Work work

Den här helgen har det vart jobb, jobb, jobb. Känns inte som att jag har gjort så mycket annat. Men det blir väl så när man börjar halv ett och inte går upp förens man måste en halvtimme innan. haha. I fredags blev det ju dock middag och biljard i stan med sofie, martin och joel. Det var väldigt roligt och det är tråkigt att man inte spelar biljard oftare. Det är ju faktiskt kul!

I lördags blev det en 11 timmar lång arbetsdag och när jag väl fick komma hem var jag väldigt trött. Åkte hem till Martin strax efter, där han, Leveau och Johanna precis satt på en film. Så där hamnade jag i soffan, men var nog lite övertrött för att riktigt uppskatta en film. Felon hette den iaf och de andra tyckte den var jättebra.

Igår, söndag/1:a advent, bestod också utav jobb och när jag kom hem framåt halv tio blev det Sunes jul-tittande med Martin. En julkalender med klass det! Finns några stycken och det här är deffinitivt en av dem! Beställde hem den  till Martin i  vad jag kallade en första adventsjulklapp (Mest för att jag ville se den själv, och dels för att jag vet hur mycket han älskar den, haha).



"Men varför har du blivit så lååång Håkan?"
"... man växer ju så mycket i min ålder."
 

Haha helt klart den roligaste julkalendern någonsin!


Biljardpalatset

Det blir ingen bio ikväll. Utan för er som undrar kan jag meddela att det plir biljardpalatset med Martin, Sofie & Joel istället. Var hundra år sedan jag spelade biljard och killarna diggar det, så det ska bli kul!

Dagen blev inte heller som jag trott, då jag var tvungen att leta upp en Swedbank för att ta ut pengar eftersom att min plånbok blev snodd på en marknad i London (rip :,( ). Men ni behöver inte vara oroliga för mitt kort blev spärrat och jag hade inte så mycket pengar i. Men men sånt är alltid lite surt ändå. Se vad de gav för problem idag till exempel. Det blev alltså inget stan, utan jag tog den enkla vägen förbi täby centrum där jag även passade på att hämta ut min thomas sabo berlock. Sen var klockan redan dags att möta upp och nu sitter jag här och väntar på att han ska bli klar och sen ska vi möta upp de andra. Ha en bra fredagkväll!


God morgon!

Vaknade nyss, tio över tolv om vi ska vara precis. Och fy fan vad skönt! Precis vad jag behövde. Nu tänkte jag skynda mig att göra mig i ordning och gå hem till mamma och leta efter några viktiga saker jag behöver och sen tänkte jag ta mig in till stada och köpa med mig lite kedjor och pysslesaker. Har shoppingförbud egentligen, jag & Sofie (efter London), men vi kom överräns om att vi självklart måste få köpa julklappar. Så då är det just vad jag ska göra.

Efter det ska jag möta upp martin vid centralen och sen till kvällen väntas bio. Mysigt!


River Island

På tal om River Island (favoritaffären i London) så gick jag in och kikade på deras hemsida. Gud vad jag ångrar att ingen av dessa ringar fick följa med mig hem. Speciellt de två översta. Skulle bli så älskade här hos mig. Verkligen typiskt att jag inte såg dem när jag var där. Love at frist sight!


Totally-über-mega-super-ultra-sweet dude!

Tyckte inte att inlägget nedan gjorde min nya totally-über-mega-super-ultra-sweeta skjorta riktigt rättvisa, så här kommer ett inlägg bara för den.

Har länge letat efter den där perfekta skjortan. Tycker att det kan vara så schysst med en riktigt nice en. Och nu har jag hittat den. Älskar färgen och alla små detaljerna på den. Så som niten och dödskallen på fickorna och olika lappar och text i brodyr lite överallt. En skjorta att leva i helt enkelt!






Från jobb till jobb

Idag är det torsdag och veckan har verkligen susat förbi. Har i och för sig jobbat hela veckan så det har vart skönt. Men torsdag? Redan? Vad hände där liksom?

Idag skulle jag ha vart ledig med de ringde från dagis i morse och ville att jag skulle vikariera, och innan jag vaknat till ordentligt hade jag redan sagt ja. Men äsch, jobb är lika med pengar, och efter den här Londonresan har jag en gnutta ångest när det kommer till det ämnet. Så lite extra pengar känns inte helt fel. Fick även lönespecifikationen i går och då känn ju allt också genast mycket bättre! ;)


Idag har jag invigt ett av mina favvoplagg från London, denna skjorta från River Island. Fullkomligt älskar den!


Turister i London

Sådär ja, då har man sovit igenom all vaken tid sen man kom hem då (Ja med undantag från de timmar jag har jobbat varje dag). Kroppen hänger dock fortfarande inte riktigt med och det ska bli skönt att vara ledig torsdag fredag och få tillbaka alla krafter. Ni förstår alltså varför jag inte vart in här något, men nu ska jag inte låta er vänta längre ;) Här kommer min och Sofies Londonresa i ord och lite bilder:

Shopping, Big Ben, The London Eye, Oxford Street, Royal National, Russel Square, Underground, Shopping, Garfunkle, Oxford Circle, Julskyltning, Buckingham Palace, Camden market, Fint väder, Ömma fötter, Shopping, Primark, Alto, Covent Garden, Carnaby Street, Dubbelbussar och massa skoj på det. En riktigt härlig Londonvistelse helt enkelt. :)




... fler bilder kommer upp på fassebooken senare...


I'm back, back again!

Så var man hemma i Sverige igen då, och gud vad trött jag är. London var en helt underbar stad och jag älskar den verkligen. Jag kan ju också säga att jag är jultaggad till tusen nu. I London är det redan jul. Julskylltning över allt. Härligt! Nu vill jag bara att det ska börja här också!


Jag nedanför the London eye med Big Ben i bakgrunden.


London calling!

Wihoo! Imorgon bitti åker jag & Sofie till London för att stanna där till på söndag! Fy fan vad kul det ska bli! Det spritter i hela kroppen på mig, och det här fåniga leendet vill bara inte försvinna. Känns som att jag flyger runt här hemma. Dock är sista minuten mitt mellannamn och jag blev precis klar med packningen. Herregud, vad svårt det alltid ska vara! Helt omöjligt att veta vad jag ska ta med mig!? Lite? Mycket? Mittimellan? Lite blir nog bäst tänkte jag, en tom resväska rent ut sagt kanske? Då kan jag ju shoppa mycket! ;) Men blir det så? Neej. Hur jag än vänder och vrider på allt jag nu har i väskan så blir det inte så. Allt måååste ju med! 

Vi hörs på söndag när jag kommer hem. Eller måndag.. :) Nu måste jag sova. Ska upp om fyra och en halv timme!





frisörbesök

Nyss hemkommen från frisören. Jag var där i måndags också, men blev rejält missnöjd så jag fick en tid idag för att göra om. Kom hem med röda slingor, som skulle vart bruna, så jag fick en liten tår i ögat varje gång jag såg mig själv i spegeln. Men nu är allt som det ska och jag är åter igen blond. Det är helt enkelt meningen att det ska vara så. Fast nästa gång är jag sugen på att göra en ljusbrun toning i hela håret. Det skulle vara kul. Men aja, det tar vi då.


Såhär ser jag alltså ut idag. Älskar nyfärgat/klippt hår (Ja när det blir rätt förståss). Sen lucktar det ju så gott också! ;)


Fotomässan 2009

Lite bilder från i fredags när jag & Frida var på fotomässan i älvsjö.


Zombielike

Okej, det finns nivåer av trötthet. Jag tror jag är på nivån precis innan man däckar. Fick sova mindre än tre timmar i natt innan jag var tvungen att gå upp kvart över sex i morse och släpa mig iväg till jobbet vid sju. Och herregud säger jag bara. Jag är T-R-Ö-T-T ! Att planera och ha en ost & vinkväll kvällen innan man ska upp och iväg till jobbet vid sju var visst inte en så bra idé som jag tänkt. Men trevligt var det i alla fall, så jag ångrar ingenting. Men nästa gång får bli en helg då jag är ledig! Har jag sagt att jag är trött förresten?

Tyvärr blir det inga bilder av denna kväll. De har jag arkiverat och grävt ner lååånt ner i jorden. De var inte helt okej någonstanns!


Fredagen den 13

Otursdag idag? Hoppas inte det!

Gick upp en stund sen för att göra mig i ordning. Ska åka in till älvsjömässan med Frida om en stund och gå på fotomässan. Ska bli kul! Kikade in på deras hemsida och det verkar finnas en del intressant.

Efter det ska jag möta Martin som kommer med tåget från lumpen och Frida ska iväg på kastingträning. Sen är planerna oklara och vi får se vad som händer med resten av denna fredag.


Sömnproblem

Jag tror att faktumet Vänt på dygnet har slagit till mitt liv, hårt! Sover till runt 10 varje dag och sedan har jag svårt att sova, och det slutar med att jag inte somnar förens framåt 02.00- 02.30. Och att försöka sova när man inte kan sova går ju bara inte. Det säger ju sig självt. Men det är jobbigt! Börjar känna mig riktigt trött hela tiden. Funderar på om jag håller på att bli sjuk. Men nej det ska jag inte bli. Det kan jag inte bli! Ska ju träffa alla underbaringar på lördag, så det går inte för sig!



Jag & gullemalin hemma hos moa någon gång i somras. Vi måste kört grimasrally den kvällen, för normal kunde man inte se ut i alla fall. Haha, men jag bjuder på dem! ;)


ica in my ♥

Kom nyss hem från ica. Gick alla 30 meter dit och handlade lunch. Clementiner & nudlar och lite annat smått och gott. Fast egentligen vet jag inte varför jag köper nudlar, tycker inte ens att det är särskillt gott. Antar att jag inte kan stå emot en lunch för 5,90. Så nu ska jag i alla fall ställa mig vid spisen och koka vatten. Vi hörs senare!

P.S Hur underbart är det inte att kunna gå runt på ica utan att jobba? Riktigt underbart om ni frågar mig. Gick runt där och drog mig medans alla andra jobbade och bara njöt av att inte behöva ta plingen om det behövdes en ny kassa eller slippa packa upp varor. Haha, fast jag kunde ju inte slita mig från att gå dit på min lediga dag. D.S

 


Snart ska det äntligen göras

Idag har jag bokat tid hos min frisör. Har gått till samma i flera år nu och gjort i princip samma sak varje gång. Varför byta när man vet att man får som man vill? Men den här gången tänkte jag faktiskt pröva något nytt och lägga i lite bruna slingor i mitt annars så blonda hår. Försöka få det lite mera höstigt. Ska dit på måndag och jag kan knappt vänta. Det går nästan inte att visa sig bland folk så som jag ser ut i håret just nu.


En bild på mig nu, eller man skulle kunna säga mig & min utväxt, och en bild på mig förra gången jag var hos frisörn för nästan exakt tre månader sedan. Varför måste hår växa!? Skulle vara så mycket bättre om det inte gjorde det. Eller om man fick bestämma själv, som en simsgubbe. ;)

 


Är trött

God natt ◊


Jag har bara en sak i mitt huvud just nu..

... och det är LONDON, LONDON, LONDON! Har tänkt på denna stad nonstop i snart ett dygn nu, och än är jag inte less på den. Vore ju ganska konstigt annars i och för sig. men faan vad jag längtar! Sofie, vi ska ha så jävla kul!!! :)

Just nu sitter Julia, Sandra & Frida uppe i köket och bokar en resa till London de med. haha, jag vet. Mitt i natten. But I don't blame theme! Har man en känsla av "måste" ja då måste man. Hade vart kul om de hade åkt samtidigt som oss, men istället har de bokat cirka en månad senare. I december alltså. Kanske hoppar ner i deras resväska då om jag älskar denna stad för mycket. Och det finns en risk. Börjar ju som ni märker redan bli besatt. Och då har jag inte ens vart där än!


Oxford cirucs


snart så..

Idag är det bara 10 dagar kvar tills jag & Sofie intar Londons gator. Härligt! Längtar så det kryper i hela mig.

Har legat här hela morgonen, iaf sen jag vaknade för tio minuter sedan, och tittat runt på olika gator och shoppingställen vi måste besöka. Tog vid där jag slutade igår, kunde nämligen inte sova, så då börjades det med detta. Känner på mig att jag kommer kunna skrapa ihop en riktigt bra liten turistguide för oss :) Är så himla roligt nu när det inte är långt kvar!


Jag gillar inte att dela

Usch vad man kan sakna någon mycket. Vissa dagar mer än andra. Och idag är en sådan där "mer" dag. Sådär så jag känner mig ensamast i hela välden. Saknar Martin så sjukt mycket. Även om jag träffade honom senast idag så kryper saknaden i mig. Extra mycket idag kanske för att jag vet att det tar en vecka innan jag ser honom igen, eller ja till nästa helg åtminstånne. Det blir liksom extra svårt att lämna ifrån mig honom då. Blir som att han lämnar mig kvar med ett stort hål i magen. Varför måste jag dela honom med lumpen för?!


Fars dag ♥

Idag var det som alla säker redan vet (hoppas jag iaf, annars säger jag bara: stackars era små söta pappor) fars dag. Denna högtid till dag, ;) haha, firade vi med brakfrukost på ekvägen 21. Tror inte vi har haft en samlad frukost på år och dagar, så bara det i sig var stort. Utöver det fick vi även finbesök av farfar och storebror med hans Sofie. I övrigt var det bara mysigt att se alla ansikten man bor under samma tak med. En bra start på dagen helt enkelt.


Make Up

Satan vad dyrt det är med smink! Köpte för nära 1000 svenska riksdaler idag, och inte märker väl någon annan än jag det. Känns ganska värdelöst faktiskt. Men det är väl så det är. Vill man vara fin får plånboken lida pin. Eller hur är det man säger?


Fick med mig en mascara från Max Factor, en foundation från Maybelline New York, en ögonskugga (eller 4) från samma märke, ett täckstift (cover all) från Make Up Store + en pensel från samma affär som de lyckades lura på mig.


Yesterday it was friday

I don't care if Monday's blue
Tuesday's grey and Wednesday too
Thursday I don't care about you
It's Friday, I'm in love


Spel-a-mainiac

Idag är jag som varje fredag ledig och har passat på att köra en lat förmiddag. Alltid lite härligt sådär att bara ligga och slappa. Nu tänkte jag till exempel sätta i The Sims 3 som Julia fick av pappa för några dagar sen. Tänkte passa på nu när hon är och jobbar (Moahaha!). För annars har hon haft den hela tiden. Har gått och blivigt en riktig spelnörd på sista tiden. Farmville på facebook, massa spel som finns här på datan men som man efter ett par gånger måste betala för att spela (!) villket suger stenhårt. Så då har jag bara bytt spel. Vad jag vill säga är: Spel är ju skitkul! Trodde jag var för gammal. Men icke! ;) 



Kommer ihåg att jag älskade att sitta och bygga hus på dessa spel när jag var yngre.
Så det här ska bli kul!


Fame

Det blev Fame igår med Sofie. Och innan det middag på Hurry Curry, där jag aldrig ätit förut. Men gott var det!  Och kul att prova något nytt! Vet inte riktigt vad jag tyckte om filmen. Eller jo, sådär. Känns som att jag har svårt att riktigt tycka om filmer nu för tiden. Det är tråkigt! Kanske är det för att jag har för höga förväntningar? Jag vet inte. Men den här filmen kändes inte som att den hade någon handling och liknade en serie mtv har kört ganska mycket. (Taking the stage, heter den) och i så fall tycker jag nog att den passar bättre som realityserie, för det var lite det den här kändes som. Men låtarna var bra! Och när man har Sofie som sällskap så blir det ju alltid trevligt!



Cool affisch dock! ;) hehe


Kläder, annars naket.. och det blir ju PINSAMT!




Ja det här är vad som åkte på idag. En svart myströja med lite paljetter på axlarna. Ser kanske inte så jättemycket. Men om ni tänker er svarta byxor till, så kan det inte vara så svårt att föreställe sig. Eller hur? :) Toffs kör jag på också. Inte alltför vanligt på mitt huvud nu för tiden, men idag fick det duga.


Flu shot, check!

Nu är jag hemma igen. Var hos doktorn i god tid så jag var bland de första som fick en spruta denna torsdagsförmiddag. Var lite rädd först, eftersom jag för det första tycker det är ganska obehagligt med sprutor, och för det andra för att jag var själv och tog en för första gången. Så paniken var inte långt ifrån och någon att hålla handen hade inte vart fel. Men det gick bra. Fick lägga mig ner och sen tog sjuksköterskan ett stadigt tag i armen innan hon stack till, och sen var det över innan jag han tänka "Ajj!". Den snabbaste spruta jag tagit. Säker mindre än en sekund var den inne i armen på mig. Tydligen glömde alla säga det till mig, så att jag hann hetsa upp mig i onödan. Så nu tänkte i alla fall jag säga det. Mindre än en sekund alltså..


Svininfluensa? Nej tack!

Planerna för dagen har ändrats en gnutta. Min långa sovmorgon blev inte så lång som jag hoppades på ser ni. Det är nämligen så att jag tänker åka in till Vallentunadoktorn och försöka få lite vaccin till svininfluensan i mig. Har kommit på att det kan vara ganska bra, med tanke på mitt jobb. Vet inte hur många som går förbi mig i kassan varje dag, och man vet ju aldrig om de är smittade eller ej. Och sen kommer jag hem till mina småbröder med skiten, nej vet ni vad. Till exempel kom det in en gubbe för några dagar sedan. Väl framme i kassan hos mig börjar han prata med en gubbkompis om att han legat i svininfluensan hela veckan. Herregud tänkter jag och får det på svart och vitt att den där djävla influensan finns i närheten av mig. Och jag kan inte hålla andan särskilt länge. Men jag lovar, jag försökte! Så nu har jag gått runt i flera dagar och försökt att inte andas när kunder har pratat med mig. Alltså på tiden att jag tar den där sprutan. Hur rädd jag än är för den. Snälla, snälla, snälla låt mig inte bli förlamad!


Vinter?

Idag slog kylan till ordentligt i vår lilla stad (okej, by). Ruskigt kallt har det blivigt. Sådär så det isar ända in i märgen. Brrr! Har jobbat hela dagen, men usch sägar jag bara till att sitta i kassan hela förmiddagen medan all kalluft drar in genom dörrarna. Usch! Usch! Usch!

 

Däremot gör kylan det tusen gånger mysigare att ligga här nerbäddad i värmen. Tror jag ska ta en tidig kväll idag. Stänga ner den här dumburken och sova. Läänge! För i morgon är planerna att jag ska träffa Sofie och gå på bio. Fame tror vi nog att vi ska se. Saknar den lilla räeven, så det ska bli kul! :)


Iväg till jobbet

Nu har jag precis slängt i mig lite frukost/lunch, brunch kanske vi ska kalla det, och nu måste jag rusa iväg till jobbet. Ser att det börjart snöa nu utanför fönstret också. Typiskt att det ska göra det när jag ska ut och knata. Men men lite vitt på marken skulle faktiskt inte vara så fel nu.



The ica outfit. Verry verry najs!


Bastabasta

Nu har jag & Julia invigt vår 1,5 vecka gamla (nya) bastu, eller sauna kanske jag ska säga. Riktigt teamwork körde vi på. Hon satte på den, jag kom hem från jobbet, vi gick ut till den. Och jag kan säga att den var helt fantastic! Riktigt stor, men ändå mysig till tusen. Vi körde på ångbastu och jag tror aldrig jag suttigt i en så skön sauna. Det säger jag självklart inte för att det är min bastu ;) , utan för att den är så himla mysig. Brukar inte tycka om att basta så himla mycket. Tycker att det blir så varmt att jag inte klarar av att sitta i den mer än 5 minuter. Men det kommer ändras. Och det här var helt klart inte sista gången.

 

Jag vet! Kanske ska jag flytta min not-ever-happend-ost-och-vin-kväll hem till mig istället! (Ja jag har försökt plaera in en hemma hos Martin). Så kan vi köra en ost & vinkväll / bastukväll! Det vore nått det! Eller vad säger du om det Sofie? :)


Dear John

    
(Klicka på bilden för att se trailern. Gör det!)

 

Åh, vad jag vill se den här filmen! Verkar ju hur mysig som helst. Och att den är skriven av författaren till "The Notebook" får inte mina förväntningar att minska. Det är ju trots allt den mest underbara film som finns! Dumt bara att det inte är satt något datum på när den ska komma ut, vill ju se den nu!


Första tisdagen i november

Tänkte precis säga att veckorna går undan, men eftersom att det bara är tisdag (och dagen knappt börjat) så känns det lite fel. Även om jag jobbat hela helgen och får min helg på torsdag, efter fem dagars arbetsvecka. Den här veckan har jag dessutom långhelg, från torsdag till söndag. Det är alltid härligt det! Men nu tar vi dagarna i förskott. Det är ju bara tisdags.


Måndag

Idag ser jag ut såhär. Tänkte att det kunde vara kul att prova på någonting nytt. Och när man inte får välja kläder till jobbet så kan det ju vara lite kul att ändra frisyr. Så idag åkte mittbenan och två små flätor på.



Jag har min nya morgonrock som jag köpte i norrtälje på mig. Hur skön som helst. Nu går jag inte i annat än den här hemma. Men den är i alla fall bättre än mjukiskläderna jag brukar slänga på mig. haha


God morgon

Idag är det måndag och början på en ny vecka. Det betyder jobb mellan 12.30 och 21.20. Vaknade för ett tag sen och har fixat lite med bloggdesignen. Blir dock fort tråkigt då jag inte riktigt vet hur man gör. Så nu får det se ut såhär istället. Inte så mycket skillnad kanske, men ändå. Tror jag ska ta och göra i ordning lite lunch snart och sen måste jag platta håret innan jag sticker iväg.

Bjuder på några bilder från när jag var i Norrtälje i fredags:


Blev mest kort på ankor & skyltar ;)


Söndagkväll

Den här helgen har vart lugn. Älsklingen har vart hemma från lumpen och jag har jobbat mycket. Men att bara ta det lugnt tycker jag att många underskattar. Det här var precis vad jag behövde. Känner att den här veckan har tagit musten ur mig mer än jag trott.

Nu har jag precis kommit upp ur ett varmt & avkopplande bad och som grädden på moset ska jag nu ta och lägga mig i sängen och läsa min bok. Kanske titta på det senaste The City-avsnittet också, innan jag somnar.

Hoppas ni också haft en bra helg!


RSS 2.0