Gott nytt år på er!


Nu är jag färdigfixad och ska snart springa iväg. Tänkte bara önska er ett gott nytt år!


The Hair went curly

Det blev en variant av lockigt. Eller vågit kanske stämmer bättre in. Fint tycker jag i alla fall att det blev. Så den här halvtimmens slit med tången var värt det.




Så var håret klart i alla fall. Nu återstår bara allt annat. Har inte äns sminkat mig idag, och jag som tänkte dra till med både lösögonfransar och lösnaglar. Får se hur det går. Är ingen specialist på något av det så det lär ta ett tag med båda två. Jag vet inte om de är tillverkade så eller om det bara är jag som är klumpig ;)


The end of two thousand and nine

Nu har jag precis tagit år 2009 sista dusch. Skönt kan jag säga, känna sig lite ren för en gångs skull ;) höhö.

Idag är planera som sånna att jag nu i x antal timmar ska göra mig i ordning. Lite smått panik börjar sprida sig, vet fortfarande inte riktigt vad jag ska ha på mig eller hur mitt hår ska se ut. Men jag hoppas på att det ska lösa sig strax. Funderar på en blå klänning jag vet hänger hemma hos mamma och som jag aldrig använt. Så jag tänkte väl ta och knata över dit snart. Vid sex någon gång blir det middag här i Brottby med ett gäng sköna tjejer och efter det börjar det bli lite oklart. Kanske blir det Waxholm, Vallentuna eller kanske täby. Den som lever får se...


Mini

Titta vad jag köpte med mig hem igår! En mini-plattång! Eller reseplattång som den så fiffigt heter. Tänkte att jag kan ha den i väskan när jag till exempel ska sova över hos Martin och vill fixa till håret en aning på morgonen efter. Alltid så jobbigt att ta med den "stora" gamatången nu när jag bytt till en väska av mindre modell. Och titta, den här har även en söt liten väska som man kan pressa ner den i. 265 kronor och 5 öre fick jag punga ut för den lille rackarn, inklusive personalrabatt. Mycket överkomligt tycker jag. Har inte hunnit prova den än, men jag ska tydligen bli förvånad av dess effektivitet. Låter bra tycker jag.


Min nya lilla plattång från Babyliss Paris.


Nu tänkte jag återgå till att bläddra igenom den nya H&M-katalogen. Är helt underbart med alla vår- och sommarkläder! Synd bara att det ska ta så lång tid tills man får använda dem.

Ge mig ett T, ge mig ett R, ge mig ett Ö, ge mig ett T, ge mig ett T...

...Vad blir det? TRÖTT

Idag är jag (som jag ofta är vid den här tiden när det vankas jobb) trött. Gick upp tidigt i morse för att ducsha, tvätta och platta håret. Tar ju mig cirka två timmar från det att jag hoppar in i duschen tills dess att håret är torrt och platt igen, om jag gör allt i en följd det vill säga. Därför brukar detta göras på kvällen, men inte igår, så det var bara för mig att gå upp i lagom tid idag.


Jag sa trött, så här har ni trött.


Sista dagen

Idag har vart sista dagen på länge som jag fått vara med min pojk. I morgon åker han tillbaka till lumpen och kommer inte hem förens tidigast nästa fredag. Dumt tycker jag, eftersom att jag kommer att ha hunnit längta ihjäl mig fram tills dess. Om jag fick bestämma så skulle han komma hem varje dag.


Min tuffa lilla soldat!


Off to work

Ne, nu är det slut på den här vilan. Dags att göra sig redo för jobb!

Mellandagsrea

Igår åkte jag in till täby centrum innan jobbet för att vara säker på att en tröja jag fick i julklapp skulle finnas i min storlek. Vilket den lyckligtvis gjorde! För här lämnas inget till slumpen, var bara tvungen att ha den, så det var tur. Dock stötte min plånbok på problem då det samtidigt i butiken sattes upp lappar med: Tömning av varor och 50% rea. Och vipps så fick dessa två tröjor följa med i kassen hem också ;)


Mina första reafynd och bästa köp på mycket länge. Har vart lite mycket julklappsshopping till andra på sista tiden tycker jag ;) höhö.


Annandagen

Oj vad klockan blev mycket helt plötsligt. Hur kommer det sig att tiden gick så långsamt på jobbet idag och så fort när jag väl kom hem?

Igår tog jag och Martin en slappardag, vilket jag tycker hör juldagen till. Det var middag tidigt och redan vid sju hade vi hunit titta klart på "Tomten är far till alla barnen" och tycka att klockan var massor. Men det var den ju då inte och istället blev det kortspel och mer mys i soffan. Tegel var egentligen planerat på kvällen, men det orkades inte med när soffan lockade så härligt.

Idag har vi haft minijulafton hemma hos pappa, eftersom vi firade jul hos mamma i år, och det har vart mysigt. Dock fick jag hoppa in lite senare eftersom att jag slutade jobbet 21.20. Men det var mys ändå och jag fick massa fina saker i mina paket.

De här juldagarna har verkligen vart jättemysiga! Det har vart familj och mys! – Precis som det ska vara på julen.


Brev från tomten

Titta! Tomten har redan hört av sig, med ett brev! Igår närmare bestämt låg det på mitt nattduksbord när jag kom hem från jobbet.




Undra vem det kan vara ifrån? Jag tycker mig känna igen handstilen dock.. ;)

Morgonpaket

Det som är bäst med julafton är fortfarande paketen. Kan man bli för gammal? Därför är ju det bästa som finns att vakna upp och redan då få öppna ett paket eller två.

Detta fick jag i mitt morgonpaket:

En superfin tjocktröja med världens sötaste små toffsar!


Ett jättefint halsband och en ring som jag önskat mig! :)


..och sist men inte minst en jättefin t-shirt från Levi's.

Gissa om min julafton börjat bra.. :)


God Jul!

God jul allihopa! Hoppas ni haft en lika mysig julaftonsmorgon som jag har haft! Vaknade upp till lite paketöppning och sen har det vart storfrukost med julskinka och julmusik i bakgrunden. Dock är alltid julafton lite utav en väntans dag och just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ta mig det årliga julebadet kanske..?




Årets julgris blev:

Tada... ROBIN!

Äntligen kan jag andas ut! Blev lite nervös där. Skulle aldrig våga visa mitt ansikte igen om jag skulle blivit julgris. Att behöva bära den bördan i ett helt år skulle jag aldrig klara av.



Robin blev skitgubbe flest gånger innan klockan slog 24:00 och blev i och med det årets jugris. I och med denna skam fick han sin första bokstav och årets år inristat på grisens skinka. Vill tilldela honom ett grattis! Passar ju honom utmärkt! ;)


Dan' för dan'

Dagen före doppare-dagen och här hemma på ekvägen är skitgubbeturneringen i full gång. Årets gris är på väg att utses...

Jahg ää suuk

Nu är det så här att jag har gått och blitt sjuk i näsan. Näsan har sedan smittat resten av kroppen, vilket resulterat i att jag känner mig dödssjuk! Och därav ingen bloggning. Så då vet ni. Vi hörs när jag mår bättre!


Fyra dagar kvar...

Den här helgen har jag verkligen ängnat åt att leta julklappar. Så idag var inget undantag och jag, mamma och martin har vart i täby centrum hela dagen. Är helt slut, men nu är jag äntligen KLAR! Dock måste jag börja städa mitt rum här hemma hos mamma för jag ska till pappa ikväll och jag orkar verkligen inte! Är jättetrött just nu! Buhu! :(


Leo the lion

Igår var det bowling inne på Svea Bowling och det var mycket trevligt. Alltid kul att hänga lite med Robin och Sofie eftersom att vi inte ses alltför ofta. Dock gick inte bowlingen som jag hoppats men jag får väl helt enkelt erkänna att bowling inte är en av mina starkaste sidor.

Efter bowlingen åkte vi bussen hem till Sofie och Robin och tittade på film och åt godis. Mums! ;)



Såhär såg min superbowling-outfit ut igår + röda/blå clownskor såklart.


Bowling

Nu har jag precis gjort mig i ordning. Ska strax åka in till stan och möta upp bror min, hans Sofie och Martin. Väntar bara på att Julia ska komma hem från jobbet och sen ska vi slänga i oss lite mat och springa iväg till bussen.

Hoppas ni har en härlig lördagkväll! Pussen och kyssen!

I biblioteket

Idag har jag spenderat hela förmiddagen i biblioteket här i Brottby. Martin har hjälpt pappa med att vara utklädd till skalbagge och jag har mest suttit som sällskap och fördrivit tiden.


Jag i skalbaggehuvud ;)


Pysselböcker och filmvisning för alla små barn.

Slappo

Ligger fortfarande på Martins säng och kämpar för att få mina krafter tillbaka. Tror dock att min timeout här börjar gå mot sitt slut för jag börjar känna mig på bättre humör igen. Tänkte resa mig och ge mig ut i resten av huset och leta rätt på honom för att ta reda på hur kvällena planer ser ut.

Såhär har jag sett ut idag. Skjorta från Primark och svarta byxor med dragkeda nertill från h&m. Kände för den bekvämare stilen idag när jag skulle bege mig ut på uppdrag åt tomten.

Julklappsshopping

Halloj!

Idag har det vart julklappsshopping för hela slanten. Jag och älsklingen ställde klockan tidigt och åkte in till Täby centrum där vi har knatat runt tills nu. Är helt slut kan jag meddela! Nu har jag slängt mig här på sängen för att försöka återhämta lite krafter och snart ska jag titta igenom alla påsar och se vad som fick följa med hem. Blev ganska bra tror jag och jag har inte speciellt många klappar kvar. Men när man har en familj (eller två) på 10 personer + pojkvänn och massa tillhörande så tar det sin lilla tid. Men jag tycker att jag gjorde ett bra jobb idag! :) 

Vi hör senare!


Jag är kääär...

Jag har blivit helt förälskad i Julias nya tofflor från Dorothy Perkins. De är så himla söta så jag tuppar av lite grann varje gång jag ser dem. Älskar verkligen de små bollarna och att mönstret/trådarna är små hjärtan i fram på dem. Kunde hon inte kopplat ihopp bra julklapp och Anna när hon såg dem?!


Julmys

Nu har vi julpysslat lite och lyssnat på julmusik här hemma. Tyvärr var jag för lat för att baka egna pepparkakor idag så jag fuskade lite och sprang till affärn och köpte färdiga. Så dessa har vi dekorerat och sen har vi tryckt i nejlikor i apelsiner jag och Agnes. Mysigt värre!


Redo att få glasyr över sig.


Färdigkladdade och klara!


En liten kärleksförklaring till Martin som har legat och sovit hela eftermiddagen. (Han mår inte lika bra som jag idag, hehe).


Jag trycker i mina pluttar i en apelsin.


Agnes hänger upp våra konstverk i köksfönstret.


Winter Wonderland

Igår blev det tegelbruket efter jobbet. Mötte upp Martin och några av hans kompisar där och sen hade jag stämt träff med min jobbarkompis Anna. Det var en trevlig kväll och jag tog det ganska lugnt med alkoholen (vilket känns riktigt bra idag). Vaknade vid halv tolv och sen låg vi och drog oss ganska länge i sängen idag. Skönt kan jag lova!

Idag har det snöat ordentligt! Har det ens vart något uppehåll? Jag tror inte det, men mysigt tycker jag att det är nu när jag är ledig. Nu kan man i alla fall njuta av det när det är ljust ute! Sen får man ju lite extra julstämning när det är vitt på backen utanför.


Jag idag när jag skulle gå till affärn och köpa lunch till frukost.


Snart så...

Idag är min sista jobbdag och i morgon får jag ledigt i fyra dagar. Kan knappt vänta, det ska bli så himla skönt! Fast först måste jag jobba i åtta timmar och jag fasar över hur trött jag kommer att vara på slutet. Hoppas timmarna går fort!


Första riktiga snön...

... och man kan inte hjälpa att man tänker på sommarn. Det är nu man faktiskt inser hur långt det är tills det blir sommar igen. Deppigt. Även om jag tycker att det är både bra och mysigt att det är snö just nu innan och till jul så går det inte att släppa tanken. För även om snön är mysig så är kylan det inte. Får se till att vara inne ett halvår bara, så slipper jag ju den.



Orkar inte vara albinoblek längre, vill vara brun!


Sängen - min bästa vän just nu

Sängen. Jag tror att det är här jag hör hemma. I alla fall minst ett helt dygn till, om jag fick bestämma. Men det får jag ju självklart inte. För jag måste ju jobba i morgon. Dumma, dumma, dumma! Vill inte. Så fort jag satte foten utanför dörren idag slog tröttheten till mig. Jag tror det var den pågående snöstormens fel. Får hoppas att jag är piggare i morgon. Det är i alla fall sista dagen av en sex dagar lång jobbperiod och sen är jag ledig i fyra dagar. Ska bli skönt!



Feed me!

Näe, nu luktar det mat uppifrån köket. Vet inte riktigt om Martin har lärt sig vad en fläkt är (hehe) så det är nog bäst att jag går upp och hjälper honom innan jag ska iväg till jobbet. Ni får ha en mysig dag i snövädret!

15 december

Nu är rummet mittemot mitt inte tomt längre! Julia kom hem i går natt med en stor resväska. Hon hade haft det jättebra men jag är glad att hon är hemma! Nu längtar jag till julafton bara! För jag vet att det var någonting i den där väskan som var till mig.. hihi.

På tal om julklappar. Gulp! Ligger verkligen efter på den fronten. Som tur är har jag själv också lite saker från min Londonresa, men det är långt ifrån alla! Får ta tag i det nu till helgen!


hello sunshine!

Är trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött.

Idag är det jobb på schemat. Har jobbat fredag, lördag, söndag nu, så nu är det "bara" hälften kvar för den här veckan. Alltså måndag, tisdag och onsdag.


Är tööött idag.


miss you

Idag kommer syster min hem från London! Och som hon är saknad! Hon har vart där över helgen med Sandra & Frida och det har vart TOMT här hemma. Har ju inte haft någonting att göra när jag inte haft någonting att göra, ingen att retas lite med eller störa lite grann. Ingen som bara funnits här hemma när jag velat det. Igen Julia att bara vara med. Tomt här nere i vår "del" av huset helt enkelt.


Idag kommer Julia hem! :D


Tidig måndagsmorgon

Herregud klockan är någonting med 8 och jag är redan vaken! Och inte nog med det så gick jag faktiskt upp ännu tidigare → 07.10. Jag skyller allt på busskomunikationen mellan vallentuna och brottby! Den suger röv! Men men jag får se det som att det är bra att jag kommer upp ibland. Nu - krypa ner i sängen igen eller lägga mig och läsa en tidning, hehe.


Veckans Nu och Hänt Bild. Ja, jag var tvungen att köpa båda!


Lucia


I min blogg är det alltid jag som är lucia, för jag är den enda som får rösta ;)


Idag är det 13 december (redan!) och det innebär ju att det även är lucia. Denna söndag har jag jobbat mellan 7.00-15.30 och efter det följde jag med pappa och grabbarna till kyrkan och tittade på lucia. Det var mysigt, förutom att mina små bröder har nått antikrist i sig och varken kan sitta stilla eller vara tysta i en kyrka. Men jag är van så jag tyckte det var mysigt ändå. Jag tycker mer synd om alla andra stackare som tvingades höra dem hela tiden ;)

Nu är jag hemma hos Martin som har "jullov" från lumpen och alltså inte ska tillbaka dit i kväll, vilket gör mig glad :) Så nu har jag flera dagar att spendera med min lilla pöjk.

 


Take a chill pill

Det är lördagkväll, klockan är strax efter elva och jag slutade för cirka en och en halv timme sedan. Nu går jag runt lite här hemma. Har gäster uppe i köket men jag börjar bli trött. Ska upp vid sex i morgon bitti igen för att gå tillbaka till jobbet, så jag tänkte ta en lugn kväll. Sitter och försöker välja en film jag kan krypa ner här i sängen och kolla på men jag kan inte riktigt bestämma mig. Svårt det där, speciellt när man har sett alla filmer man har hemma. Men men hoppas ni har en bra kväll så hörs vi i morgon, och då är det lucia!  




Friday

God dag folket!

Igår var min enda lediga dag den här veckan visade det sig. Julia har åkt iväg till London i morse och jag glömde helt bort att jag lovat att ta hennes tid idag. Så snart ska jag göra min plikt och palla mig iväg till jobbet.

Nu är det alltså 6 dagar jobb som ligger framför mig. Känns ju sådär. Men men, I keep my focus on the money! ;)


En bild från när jag var i London för några veckor sedan. Turist, javisst! ;)


Grandfather

Klockan är halv fyra och det ser ut som natt ute. Är endsam hemma, och det är nästan så man blir lite mörkrädd. Får hoppas att någon kommer hem snart. Idag har jag i alla fall övningskört med pappa fram och tillbaka till farfar. Det var mysigt att hälsa på, har inte vart där på länge nu.

 



Och såhär såg jag alltså ut idag. En sandfärgad transparant tunika och svarta byxor. Fixade även ett svart band till min ängel som jag fick av mamma i födelsedagspresent för några månader sedan. Var på tiden tycker jag.


A special day

Tänkte nästan säga att för nästan exakt 17 år sedan kom jag till jorden. Men det är ju inte sant någon stans. Det är inte min födelsedag och jag är inte 17 år (är faktiskt 19, även om det kan vara svårt att tro ibland.). Däremot är det min namnsdag idag, Anna. Det var min mormor som ringde och väckte mig i morse och berättade det med ett grattis. Man kan då alltid lita på att hon har koll den där mormorn! Sen har vi ju fem stycken Anna på jobbet också, så där var det också någon som nappat upp det, haha. Och så såg jag ju att Sofiegumman hade koll på det också här i inlägget under. Nästan så man blir rörd. ;) Haha

Tack så mycket!


Work on the schedule

God morgon!

För denna mogon är verkligen god. Fick vakna upp tidigt, men sen det bästa av allt, somna om. Sen vaknade jag inte förens nyss. Härligt vill jag lova! Att jag sedan somnade innan tolv igårkväll, som jag inte gjort på flera veckor, var också trevligt. Så nu är jag utvilad och redo för en dag på jobbet.


Jag bjuder på en gammal bild på mig och min prins som jag tvingade honom att ställa upp på. Så han bjuder ju också på den (får jag hoppas) ;) 


Min älskling slår din älskling!

Älsklingen är hemma hos mig nu. Han sitter här bredvid. Lånade en bil av en lumparkompis och åkte hem till mig. Hur underbar är han inte på en skala? Helt sjukt underbar om ni frågar mig. Att han ska upp vid halv fem i morgon drar ju inte ner den skalan heller. Tänk att jag kan betyda så mycket att han ens överväger det. Jag skulle aldrig göra så för honom ;) haha det är kärlek det!


Depp

Jag tror inte att jag riktigt återhämtat mig från helgen och det här vädret gör mig riktigt deprimerad. Allvarligt, vad är regn för djävulens påfund!? Skulle lika väl kunna lägga mig här på golvet i mitt rum och dö. På sånt humör är jag idag. Ussssccchh!

För den delen, är det bara jag som tycker att jag borde få en ny mobil i julklapp?


Schnygg eller hur? ;)
(Och nej, det är inte jag som har tuggat på den! Skyller allt på Martins hund!)


I think I must like them..

Har lagt märket till att jag fått med mig ganska många dödskallar hem på sista tiden. På skjortan från River Island, koftan från Camden Market, Halsbandet från River Island och sen min nya ring från Glitter. Tror att jag undermedvetet måste ha gillat dem, höhö. Nu gillar jag dem definitivt!

 


Tack och hej...

... leverpastej!

Är så himla trött just nu. Har vart en riktigt rolig helg! Den perfekta kombinationen mellan mys och fest. Igår var det inflttningsfest hos Anna & Benni i kragsta och det var riktigt kul! Och när grannarna ringde polisen och festen slutade så drog vi ett härligt gäng vidare. Och insläpandes genom dörren kom jag inte förrens klockan var strax innan sex i morse. Det var en riktigt lyckad kväll med härligt folk och trevlig stämmning! Och jag tror att förklaringen till varför jag vart så himla trött idag ligger där.

Nu tänkte jag och Julia gosa ner oss i min säng och titta på någon mysig film innan vi somnar. Just sånna här stunder är det så mysigt att ha en tvillingsyster! ♥


New Moon

Den här söndagen har vart en ganska seg dag. Blev en lång sovmorgon och sen har det mest vart mys i soffan med Martin. Vid sex någon gång kom Sofie och hämtade upp mig för en kväll i stan med bio. Och som vi har längtat efter New Moon så är det bra konstigt att vi inte sett den förens nu. Men men bättre sent än aldrig och bra var den! Inte lika underbart underbar som ettan, men ett underbart kan den få ;)



Syskonmys ♥

Idag var planen att leva upp till rycktet som världens bästa syster. Den började med att jag hämtade busfröna på dagis vid halv elva för att sedan åka in till täby centrum. Väl där blev första stoppet mackedonken för återhämntning av energi och sedan styrdes stegen till leksaksaffären. I leksaksaffären spenderades största delen av dagen och tiden gick mest åt till att övertala de små liven om att allt var bättre att få i julklapp. Haha. Men lite fick de allt med sig, vad skulle jag vara för världens-bästa-syster annars? ;) Efter det blev det glass på en bänk och därefter pysselshopping på panduro. Efter det här var jag helt slut och vi tog bussen hem. Men inte utan att vi först fixade fram ett varsitt busskort till grabsen av den snälla sl-gubben, som de sedan stolt visade upp för busschauffören. Väl framme här i crimevillage orkade vi ta oss från bussen till ica, där vi sedan ringde pappa som fick hämta oss. Kan ju säga att jag var ganska trött vid den punketen, även om de var små änglar idag. Men att hänga med i samma tempo utan att bli trött är omöjligt!

Update: Legot de fick var en succé och de har lekt konstant med det sen vi kom hem (med undantag för middan). Hör dem fortfarande ute i vardagsrummet där de springer runt med sina gubbar. Välinvesterade pengar helt enkelt!


Världens bästa syster har självklart världens bästa små brorsor! Här hoppar de iväg från busshållsplatsen, och där framme ser vi ica.


Sa du K-A-L-L-T?!

Det där om att jag inte skulle klaga på kylan är lättare sagt än gjort. Speciellt nu när det är flera minusgrader ute. Tog klivet ut genom dörren när jag skulle hem från jobbet och det var nästan så att jag vände i farstun. Jobba några timmar till skulle inte vart något problem. Att gå hem de ca 7 minutrarna var. Tvingade mig att gå alla 50 metrarna hem till mamma där jag sedan föll på knä och bad henne skjutsa mig de resterande 200 meter hem till pappa. Vilket hon självklart gjorde. Allt för sin dotter. Eller hur lyder den regeln? ;)


Vinterland

Kom hem för en liten stund sen (följde med mamma till hennes jobb och hjälpte dem med deras dator) och nu sitter jag i köket och äter frukost/lunch, brunch som det kallas. Det är rysligt kallt ute idag och marken är alldeles vit av frost som vägrar ge med sig. Mysigt tycker jag. Fast mest när jag är inne. Kylan kan vara rätt jobbig annars. Men jag ska inte klaga på den nu. Det är så här det ska se ut i december, plus mycket mycket mer.


Min utsikt från köksbordet.


Heeej, det är jag som är Anna



Fy faan! Gick in på min mail nyss, och detta är vad jag möter! Fy faan säger jag bara. Tack Sofie för makeovern'! Blev ju himla vacker! ;) Hahaa!


Husmor Anna i farten

Nu ska jag strax gå iväg till jobbet. Är bara idag och imorgon kvar, sen är jag ledig fyra dagar. Härligt!

Har kännt mig som en riktigt husmor här på morgonkvisten faktiskt. Kanske för att jag sällan gör iordning någonting över huvud taget innan jag sticker iväg till jobbet, och idag har jag både ätit frukost och lagat ihop en lunchlåda. Det ni! Frallor och juice blev det till frukost. Och det var minsan svåra mackor att bre, och ända till affären fick jag gå ;) Till lunch lyxade jag till det med tagliatelle och ädelostsås. Slå det om ni kan! Längtar redan till lunchen! (Fast än jag sitter här med en fralla i handen) Haha


1 december

Så var det december igen då. Haha nera, men gud vad snabbt det har gått. Fast det gör ju i och för sig ingenting, ÄLSKAR december. Årets mysigaste månad.

Jag tror att vädergudarna har känt av månadsbytet här också. För när jag gick hem från affären för en 40 minuter sedan så började det snöa. Stoora flingor. Det suger ju bara att marken är så blöt redan så att inget får stanna kvar. Men ett gott tecken ser jag det allt som!


Idag åkte en till tröja från London på. En beige kofta med svarta dödskallar på. Hittade den på Camden Market.


RSS 2.0