jag kommer att vara trött i morgon borde planerat min nattid för länge sedan. Bäst att jag hoppar i säng nu, och om vi inte hörs så ha en trevlig helg! Det kommer i alla fall jag att ha. Vi hörs!


Först hade jag pengar, sen hade jag inga längre...

Kom på att jag var och handlade i söndags. Det blev en liten tur till Täby centrum med lite trötta steg. Men allvarligt talat, tre hela veckor borta från civilisationen gör att man vill komma ut. Lite tur hade jag med mig också då jag hittade den här fantastiska tröjan från Boomerang, som jag faktiskt tror att jag ska ha på mig i morgon.



Köpte även ett par glasögon på Lindex (likadana som jag blev av med i Indien).


Pust!

Jag har märkt att ända sedan jag kom hem, som snart är en vecka sen, har jag inte skrivigt någonting av vad jag har haft för mig. Jag kan väl säga att jag har varit lite upptagen och att det vart lite svårt att klämma in bloggtid.

Skolan har i alla fall vart skit och allt snack om att jag vart borta tre veckor och vilat upp mig och fått nya krafter är något alla lärare kan ta och stoppa upp i *****! Jag tror aldrig jag har varit så här trött som jag varit de senaste dagarna. Kan bero på jetlag eller alla läxor jag har fått som ligger och tynger ner mig till mitt sämsta humör. Ingen idé på att börja med dem heller, nu väntar jag på martin och sen vill jag bara ligga och slöa hela dagen.
image528
I tisdags bakade jag muffins, inte så där jättelyckade. Och jag var rätt besviken på mig själv att jag inte kunde bättre. Men för varje muffins jag ätigt har de bara växt i mitt tycke. Säkert bara för jag intalar mig själv att jag visst kan baka! Haha, jag förstår faktiskt inte hur det kan bli så fel när man följer receptet till punkt och pricka. Får ringa in och klaga på kokboken för det måste ju vara den som det är fel på..?

Ja, vad mer intressant har hänt mig då? Inte mycket kanske du hör eftersom jag tar upp muffins. Jo juste igår fick jag ovanligt många komentarer om min klädsel. Ändå hade jag bara en enkel röd t-shirt och svarta shorts. Tydligen är röd min nya färg. Klart att jag kommer att ha på mig det om det är det jag får kommentarer om ;) Sen kanske mina solbrända armar har något med komplimangerna att göra. Jag vill aldrig att färgen ska försvinna och att jag blir lika blek och grå som alla andra :( (No offence)

P.S Jag skrev det här inlägget för några timmar sedan, men internet muppade sig och jag fick aldrig iväg det. Kändes onödigt att radera det, så här är det :) D.S.

Var det vår jag skrev om i förra inlägget?

Oj då, det var det visst! Men då får ni höra det från mig igen! Det ÄR vår! Trotts att jag vaknade med snö utanför fönstret idag så har det verkligen gått och blivigt vår. Titta bara ut, solen skiner och jag ser inte skymten av snön som täckte hela marken för några timmar sen. Underbart!

image524
Förra årets första vårdag.

Vååår

Utanför fönstret slår våren ut.
Marken blir grön igen.
image520
Allt som var dött, väcks till liv,
det kan också vi.

Imorse när jag vaknade fick jag en helt underbar känsla av vår i kroppen. Jag har gått runt som på moln hela dagen och känt mig så lycklig. Dessutom spelades Ted Gärestads För Kärlekens skull på radion med de här första raderna, kunde inte bli bättre. Förutom att jag slutade kl. 10.00 (men det var bara en bonus). Vårvädret gjorde mig lyckligare. Hoppas verkligen att vintern är borta för gott nu och att sommarn kommer snart. Jag vill se blommor på marken, känna värmen i luften, se bara armar och ben.. Jag vill ha SOMMAR! Härligt, härligt!


Dagbok från Indien del 2.

Jaha, här kommer resten av resan i skrivformat. Ursäkta att det blir långt. Men det är lite svårt att klämma in tre veckors fult-med-aktiviteter-dagar på ett enda kort inlägg. Så såhär blir det.

Vart var jag då? Jo juste:

Måndag 18/2: Minisafari ute i djungeln. Vi struntade i jeapen och tog en minihiking på 3 h in i skogen , med guide förståss, annars vet vi aldrig om jag kommit hem igen. Det var nästan att vi såg mer djur på vägen dit i tucktucken, men hoppet vände när jag hittade en vandrande pinne (Haha). Sedan rullade djuren förbi. Vi såg bisons, apor, jätteekorrar, vildsvin & fåglar. Uppstigning 06.35 för att sedan vara hemma igen i god tid till frukost. Bananchokladpankakor, mums! Den här dagen blev fullspekad där efterlängtat vila byttes mot flera upptäcksresor. Det blev ett litet besök på en Spice Garden och efter det styrdes tucktuckarna mot en 1500 hektar stor téplantage med tillhörande fabrik. Så värst intressan kanske det inte var. Men man kan ju inte kalla oss oeffektiva! Som om inte det här skulle räcka för en dag så avslutades dagen med en liten båttur. Förutom djuren vi sett innan såg vi vilda elefanter, antiloper och andra hjortdjur jag inte vet namnet på.

Tisdag 19/2: Betalade för att bara en dag i pool. Riktigt skönt! Åkte till en ny stad, Cochin, på eftermiddan.
Onsdag 20/2: kan säga att den här dagen var helt värdelös. Åkte sightseeing i Cochin och var mer utråkade än jag någonsin varit i hela mitt liv. Höjdpunkten på dagen var Pizza Hut! Gud vad gott med riktigt mat!
Torsdag 21/2: Gick upp tidigt för att ta tåg tillbaka till vårt "hemhotell". Tågresan blev en mardröm! Åt en början var allting bra men efter ett tag blev det bara mer & mer kaotiskt och jag säger bara: "Aldrig mer tåg i Indien!" Det var det hemskaste jag varit med om! Jag upprepar: "Aldrig mer tåg i Indien!"

Fredag 22/2: Äntligen hemma (i vercala)! 5 dagar på stranden på 2 veckor är inte okey, så nu får jag äntligen ta igen det, tänkte jag. men vad händer inte, om inte att jag än en gång bränner mig en gång till. Jag har verkligen otur ibland. Kommer att bli en mycket rynkig gammal tant det är ett som är säkert så som jag bränner mig!

Lördag 23/2: Chill day by the pool!
Söndag 24/2: Pappa fyllde 50 år! (skälet till att vi åkte bort). Congrats old man! ;) Låg på stranden, åt fin middag, satt uppe på taket på vårt hotell och umgicks till 4 på morgonen. Mycket trevligt, min kusin (pappas bror & hans familj) kom och överaskade oss!

Måndag 25/2: Stranddag!
Tisdag 26/2: Pooldag! + att vi åt lunch på det äckligaste stället jag någonsin ätit på! (Jag blir väldigt lätt irreterad när mitt blodsocker är nere) Inte det att stället i sig var äckligt utan hör och häpna, det tog 1 & en halv timme (!) att få maten och under tiden hade jag redan slitigt av mig håret 38 gånger! Jag var såå irreterad att jag inte visste vad jag skulle göra! Men nog om det..
Onsdag 27/2: SOLDAG! Sista dagarna att steka på brännan ordentligt! Sololjan fram! Klart man var tvungen att sola så mycket som det bara gick!
Torsdag 28/2: Sista dagen, buhu! Steekdag!

Fredag 29/2: Kl.02.30 (22.00 svensk tid torsdag kväll) började resan hem.
Lördag 1/3: Kl.02.00 hemma i kalla Sverige igen efter ca 29 timmars resande.

Nu: Skönt att vara hemma. Börjar väl snart längta tillbaka men just nu lockar ens egen säng liite starkare!

Tre veckor i Indien

Honeey I'm hooome!

Shame on me, att jag inte kunde klämma in en enda dag att skriva ett inlägg! Jag får väl försvara mig med att jag haft annat att göra och that I will make up for it. Jag lovar att berätta allt som har hänt nu istället. Hoppas det är ok och att det inte blir för långtråkigt (ni får väl helt enkelt sluta läsa då). Jag har iallafall haft det jättebra & livet flöt på bra där borta. Är skönt att vara hemma igen men jag måste bara få klaga på vädret, fyfaan vad kallt det är! Jag tror jag fryser ihjäl! Sommarn får gärna komma nu. Är lite jobbigt att behöva ta på sig långbyxor igen. Tough life here in Sweden.

Såå, sammanfattad dagbok av de tre gångna veckorna:

Fredag 8/2: Flög 15.15 från Stockholm Arlanda till Indien.

Lördag 9/2: Någonstans under flygningarna blev det plötsligt lördag och tiden flyttades 4 & ½ timme framåt. Vi landade trötta och utslagna efter nästan ett dygns resa kl.16 (11.30 svensk tid) i Kovallam. Vi packade upp, gick & åt och somnade på en gång.
Söndag 10/2: Första stranddagen!
Måndag 11/2: Åkte till en jättevacker strand en bit bort där det var jättehöga vågor som toog mina solglasögon som jag dumt badat i, buhu, ledsen!

Tisdag 12/2: Åkte Backwater-tur (Båttur i floder som tydligen är speciella för Kreala) Fin natur :) Dock liten båt, en kanot med åtta personer i den, höhö.
Onsdag 13/2: Kom till Vercala (vårt andra stopp denna resa) efter ca 1 ½ h taxiresa. Förstod för första gånen hur heliga djuren verkligen var för dessa människor. En elefant gick mitt på motorvägen och stoppade upp hela trafiken, och ingen flyttade på den. Konstiga människor, dom där indierna ;)
Torsdag 14/2: Alla ♥-dag! Saknade martin som en galning! Gick upp vid 7.00 Gäsp! Åkte en båttur där vi fick se delfiner och det var riktigt coolt att veta att de simmade under en när man badade. Låg sedan och solade på däck hela dagen, vilket resulterade i att jag brände hela kroppen.
Fredag 15/2: Var på en ny strand, förbi klipporna på den gamla. Låg dock i skugga mestadels av dagen, aj aj aj min brända kropp! ;) Nytt ord: MYRPARAD. Så fort man såg myror överföll dom en gåendes i en liten parad, Död åt myror säger jag bara. Jag hatar de små krypen!
Efter de lite agresiva orden tycker jag att det är dags för en liten bild till.

Lördag 16/2: Alla vaknade innan solen äns hunnit gått upp. Vi hyrde tre tucktuck, här kallade rickshaw, åkte tår 1 ½ h till en hamn där vi skulle hyra en båt. Vi bestämde oss för en med tre sovrum på och hyrde den i ett dygn. Umgicks & solade lite på båten och kände mig för första gången lite brun :)
Söndag 17/2: Åkte upp till bergen till ett naturreservat. Lite läskigt på väg upp med branta smala vägar och en fartdåre till indier som chauför! Får skyla på pappa att jag har ärvt hans höjdskräck, något jag inte bara kände på en gång under resan. När vi kom upp blev det elefantridning. Min elefant hette monicha & var 35 år, mycket intressant information, eller hur? Under tiden vi red: William snart 3 år: Titta en höna! En get! En ko! Pappa: Jaha, nästa år blir det ingen resa till Indien inte, då tar vi in på en 4H-gård! Verkar ju mera uppskattat! Haha

 
Nä nu får jag snart skrivkramp så jag tar en liten paus & återkommer strax med återstående dagboksskrivade från resan.

RSS 2.0