1 bild säger mer än 1000 ord...

... men jag vill inte säga så mycket.

Bildlösheten håller i sig. Tråkigt tycker jag, men i morgon flyttar jag till pappa igen och då blir det andra bullar. Nu hade jag tänkt gå och göra mig i ordning. Kanske tittar jag lite på tv eller sätter på en film innan jag går och lägger mig. Är riktigt trött så det ska bli skönt att komma i säng relativt tidigt. Ni får ha det så bra, så ses vi förhoppningsvis med en bild i morgon! Fast tänk på att jag jobbar till 8, så det blir inte förrens senare. Pussen & Kyssen!


Hej, kommer ni ihåg mig?

Nej, vet ni vad? Jag får ta och be om ursäkt för mitt jättedåliga bloggande. Om jag verkligen skulle ha velat anstränga mig så skulle jag kunnat hitta på nått sätt att få iväg något inlägg. Men min dator har protesterat hela veckan och jag har bara inte orkat med den. Har ju faktiskt funderat på att köpa en bärbar dator nu, vilket jag tror kommer att göra underverk för den här bloggen. Men nog om det, tänkte faktiskt berätta lite om vad jag hade för mig i går.

Igår var det fredag och jag + alla andra tjejer i klassen var bjudna hem till Regina. Jättemysigt med middag och trevligt sällskap. (Väldigt roligt att vi äntligen bestämde oss för att göra någoting utanför skolan allihopa tillsammans). Efter middagen åkte några av oss vidare in mot stan och Friday's där vi njöt av goda drinkar. När vi sedan skulle dra vidare blev det inte riktigt som vi hade tänkt oss, men vi lärde oss i alla fall att det kan vara bra att planera lite ibland. Det hela slutade med att vi tog tunnelbanan till danderyd där min älskling så underbar som han är hämtade upp oss. Det var verkligen en dröm att slippa sitta på nån äcklig buss hem. Tack! Idag mår jag bättre än väntat men det får ändå bli en lugn kväll. Imorgon är det nämligen jobb och jag behöver vila ut lite.

Gårdagen

Här var bilderna jag hade tänkt ladda upp igår. Sofie, jag och Malin som sitter och syr hemma hos Frida. Får skriva mer när jag kommer hem senare, nu måste jag springa iväg till frisören!




Bilderna lånade jag ifrån vår företagsblogg.

Det här går inte!

Nu vet jag varför jag slutar blogga flera dagar i streck och tillslut tröttnar i omgångar. Den här dumma bloggen fungerar inte! Jag får varken iväg något inlägg eller några bilder. Jag tror att det är det senaste jag blir allra tröttast på. De flesta gånger kan jag i alla fall skriva, som nu, men inte få in några bilder. Jag blir galen! Det är så j*vla jobbigt att lägga ner men massa jobb på att ta bilder & lägga in dem på datorn när det ändå aldrig fungerar.

Usch jag blir galen! Men det här säger jag God natt. Orkar inte sitta och försöka mer, få se om jag gör det i morgon i stället! Då ska jag i alla fall färga håret efter skolan. Det ska bli kul! Får se om det kommer upp någon bild...

Så var man sjuk igen då

Gud vad tråkigt det är att vara sjuk. Därav bristen på inlägg. Ligger bara hemma och skruttar, inte speciellt roligt för er att läsa om. Igår kunde jag ju i och för sig inte ens sätta mig vid datorn för att jag hade så ont i huvudet, men idag mår jag lite bättre.

I lagom tid med att jag blev sjuk kom även mitt packet från H&M igår. Får se om mamma kan hämta ut det i dag. Kommer inte riktigt ihåg allt vad jag beställde så det blir en liten överraskning. Vad spännande! Får se om det kan komma upp några bilder här då. Den som väntar får se..


H&M vår

Är det sjukdom jag känner?

Ja, jag tror det. Sitter här med blossande kinder och ont i halsen och känner mig inte ett dugg pigg. Huvet' trycker och jag tror inte att jag orkar skriva mer än så i dag. Ska nog göra mig i ordning nu och lägga mig tidigt. Men hoppas ni mår bra, så hörs vi nog i morgon! Pussen och kyssen!

♥ ♥ ♥

Är det tisdag så är det...

Mamma har hyrt film och jag & Martin har vart på ica och köpt så att vi ska göra guacamole. Just nu står han i köket och mosar avokado, ja jag ska snart gå och hjälpa till (eller i alla fall titta på), och sen ska vi allesamans kura upp oss i soffan och mysa. Det kallar jag en riktig fre.. eh jag menar tisdagskväll!

TRIWA by TRITONI


Vill HA, HA, HAAA! Åh, ge mig en av de här klockorna och jag vore uppe bland molnen. Speciellt den lila, I'm in love!

Framtiden - det är vad jag tänker på nu

Har pratat mycket om framtiden på sistone. Speciellt med min familj. Studenten närmar sig med stormsteg och det finns så himla många saker jag vill göra. Jag vill åka utomlands med Martin, tågluffa runtom i Europa med Sofie i sommar och till hösten vill jag åka som Au Pair till USA i ett år. Innan det sistnämda vill jag också hinna spendera så mycket tid det bara går tillsammans med min familj och mina närmaste vänner.

Jag hoppas både att tiden går långsamt men samtidigt vill jag att allt det här ska inträffa nu. Jag vill stå där och vinka av alla och inte riktigt veta vad jag har framför mig, förutom ett enda stort äventyr.

Ny design

Nu har jag fixat en ny layout här på bloggen. Vad tycks? Färgglad och mer rolig tycker jag.

Frågan är bara vilken av dessa två här under jag ska välja. Har blivit alldeles rörig i huvudet nu medan jag hållt på, så jag kan inte bestämma mig. Den första eller den andra. Just nu är det den första. Funderar på att byta men är orolig att det ska bli alldeles för rörigt då. Hmm. Svårt det här. Vad tycker ni?

 

Café 60

Så, jag kom iväg till skolan i alla fall. Bara för att en lektion senare få reda på att vi slutade. Haha värt! Men jag ska inte klaga, det är alltid skönt att sluta tidigare. Eftersom att varken jag, Sofie eller Moa hade någonting för oss så bestämde vi oss för att åka in till stan och fika. Vi gick till Café 60 på Sveavägen, jättemysigt & med massor av mumsiga godsaker. Själv tog jag en Chai latte och en kladdkaka. Mums! Efter det skilde vi oss åt, Moa och Sofie skulle stanna kvar och gå på ett "studentkommité-möte" och jag åkte hem.

Kan man ha en sämre start på dagen?

Nej, jag tror inte det.

Vi tar det från början: Klockan ringer som vanligt tio i sju så att jag kan hinna snooza några gånger innan jag stiger upp. Jag styr mina steg mot badrummet och går samtidigt förbir julias rum. Då inser jag att jag egentligen har sovmorgon och går med trötta steg tillbaka till sägen och somnar. Lite mer än en timme senare upprepas samma procedur, snooz och jag gör mig i ordning. När jag är klar tittar jag på klockan och märker att jag har gott om tid kvar tills bussen går. Jag börjar då rota runt bland alla skor och glömer samtidigt bort tiden. När jag tittar på klockan igen är det bråttom. Jag kastar mig ut och springer i väg till bussen, för att en minut innan den ska åka se den rulla iväg och lämna mig kvar. Nästa buss går halv två... Ingen ide att vänta, nu går jag och sjukanmäler mig.

Update: Martin ringde precis, nu kommer han och hämtar mig! Woho! Eller, hade det inte vart lite skönt att börja veckan med en ledig dag..;)

Annas helg

Har vart i full gång hela helgen och bara vart hemma för några korta stopp. Därav saknaden av inlägg. I fredags var jag, som jag berättade tidigare, i stan med alla tjejorna. Det blev först Toxic, men då både jag och Sofie kände att vi ville gå någon annanstans så lämnade vi brudsen efter ett tag och drog vidare till Huset där vi mötte upp Zara och Maria med följe. Det var en trevlig kväll, men det skulle inte gjort något om den var en aning längre. Vilket betyder att jag hade kul! I går, lördag, spenderades dagen hemma hos martins mormor och morfar och på kvällen drogs vi mot M&G. I dag har jag i och för sig inte gjort så mycket alls, packat och flyttat till mamms.

Funderar på att öppna körkortsboken för första gången. Måste komma igång med körningen nu igen. Har legat lite på den slappa sidan med körkortet. Tror inte att jag har kört på kanske 2 månader och teoriboken har jag aldrig äns tittat i. Dumt, dumt! Men jag börjar få drivkraften tillbaka. Med våren på ingång och allting.

Update 20.29: På tal om vår, gud vad mörk och trist min blogg är just nu. Här måste det bli ändring, här måste det bli färg! Har dock inte tid för detta nu, får bli någon annan dag. Snart förhoppningsvis!


King shit!


Martin på Fårö i somras, jonglerandes i mina "Indienbyxor". Tycker det var lite kul att titta igenom den här bildserien. Först ut martin på de tre första bilderna. Sen kommer pappa och försöker vara lika rolig som alltid! Och lyckas det gör han. Haha, jag döör!

Freeedag idag!

Det är så underbart att det äntligen är helg! Och att det är i början av den. Det betyder två dagars slapp, och om man räknar med resten av den här dagen, vilket jag såklart gör, så är det tre dagars slapp fram tills skolan börjar. Det kallar jag härligt! Det kallar jag HELG!

Ikväll är det planerat för utgång. Först hem till moa för att sedan dra vidare in mot stan för att fira sandra sk som fyllt 19 bast! Hjälp, vad stor du är nu! Härligt!


Funderar på att locka håret till ikväll. Här är en gamal bild på när jag gjort det.

Yesman

I söndags hade jag och älsklingen en sån där riktig 'par-dag' med middag och bio. Det var supermysigt som alltid. Vi såg "Yesman", en väldigt rolig film måste jag säga. Den rekomenderas! Det var tillfällen vi skrattade så att vi inte kunde andas. Hur härligt är inte det när det händer? 

Idag har det hunnit bli tisdag och det känns inte som om dagarna kan gå långsammare. Är hur seg som helst och skulle verkligen önska att vi var i andra änden av veckan. Har haft en tryckande huvudvärk i flera dagar nu som inte vill ge sig. Tror att det kan vara det som börjar ta musten ur mig.

Hoppas ni mår bättre, så hörs vi snart!

Vår i början av januari?

Det var svårare än jag hade tänkt det här med att uppdatera bloggen varje dag. Får nog i stället säga att jag kommer att försöka få i väg ett inlägg så ofta jag kan och har lust. Ibland kan det bli ofta och ibland mer sällan.

Idag var första dagen i skolan igen efter lovet. Känns lite tråkigt att det var sista jullovet. Men hey, det här ska bli den bästa terminen någonsin med studentskivor och allt som har med studnten att göra. Så jag har massa kul att se fram emot! Däremot börjar det roliga inte riktigt ännu. Har en hel helg framför mig med arbete från 8 till halv 5 både lördag och söndag. Jobbigt värre! Men jag får glädja mig med att jag har sovmorgon till 12 på måndag.

Nu säger jag 'God natt', då jag ska upp tidigt i morgon bitti. Men innan bjuder jag på lite inspiration från Dian von Furstenberg. Älskar håruppsättningarna och jag kan knappt vänta tills det blir sommar. Idag var solen framme och jag kunde inte låta bli att få lite vårkänslor. Love it! Men i alla fall, som jag sa så älskar jag blommorna i håret, och kläderna är inte heller fel. Inte alls!



Mormors garderob

Oj vad dålig jag är på att uppdatera. Jag får be så himla mycket om förlåtelse! Vet inte vart jag har förvillat mig de senaste dagarna. Igår var jag i alla fall hemma hos mormor över dagen och hade det mysigt. Jag tror jag prövade hela hennes garderob med gamla kläder från när hon var ung. Superkul att komma ut i de mest fruktansvärda plagg, men också superroligt när man hittade något litet fynd.

På kvällen åkte jag och julia och mötte upp sofie och therese för en utekväll på tegel. Måste ju erkänna att jag inte var på mitt bästa partyhumör och att det var som allra roligast när jag skulle hem. Men men, man måste ju ha tråkigt för att kunna ha kul. Eller?! Jag åkte i alla fall inte hem direkt utan det styrdes av mot en kompis till martin där det bjöds på vin och sällskap. Kom i säng runt halv fem trött som ett as och vaknade inte förrens sent i morse. Det är väl så långt mitt minne räcker.


Jag & julia i varsitt par uuurglamorösa glasögon.

Another day...

Dagar med inget att göra och som behöver fyllas ut, det kan man lugnt säga att mina senaste dagar har varit. Det här med lov kan vara ganska förvirrande. Vilken dag eller vad klockan är har ingen betydelse. Men jag har hittat något riktigt roligt att fylla det med. Nämligen en massa avsnitt av The Hills, A Doubble Shot at Love, och självklart The City. Ingen har fått kontakt med mig, haha. Har legat och slöat med martins dator i knät hela dagen. Det är härligt! Vad skulle lov annars vara bra för?

Psst! Mtv:s hemsida är en riktig guldgruva! :)


The City


Ännu en ny serie. Woho! Först var det Lauren Conrads tur att få en egen serie - The Hills - efter Laguna Beach, och nu är det Whitneys Ports tur. Precis lagom till att The Hills har säsongsavslutning börjar den nya serien The City där vi får följa Whitney i New York på hennes jobb hos Diane von Furstenberg. Här kan ni hitta de första avsnitten. Kan det bli bättre?

Year 2009

Ett nytt år och en ny start för den här gamla bloggen. Har haft fullt upp nu ett tag och inte känt att jag haft tid för det här. Men nu har jag bestämt mig för att ge det en chans till. Slutet av år tvåtusenåtta har varit jättebra, med allt från juldag på tegel och kryssning till Finland - till massor av mys och självklart nyårsafton.

Det var allt från mig för tillfället - men jag är strax tillbaka!

RSS 2.0