Holla!

Hola hola espanjola! (med betoning på h) som jag brukar säga... Eller brukar jag?

Idag har det vart jobb på schemat, även om det skulle vart min lediga helg. Tror att jag börjar bli lite slutkörd med det schema jag har (mycket kvällar och helger), så därför tackade jag ju självklart ja till mer. Jobbade i onsdags också fast jag skulle vart ledig.. Att jag inte lär mig. Har svårt att säga nej helt enkelt. Men nu ska jag göra det i fortsättningen. Behöver de lediga dagra jag får. I alla fall i en tid framöver.

Vad mer har hänt idag... Hm. jag har flyttat till mamma. Och juste, igår var det lördag. Blev inte riktigt som planerat, men blir det någonsin det? Blev stormiddag hemma hos martin med älggryta och gäster och efter det var det sagt att vi skulle dra till tegel, men älsklingen segade och var allmänt muppig så jag fick ingen skjuts och ville inte (orkade inte) ta tåget alldeles själv. Så tji fick jag och hamnade i säng istället. Men men det var en mysig lördag, och i morse innan jobbet var jag tacksam!


Blir alltid lite mysigare att tugga om man föreställer sig älgen såhär. Nej, skämt åt sido, inte kul! Om det inte skulle vart så gott med kött skulle jag nog bli vegitarian. Men det är ett mission impossible!


Det är det mest oförutsägbara som blir det mest lyckade

Igår blev det som sagt middag inne i stan med mamma, julia och martin. Vi hamnade på någon thai-restaurang som jag tyvärr inte riktigt kommer ihåg namnet på. Jättegott var det och jag tror vi allihopa blev helt stoppade, buffé som det var.

Efter middan fick vi samtal om en fest på universitet, så först drog vi till Nygårds värdshus och mötte upp ett härligt gäng och sedan drog vi iväg dit. Och inte på vilket sätt som helst skulle jag vilja tillägga. Utan en av killarna kirrade taxi och efter 30 minuter rullade en vit limosin in på gården. Härligt värre! En åktur med klass skulle jag vilja kalla det, och champange! Och resten av kvällen blev inte heller så pjåkig.


Fredag

Hallå hallå, länge sedan igen. Men har inte vart på sånt blogghumör på sista tiden. Har som vanligt mest jobbat och det känns som att veckorna bara går snabbare och snabbare. Herre gud det är ju redan mars snart. Vart har de här första två månaderna av året tagit vägen?

Igår var i alla fall jag och Martin i stan och såg Avatar 3D. Äntligen, som jag hade längtat! Och det var inte förgäves kan jag tala om. Hur underbar är inte den filmen?! Jag vet att jag inte är ensam om att tycka det, men det kan ju bara vara riktigt konstiga människor som tycker annorlunda ;) 

Nu har jag precis gjort mig i ordning. Ska in till Gamla stan och äta middag med mamma, julia och martin. Ska bli riktigt mysigt! Hoppas ni också får en bra start på helgen!


Jag & älsklingen i våra snygga 3D-brills. Återigen visas otroliga fotoskills här på bloggen ;)


Veckorna bara rusar förbi

Hello igen, var en vecka sen sist nu och jag har en känsla av att det kanske inte kommer att bli så aktiv bloggning här ett tag. Men vi får se, kanske det blir. Har mest jobbat ändå så det har inte vart så kul.

Idag är jag ledig och det är skönt, skönt, skönt! Älskar att få vakna upp av mig själv, utan nån väckarklocka, som för den delen är djävulens påfund. Extra skönt är det också att älsklingen har gått upp och är i köket och fixar frukost på sängen. ;)

Idag är planerna både klara och lite oklara. Ikväll är vi bortbjudna på middag och spel hemma hos Patrik, medan dagen är lite mer oklar. Vi får se helt enkelt. Antingen stannar vi hemma och strosar eller så kanske vi åker iväg någon stanns ett tag..


12 februari

Älsklingen kan verkligen det där med att få till skärpan. Men här är i alla fall jag igår när vi tog en liten promenad med hans lilla vovve.

Nu har älsklingen kommit hem från lumpen igen, fast idag har vi inte gjort så mycket. Just nu la jag mig bara här på sängen helt orklös. Känner mig sliten faktiskt. Skulle vilja hitta på något, fredag som det är, men jag känner att jag inte orkar. Dumt det där.

 


Nostalgi

Idag för 2 år sedan på datumet åkte jag och min familj till Indien. Kommer alltid att tänka på det när det är den 8 februari. Det var den bästa resan jag gjort och den kommer att vara riktigt svår att slå. Allt var verkligen perfekt. Vi slapp hela februari, som enligt mig är årets tråkigaste månad tillsammans med november, vi var i ett annat helt underbart land i tre veckor och allt var bara sådär underbart som man kan ha det. Ja för Indien var ett Underbart land. Skulle gärna åka tillbaka hundra gånger om.



Februari 2008


Två nya ting

Innan jag stänger av den här dumburken tänkte jag bara slänga in två bilder på två av mina senaste inköp. En barnsligt fin klocka som kommer att användas mycket i sommar till en brunbränd arm och jeansshorts och sen ett par fina örhängen. Båda från Ur&Penn.



Söndagsseg

Två 2 månader gamla blider, bara för att... bara för att... bara för att det har vart lite ont om bilder på sistone. Tog dem bara för att visa min (då nya) dödskallering, men blev mest bara en kamera mitt i bild. Haha. Lite klurigt alltid, det där att ta kort på sig själv tycker jag..

Nu är jag trött. Gick upp strax efter sex i morse och redan då var det segt. Kanske inte så konstigt med tanke på vad klockan var då och det faktum att jag bara går upp så tidigt två gånger i månaden, och det de söndagar jag jobbar, men på något sätt så har den segheten hängt kvar hela dagen. Har kännt mig alldeles zombie-aktig. Kanske på tiden att jag tar en tidig kväll idag och vilar ut. Skulle nog behöva det efter den här jobbhelgen.

Känns konstigt att klockan "bara" är kvart i tio och jag både hunnit jobba 8 timmar och vart hemma så länge som jag har. Brukar ju annars komma hem vid halv tio och efter det rinner tiden lätt iväg mot småtimmarna.

 

 

 


Allt för min syster

Slutade tjugo i tio idag. På en lördag. Hm. Har alltså knappt vart hemma i två timmar och klockan är redan fem i halv tolv. Det ända jag har gjort är att prata med älsklingen i telefon i tjugo minuter och sen ätit middag. Haha, en vääldigt lång middag ;) Ne men allvarligt, var tog tiden vägen?!
 
Nu tänkte jag lägga mig och titta på "Allt för min syster" som Karin tagit hem från jobbet. Mamma och Julia såg den för någon dag sedan och tyckte att den var jättebra, men samtidigt väldigt sorglig. Så då vet vi allihopa vad jag kommer ligga här och göra: Dunderböla! Herregud, man ska inte se sånna här filmer ensam. Men jag vill ju se den och alla andra har redan gjorde det, så det finns inte mycket till val än att ligga här själv och göra det då.


Min syster, som jag skulle göra allt för!


God morgon

Vaknade för en liten stund sedan av att mamma kom in med frukost på sängen. Att det alltid kan vara så mysigt att vakna upp så. Härligt! Idag är det jobb för hela slanten, 12.30-21.00, och igår, fredag, såg likadan ut. Trött jag blir. Förstöra en hel helg på det här viset. Men jag har bara mig själv att skylla. Så igår tog jag det bara lugnt och det tror jag även att min lördagkväll blir, för sedan i morgon ska jag upp redan vid kvart över sex.

Det är tufft att jobba helg men i slutändan tycker jag att det är värt det. Men jag förstår bara inte hur dessa helger kan gå så mycket segare än mina lediga. De bara susar iväg. Det är konstigt det..


Jaa...

Har egentligen inte så mycket att skriva så det får bli lite härligt gryniga webcambilder här igen då. Härligt va? Bara för att visa min relativt nya jeansskjorta och min nya t-shirt. Härligt med lite ljusare färger igen tycker jag, även om vintern tycks vilja hålla i sig ett tag till. Men jag ska försöka ignorera det så mycket jag kan. Juste jag kan ju också berätta det att jag försov mig 45 minuter igår. Inte kul. Fan det förstör en hel dag. Ska dock försöka komma i tid idag. Så det är väl dags att jag går och byter om nu, börjar ju om en kvart..


my day today

Idag har jag vart ledig och det har, som alltid, vart jätteskönt. Gick upp i lagom tid (och lagom tid för mig är strax innan elva) och gjorde mig i ordning och åkte till Täby centrum. Hittade två snygga teee-shirtar, massa smycken på rea och sen en klocka som jag gått runt och blivigt alldeles kär i. Tur att den är min, haha. Efter att ha gått runt i de sista affärerna utan att egentligen riktigt kolla på kläderna tyckte jag att det var dags att åka hem. Och sen vid sjutiden åkte jag på kalas i vallentuna och efter det bara tagit det lugnt hemma. En rätt skön dag alltså.


Och såhär har jag knatat runt idag. Har upptäckt locktongen som fått göra comeback i mitt liv då jag insett att det inte tar så fasligt lång tid. Härligt med lite variation helt enkelt. Och på mig har jag haft en svart klänning/sak från Seriousally, svarta leggings från ginatricot och kofta från Carlings.


Long time no see

Jag har bara en sak att skylla på. Eller sak och sak, person, och det är Martin. Han har vart hemma en vecka från lumpen nu och jag har helt enkelt vart i för svårt chocktillstånd för att kunna blogga. Var en vecka sen sist och det har väl inte hänt så där jättemycket egentligen. Jobbat som vanligt och myst hemma med älsklingen. Sen i helgen var det utgång i stan med massa goa tjejer för att säga hej då till Malin och Moa som åker på semester en månad till Thailand i morgon. Herre gud, blir avis bara jag tänker på det! Men jag hoppas att de får det underbart kul! ♥


RSS 2.0