Ett lååångt inlägg...

... med bilder från i torsdags.

 

Jag vill också ut i solen!

Nu sitter jag alltså här igen, solen skiner, jag har vaknat för sent, bryr mig inte (?) och det första jag gör är att sätta mig vid datorn.. What!? Vad är det frågan om?Jo, jag skulle berätta lite om min dag igår ja. Vad spelar det egentligen för roll om jag går ut nu eller om 10 minuter? Solen kommer vara kvar!

Dagen var väl inte värst speciell, en typis Anna-sommar-dag där inte så mycket speciellt händer, bara glider runt i solen. Framåt kvällningen däremot drog jag och martin ihop ett härligt gäng och åkte ut till ekskogen och våldgästade Sofie. Det blev lite mysigt grill vid poolen, lite dart, springtävlingar och lite häng på ett mysigt berg. En mysig kväll helt enkelt!

Nu när jag har en riktigt proffskamera så var ju den of course med, men jag lägger upp lite bilder senare! Nu ska jag OCKSÅ gå ut i solen!


Så var man uppe med tuppen!

.. Eller till tuppen, kanske. Sent blev det igår i alla fall. Kanske inte sent i ordningen av att jag kom hem, men uppe stannade jag ett tag och väntade på min älskling som traskade in vid halv fyrasnåret. Men det var schysst. Låg och kollade på superpogramet Paris Hilton's New BFF, så mig gick det ingen nöd på.

Och på tal om BFF så hade jag en date med min BFF Sofie igår. Vi bestämde träff i Täby där vi köpte med oss mat från Taco Bar och gick och satte oss i det sköna gröna. Törsten släckte vi med vin. Solen var med oss in i det allra sista, då det var dags att traska vidare till Tegel. Vilket var riktigt gött! Tegel kom väl aldrig igång riktigt, vilket var en liten besvikelse. Men vi får hoppas på att det var för att det är så tidigt på sommaren ännu.



Nu tänkte jag gå ut i solen, bye bitches! ;)

Veckans tema: SOL

Ååh vad underbart det är med sol! Man känner verkligen hur kroppen börjar njuta! Den som säger att vintern är bästa årstiden har fel. Det här med att gå upp på morgonen och det första man gör är att gå ut och lägga sig solen går ju inte att slå!

Dagarna som gått:

I måndags var jag med Sofie, låg vid hennes pool och skvallrade lite om vad hon vart med om under sin vecka i Spanien. Alltid lika roligt! Och extra skönt att det kunde göras ute i solen.

Igår, tisdag, var det också solhäng som var dagens aktivitet. Plus att jag fick träffa Martin som för tillfället är en arbetande och väldigt upptagen man. Så det var mysigt!

Idag är planerna lite oklara. Jag och Sofie försöker dra ihopp ett roligt gäng och dra ut och sätta oss i solen senare, men tyvärr utan framgång. Alla människor är antingen otaggade eller jobbar, hmm.. det gillar jag icke! Men men vi får se. Tegel blir det ikväll i alla fall, det är ett som är säkert!

Åre - Lite midsommar, lite forsränning

Glömde bort att titta in och säga 'Hej' i söndags när jag kom hem från Åre, så jag får ge er en liten update nu istället. Och jag kan säga att det var en riktigt trevlig helg! Resan dit startade lite senare än planerat så när vi klockan 4.00 på fredags morgon anlände till Sofies stuga efter åtta timmar i en bil var vi pretty tired och vi begav oss direkt i säng. Förutom vissa, jag ska lämna dem onämnda, som stannade uppe hela natten.  

Fredag betydde Midsommarafton så då var det till att fixa långbord på verandan för sillunch och snapps. Efter det fylldes dagen & kvällen av spel, femkamp och bastubad i trevligt sällskap. Mucho mucho nice!

Dagen efter var lördagen och då var det forsränning som stod på schemat. så då var det bara att masa sig upp ur sägen och iväg till samlingsplatsen. Det var en riktigt rolig upplevelse, och jag skulle gärna göra det igen! Guiden sade att 1 person på 6 ramlar i forsen och någonting om att resan blir mer ihågkommen då. Så inte ville väl jag att vi skulle glömma bort en så rolig upplevelse så jag tog på mig den uppgiften och ramlade i! Han dock inte fatta så mycket förrens jag var uppe i båten igen, förutom att det var riktigt skönt i vattnet med våtdräkten på och att det inte var så farligt som jag trodde innan. Hajade inte riktigt det där med håll i dig, men jag kan ju säga att färden blev mycket roligare efteråt när alla hämningar var släppta!

Och så självklart visar jag några av alla 500 bilder som tog...


Sommarn är här - ÄNTLIGEN!

Hjäälp, vad varmt det är idag! Jag ska inte klaga, inte alls, men herregud det gå ju inte att vara ute. Har legat på altanen och solat men jag var bara tvungen att gå in en stund. Blir alldeles vimmelkantig! Men det är så det ska vara, in och svalka sig lite, och sen ut i matchen igen!


Min plats i solen

Nu bär det av!

Vill bara önska er en trevlig midsommar! Vi hörs på söndag när jag kommer hem!


reseoutfit


Midsommar i Åre

Nästan redo! Väskan ligger tom på golvet, kläderna vikta i högar på sängen.. jag tror att jag är redo. Jag har inte glömt någonting, ellerhur?

Det kom lite hastigt det här. Forsränning, Åre - NU! Biltrippen uppåt landet startar runt 5-halv 6 ikväll. Gud vad det ska bli kul! Först en liten roadtrip på cirka åtta timmar, sedan midsommarafton, och på lördag kommer syftet med resan att ske, nämligen forsränningen!



Gud, ska jag våga det här?! ;)

En ledig onsdag

Idag fick jag för en gångs skull med mig Martin in till stan. Jag behövde in och lämna tillbaka en klänning som jag tyvärr insåg inte skulle komma till så stor användning. Men med mig hem fick jag istället dessa två superhärliga koftor, som jag slår vad om att jag kommer använda mycket i sommar! Tänk er sena sommarkvällar i dem här! Dessutom var de på rea så jag tycker att jag gjorde ena riktigt bra kap!

17 juni 2009 - Anna & Martin 2 år


En regnig dag i juni

Nu har solen gått i moln och det är alldeles för kallt för att vara ute. Tänkte lägga upp lite bilder från igår då jag och julia, ja vad gör vi? Det var i alla fall länge sedan jag kände mig så flummig som igår. It was fuuun!

Idag skiner solen!

Är det inte världens härligaste att vakna upp och se en alldeles klarblå himmel utanför fönstret? Redan vid sex i morse såg man att det skulle bli härligt väder idag.

Egentligen är jag ju ledig nu, men eftersom att det är mammas tur att fylla år idag så var det bara till att ställa klockan och gå upp och sjunga. Självklart gick jag och lade mig igen direkt efter, och vaknade inte upp förrens klockan var strax före tolv. Men då var det minsan härligt att gå upp. Martin gick till affärn och köpte frukost och jag gick ut på altanen och satte mig i solen. Att sommarkänslorna kan komma fram så fort! Helt underbart! (Har dock hört att solen inte kommer att stanna så länge, så nu är det bara till att njuta!)
                                                                
                                                   Grattis mamma!  Det var 37, va? ;)

It is still raining...

... and I don't like it!

Kan det inte bjudas på lite sol nu. Börjar bli ganska trött på det här. Vill känna riktigt sommarvärme! Fast det är väl det här man får stå ut med om man bor i Sverige antar jag. Det har väl ett namn också, jo juste: SVENSK JÄVLA SOMMAR!



Men i morgon ser det faktiskt ut som att solen tänkt titta fram. Vi får hoppas att den är här för att stanna ett tag!

My baby and I, wohoho...


Grattis Lillebror!

Idag fyller Simon 5 år. Så jag vill bara passa på att säga Grattis till den lille sötungen!


En ny familjemedlem

Jag kom precis på att jag inte har berättat vad jag fick i studentpresent! För självklart måste jag berätta det, nu när jag är en stolt, nybliven ägare till min alldeles egna systemkamera! En Nikon D60 för att vara korrekt. Han kom en fredag vägandes endast 495 gram och med en upplösning på 10,2 megapixel. Jag är såååå glad!


Förutom den, som jag för den delen fick av martin (Jag  ä l s k a r   ä l s k a r   ä l s k a r   dig! :D), så fick jag pengar till en dator av mamma och pappa + ett bismarckarmband, en resa upp till åre av robin & sofie, där vi ska åka forsränning (Guulp, hjälp!), en underbar ring och ett underbart armband av julia, och sen fick jag en hel massa pengar och koppar och dylikt av resten av släkten. Sa jag att jag älskar att ta studenten!

jag todag


Only the happiest day of my life

Oj då, middag, en film och lite klädkris för lillsyrran som har skolavslutning i morgon emellan, det var inte meningen att det skulle bli uppskjutet. Men så är det väl med allt jag gör.. varför skulle det här vara anorlunda? Här kommer i alla fall lite bilder ifrån studenten:








Heeöj!


Håll ut! Bara en liiiten, ytterst liten, stund till! Fler bilder kommer snart! (Jag låtsas om att ni bryr er ;) )

God morgon!

... eller förmiddag, eller eftermiddag ( vad ni nu vill kalla det).

Har precis gått upp så jag går och segar lite på mitt rum. Har legat och tittat på de sista avsnitten av one tree hill med julia, så nu är de slut. Buhuhuhu! Nä skojja, men det var bra. Alltid lite tråkigt när en säsong tar slut, vill ju se mer. Nu tänkter jag gå och göra mig i ordning, ska gå till jobbet om någon timme. Är jättetrött och seg, så jag är inte så där jättesugen, men men, a girls got to do what a girl got to do! (Hade tänkt ladda upp lite bilder från studenten också, men det får jag göra sen. Ni kan ju alltid kolla in facebook om ni inte orkar vänta..)

Vi hörs senare, Peace out!

För jag har tagit studenten!

Jag har levt som i ett lyckorus de här senaste dagarna! Studenten var helt U N D E R B A R (!) och det kommer alltid att vara en av de bästa dagarna i mitt liv. Men det börjar gå upp för mig att det faktiskt är över nu. Att en dag kan gå så fort! Att tre år kan gå så fort! Känns som att det var igår jag började gymnasiet och hade allt framför mig. Nu är det över och förbi för flera dagar sen. Lyckan som jag har känt under de här dagarna kommer jag alltid komma ihåg, men studenten är inte bara lycka, det är ett avsked också. Och ni vet nog alla vad jag känner om avsked, jag hatar dem!

Det kallas väl blandade känslor antar jag...

Fast de känslorna kom sen.. STUDETEN ÄR LYCKA! Vill tillbaka!




Dagen innan dagen med stort D

Ju mer jag har att göra - ju mindre bloggning blir det. Ganska logiskt i och för sig, men synd för allt roligt jag missar att skriva om..

I morgon (eller idag, om man ser på klockan) tar jag studenten! Ska snart gå och lägga mig, men håller på att fixa det sista. Gud var det ska bli kul! Nu börjar jag bli riktigt nervös. Får hoppas på att vädergudarna är med oss i morgon, för det här dumma vädret vill jag inte ha. Får väl ställa mig och göra en regndans nu innan jag går och lägger mig och be till gud att solen skiner i morgon!

Vi hade i alla fall tur med vädret

Vilket underbart väder vi har fått! Skulle vilja säga att jag verkligen har njutigt av det, men eftersom att jag jobbade hela förmiddagen idag, så kan jag inte det. Men efter, oj oj oj. Följde med familjen ut med båten idag efter jobbet. Gud vad härligt det var! Har knappt åkt båt sedan jag var liten och åkte varje sommar med morfar, riktigt mysigt var det! Vi la till vid några klippor där vi låg och lapade sol tills klockan var halv sju och det var dags att åka hem. En riktig sommardag!

Sommar och båtar i all ära, men sådär underbart går det visst inte att ha. Kan väl säga att jag tog mitt första dopp idag. Och inte var det frivilligt. Plums, sa det när jag skulle hoppa i land, och i nästa sekund låg jag i vattnet och plaskade. Alla runtomkring tyckte tydligen att det var jätteroligt, själv var jag mest i chock. Några skrapsår fick jag på köpet också. Så härligt så!

En mysig dag med familjen..


RSS 2.0