Bracelets

Letade fram några av mina armband idag. Prövade dem och här är några, de
flesta från Indien faktiskt. Intressant, intressant..
image722

Lockigt vs rakt

image720image719

Rakt?                                                Lockigt?

Har aldrig gillat mitt lockiga hår. Är den där tjejen som plattar håret varje dag. Men så hittade jag den här bilden från i sommras där jag på något knasigt sätt lyckats hamna på bild i lockigt hår ;) Jag tycker faktist själv att det var ganska fint. Hm, kanske ska strunta i att platta håret lite oftare.. Inte heller så fint med den svarta "kludden" i ansiktet, det måste ha varit något smuts på linsen, men ni får tänka bort det ;)


Du får göra som du vill...

Det kan blåsa hela natten. Det kan regna hela natten.. men snälla ge mig solsken imorgon!

Jag går fortfarande runt med någon annans röst och börjar känna mig allt sjukare och sjukare. Jag känner hur den där ynkligt sjuka personen börjar komma fram. Och det blir väl familjen som får ta smällen av mitt gnällande. Stackars människor!

Trotts sjukdomen hasade jag upp ur sängen i morse och traskade iväg till skolan. Hade nationella prov i Engelska B och kände att jag borde få det gjort. Åkte dock hem efteråt och har egentligen inte gjort ett dugg sedan dess. Förutom att kanske fantisera ihop hur de här kläderna kom hem till mig idag och hur jag skulle kunna använda dem om bara solen återvände till Sverige. Något jag hörts skvallrande om att den ska göra här de närmaste dagarna!
image721



The real sunday

Vaknade i morse av att både rösten och det fina vädret var borta. Dock var vädret ändå ganska skönt, trotts att inget såklart slår solen, och rösten har undan för undan börjat komma tillbaka. Tyvärr inte riktigt och jag känner att jag börjar få lite ont i huvudet. Trotts sjukdomen som sprider sig i min kropp har jag hunnit träffa Sofie som precis kommit hem från Spanien. Vi traskade runt lite i täby centrum och pratade om allt hon varit med om. Alltid trevliga pratstunder :)

Gårdagen tillbringade jag hemma hos martin med hans familj. Hans lilla hund skulle para sig och det var hm.. intressant.. Så vi får se om det kommer små miniveriationer av jalle snart. Det skulle vara riktigt gulligt! Dagen kommer iaf bli ihågkommer och sätta sina spår. Det är också väldigt mysigt att vara tillsammans med martins familj som är jättegulliga. Efter middagen åkte vi i alla fall ifrån familjen in till täby där vi umgicks med kompisar och hade det trevligt resten av kvällen innan vi tog sista tåget hem i kylan, som kan vara orsaken till att min röst försvunnit.

SUN-day

Godmorgon gott folk! Är uppe i ottan med anledning att martins pappa snart kommer och hämtar oss.

Gårdagen var trevlig. Åkte in en sväng till Täby efter skolan då jag fått nys om att min första lön hade kommit in på kontot. Woho! Det blev en trevlig shoppingrunda och med mig hem fick jag två linnen, en tee och en tröja. Jag är nöjd. Väl hemma stod middan nästan klar och efter det åkte vi hem till mosingen där resten av kvällen spenderades.

Du kommer med solsken till mig

Jag tror allt att solen tog lite idag. Känner hur kinderna bränner lite och jag känner mig allt lite brunare än jag gjorde i morse. Jag tror även att Indienresan har gjort sitt. Istället för att bli rödbränd som jag brukar i början av sommaren så känner jag att brännan börjar lägga sig direkt. Härligt! Förresten vore det inte mer än rätt, som jag pressade där borta. Haha.

Har dessutom hunnigt med ett besök hos frisören idag och jag bara älskar nyklippt och nyblonderat hår. Kan inte låta bli att sitta och sniffa på det. Luktar så himla gott! Yumy! Sen är det alltid skönt att tunna ut det, vilket jag gjorde ordentligt den här gången, och känna hur det bara glider genom fingrarna istället för att jag knappt orkade hålla upp det ;)


Idag är igår

När ni läser det här får ni tänka er att det är igårkväll. Datorn dog nämligen för mig igår när jag satt och skrev. Och trött som jag var orkade jag inte bry mig om att hämta sladdarna och ladda upp den.

Sitter i sängen med pappas bärbara dator i knät. Kom hem från jobbet vid halv nio och efter det har jag lagat middag till mig själv, dött framför tvn en stund och till sist tagit ett långt bad. Nu ska jag snart gå och lägga mig men kom att tänka på en urgullig sak som hände idag. Det var så att simon, william och pappa kom och handlade hos mig i affärn idag. Simon och William kom in med varsin liten kundvagn med flaggan i höjden och var hur glada och söta som helst. När de kommer fram till kassan och fick syn på mig sken de upp som solen och ur det blå haspar william ur sig: "Anna, jag tycker om dig!" Alla i affären blev helt rörda och sa (som jag redan vet) att jag har den gulliaste lillebrorsan i världen. Jag själv börja böla så tårarna sprutade. (Okej, så farligt kanske det inte var men inombords, ni skulle bara veta.. han kan verkligen få mig att smälta den där lilla.

Nu måste jag ut i köket och hjälpa martin skära upp annanasen. Ska gå ut och sätta oss i solen och bara njuta av värmen. Måste allvarligt vara 25 grader eller mer idag!

looking feeling good

Nu är jag hemma för ett kort stopp. Ska snart iväg till jobbet men tänkte hinna stoppa i mig någonting innan jag ger mig iväg. Det tar emot lite måste jag erkänna när det är så fint väder ute.

Igår var det lika fint väder som idag och i förrigår och resten av veckan, och även om vi satt instängda i skolan så tog vi med glädje chanserna att gå ut när de kom. Efter skolan åkte jag & moa och fikade i solen, vilket var riktigt skönt och mysigt. Och efter det åkte jag hem till pojken min och umgicks med honom resten av dagen. Det har helt enkelt varit ett par härliga & soliga dagar .

Modell: William och blommorna i vår trädgård



Stress och tidspress

Jag vill be om ursäkt för att de senaste inläggen kanske inte har varit så roliga. Har inte haft någon lust eller energi att skriva i bloggen på ett tag. Kan ha att göra med att jag har tre arbetan kvar i skolan att göra sen jag var i indien, vilket var cirka två månader sedan. Och att jag har haft lite skuldkänslor av att sätta mig vid datorn och göra annat än skolarbete. Men jag tror att det är just det att jag inte har någon deadline på något av arbeterna som gör att jag inte gör dem. Kan bara arbeta under stress och tidspress.

Sen vill jag be om ursäkt, det blir många ursäkter här, för att jag säger det här. Tycker själv att det är jättetråkigt att läsa bloggar där man "ber om ursäkt för att jag inte har bloggat på ett tag". Men kände mig bara tvungen att förklara mig.

Så det här blev det tråkigaste inlägget hitills. Men det får vara.

Försommarvärme

Nu har jag lite brottom, har nämligen pratat till mig så att jag får gå hem lite tidigare från skolan. Så jag tänkte hinna med tåget som går om 20 minuter, hinna med att skriva ett inlägg här i bloggen, och springa och köpa en tidning som jag kan läsa när jag går ut och lägger mig på altanen där hemma.
 
Dagen har hitills spenderats i skolan, både ute i solen och inne i klassrummet. Nu har värmen verkligen kommit, jag hoppas bara på att den håller i sig. Resten av dagen tänkte jag fortsätta spendera ute i solen. Tänkte även försöka hinna med en promenad och övningsköra lite. Det gick så bra i går så jag tänkte fortsätta idag så att jag inte tappar det.

Bye bye, vi syns!

Saturday Night Fever

image710
Sitter här framför spegeln (och datorn) och håller på att göra mig i ordning. Ska ha över lite folk ikväll och just nu håller jag på att fixa både med mig själv och huset. Har konkat över både Guitar Hero, Dancing Stage & Singstar från pappa, så vi får väl se om de kommer till användning senare. Jag och martin har hålt på hela förmiddagen och instalerat och smygtänat. Kan erkänna att jag inte är någon speciellt bra rockstjärna, eller sångerska för den delen heller. Så, nu ska jag bara göra ordning håret och sen ska jag gå ut och öva lite till och hoppas på att talangen jag vet att jag har visar sig någon gång.

Hoppas ni får en trevlig lördagkväll!



Tio lyckliga månader tillsammans

263723-671

Shoppa shoppa shoppa

Jag är jättetrött, så i brist på energi bjuder jag på ett inlägg med superfina klänningar, enligt mig, som jag hittade igår. Funderar på att beställa några men har inte bestämt från vilken sida, frakten och extrakostnaderna kan ju bli så dyra. Hm..vi får se helt enkelt. Måste ju shoppa upp första lönen ;)


Forever 21


Asos



Nelly

Våren blomstrar

Kom nyss hem från stan. Var in en sväng med sofie & frida, då de båda två skulle köpa något typiskt svenskt till "sina spanjorer". De ska nämligen till Spanien nästa vecka med spanskan och bo hos varsin familj och lämnar mig kvar hemma. I alla fall hittade de några presenter och det var mysigt att traska runt i det vårfina vädret. Solen får mig alltid på bra humör :) Vi köpte glass och tog en paus i letandet och gick till kungsträdgården som nu är mycket vacker. Fullt med rosa blommor i träden. Härligt, härligt! Något mer vårfint än blommor är svårt att hitta.


image694

Blommande körsbärsträd i Kungsträdgården

Peace

image692image693

Gud vad jag älskar peacemärken. Tycker det är sjukt snyggt just nu. Håller på med ett armband där jag tänkte ha ett peacemärke och lite fjädrar på, men tiden räcker aldrig riktigt till för att det ska bli klart. Får bestämma mig för att göra klart det imorgon.


I don't believe in ghosts

Kan man vakna bättre? Än att mammi kom in med frukost på sängen. Tycker inte det. Istället för att snooza ett anntal gånger innan jag upptäcker vad klockan verkligen är och bara rusar upp, så var det bara för mig att vakna till och sätt mig upp i sängen. Nej, det här kallar jag vardagslyx på hög nivå.

Dessvärre hade jag lite svårare att somna i gårkväll. Det gick inte alls bra. Låg och skrämde upp migsjälv ett bra tag. Den här annars härliga låten skrämde upp mig rejält. Haha tönt, jag vet!

Ghost - Billie the Vision & the Dancers

"I don't believe in ghosts, but there's a ghost under my bed.."

P.S
Välkomna hem, Sarah & Malin! :) D.S


iPhone i Sverige i sommar?

Jag vill ha! Den är inte lite snygg! Nu måste jag börja med mitt brev till mamma och pappa. "Kära mamma & pappa det skulle vara väldigt snällt av er om ni ville ge den här till mig.." Eller kanske: "Snälla mamma & pappa om ni skulle vilja bättra på er karma skulle ett förslag vara att ge mig en.." eller så kan jag få en systemkamera, när vi ändå är inne på saker jag vill ha.

image678

Ska sluta tramsa nu. Har lovat mamma att rensa ut garderoben i flera dagar. Tänkte sätta klorna i det projektet nu. Hoppas på att kunna slänga lite gammalt skroll och kanske hitta något jättefint bortglömt litet plagga som bara har legat och väntat på att bli använt.

Okej jag erkänner, motvilligt

Detta är inte lätt för mig att berätta, då jag gärna inte erkänner att jag har fel. Men jag berättar detta för att hjälpa alla er andra så att inte ni hamnar i samma situation som jag. Det var nämligen så här att när vi var i Indien nu för ett tag sen så åkte vi förbi en ananasplantage. Och jag har alltid tagit för givet att en ananas växer under jorden med blasten ovanför jorden ungefär som en morot. Och dum som jag var frågade jag om det var så de växte, men fick till svar att de växer ovanför marken. Vilket såklart blev till en jättediskussion där jag bara inte kunde ge mig. Det är klart att det växer under mark var min ståndpunkt. Så idag, gissa vad jag ser när vi tar en sväng på Plantagen.. Om inte en ananasplanta. Surt! Kommer inte berätta det här för pappa iaf. Vet fortfarande inte om jag tror på det, känns ju jättekonstigt...


love love hate hate

Näj nu måste jag sätta fart. Sitter här med blött hår som måste fönas och plattas. Måste leta reda på något att ha på mig också, hm.. Ska iväg snart och jag är långt ifrån redo. Martin min är uppe i sporthallen och leker bandyturnering med alla andra i min släkt och sen är det av mot vallentuna. Har inga speciella planer för kvällen då det skulle vara skönt att bara ta det lugnt. Något jag senare brukar ångra då abstinensen slår in och det börjar krypa i kroppen av allt lugn. Vi får helt enkelt se om vi hittar på något. Hoppas på en bra lördaf alleman!

Som seriefigur

Såhär skulle jag se ut som seriefigur eller om
någon stor känd konstnär hade målat av mig:



Alltid roligt att exprimentera lite, men jag
vet inte om det är de bästa funktionerna
mobilen har ;) Får iaf väldigt glansigt och
fint hår!

Mjaaow!

image469

Hittade den här klösiga bilden på julias data. Gud vad länge sedan det här var. Tiden bara rinner iväg. Föreställer oss (åtta år) i fotbollskläder ;) Snygg man var ! Och, nej såå stora tänder hade jag väl ändå inte!

Okey, then I know!

Vaknade nyss efter en välbehövlig powernap. Känns riktigt skönt, men just nu vet jag inte om jag kanske var piggare innan. Hmm jag får väl hoppas att krafterna kommer snart, annars vet jag inte om det var ett så smart drag utav mig. Behöver dem nämligen då jag har en del läxor framför mig. Vi får väl se helt enkelt. Läxorna behöver i alla fall bli gjorda.

Mamma ringde och berättade att hon och julia var på väg till frissan. Något jag blir sjukt avundsjuk på då jag tycker att jag behöver det mer, något iofs julia inte håller med om. Själv får jag gå här med alldeles för tjockt, slitet utväxt hår. Sedan tänkte jag på om jag verkligen gjorde ett så smart drag i morse när jag tog med mig kläder för att sova hemma hos martin. Det är så jobbigt att gå upp och bestämma kläder för två dagar. Måste seriöst bestämma om jag kanske ska ha några kläder kvar här så jag slipper detta problem. Dessutom tror jag inte att jag tog med mig ett par passande skor till klädseln jag tänkte ha i morgon. Problem problem..


Den man älskar

Katten ligger och väntar på mig i sängen nu, där hon ligger och ser mallig ut och slickar sig om tassarna. Själv har jag precis gjort mig i ordning, tvättat bort sminket och borstat tänderna för att strax gå till sängs. Jag är så trött så det ska bli helt underbart.

Filmen var bra. Hemsk, men ett gott tecken är att jag såg klart hela. Det har blivigt ett problem för mig på senaste tiden. Att jag aldrig orkar titta klart på en film. Jonas Karlsson var iaf med, en av Sveriges enligt mig bästa skådespelare. Vilket helt klart gjorde filmen sevärd. Men det är en sådan där film som man sitter och irriterar sig på personerna och tänker 'varför, varför gör hon sådär?' och att de borde lyssna på vad ensjälv tycker. Haha men det funkar väl inte så..  

Nu säger jag God natt gott folk nu är det dags för min skönhetssömn!

En dag kallad onsdag

Nu har jag precis kommit hem från jobbet och hunnit få i mig lite mat. Jag är så trött att jag kommer somna på en gång om jag går och lägger mig.

För i övrigt slutade vi tidigt från skolan idag och jag han även med en liten runda i stada, sådär för att i lagom tid komma hem innan det var dags att gå till jobbet. Vad som dock inte är så bra är att mitt studiebidrag är slut nu. Nada. Finito. Vilket känns lite surt. Har ju i och för sig förnyat garderoben med en ny klänning, kjol, väska, tröja, linne, strumpbyxor och allt vad jag nu har köpt så jag har väl mig själv att skylla. Lite synd bara att jag inte kan göra något resten av månaden, utan kommer att få sitta hemma och trycka. Så går det när man inte kan hålla i pengarna..så akta er.

Nu tänkte jag gå ut i familjens samligsrum och titta på en film som mamma hyrde av mig! Var dock så upptagen av att göra rätt att jag inte har en aning om vad det var för någon. Så vi får väl se.

Puss & ha de!

Ibland kan människor göra mig så glad

- Ta åt dig! I'm happy today :)

(Fast jag är nog oftast glad, men livet har sina gladare sidor)

Jag har också varit liten en gång

image659

- Ni måste ju släppa ut luften!
- Men, NEJ då dör han ju!!!

Låg och tittade på Eva och Adam här om dagen när jag inte kunde somna. Det är så j*vla roligt när de ska åka iväg på semester och evas lillebror ska ha med sig sin uppblåsbara krokodil. De försöker poppa in den i bilen utan att ta ut luften. Vilket såklart inte går och den får åka med på taket. Haha ^^

                                                                                              

Soft

Klockan är snart halv ett och företagsekonimon börjar igen. Vi gör verkligen ingenting och jag hoppas på att det inte är någon återsamling så att vi får gå hem. Det skulle vara riktigt soft, då vi slutar 11.30 imorgon också. :)

image663

Längtar tillbaka som attan

image662


Something Pretty

Oj då, jag vet inte vad som hände. Jag skulle precis sätta mig ner vid datorn och spela "Trafikskolan Teo" , ett pc-spel som min pappa tagit hem från jobbet, när min dator helt plötsligt stängde av sig. Hjälp, jag är rädd! Undra vad som kan ha hänt. Hoppas bara inte den dör ifrån mig! Please, come back!

I alla fall som jag sa, så tycker jag att det är god tid för mig att börja öva lite teori till det där körkortet nu, och inte bara flänga runt och göra vägarna osäkra. Jag menar det, håll er undan ;) Så jag har börjat spela det här spelet lite, och jag kan tippsa om att det är ett "roligare" sätt att lära in sig tråkig fakta. Fast nu vet jag inte om det är så bra för mig att sätta på det.. Jag menar, datorn kan ju sprängas snart eller nått!

Jag bjuder på en video istället, fanns dessvärre ingen bra med den här låten så det fick bli den här (One tre hill kan ju aldrig skada, har precis fått martin att se säsongerna från början med mig så det passar ju bara bra):



Lite härlig så här på kvällningen

Work your body

Går du på Vallentuna Gymnasium? Inte? Synd! Alla som går i vallentuna kommer efter ett närmande datum att få gymma gratis på gym & sim. Passar mig perfekt då jag sagt upp mitt gymkort där på grund av bristande motivation och för liten närvaro. Lite synd dock då mitt sug kommigt tillbaka och jag känner att jag rör på mig alldeles för sällan. Usch. Men det här kom ju som en glad liten surprise! Superschysst jue, gymma gratis fram till sommarlovet. Finns det en hake? Hmm... Detta måste undersökas närmare.




Man måste sätta upp mål för sin träning.
Allvarligt, klarar knappt av att titta på den här bilden! Men jag bjuder
på den ;) Ni kan titta men jag blundar!

"Jag är rätt häftig i mina stålmansbrallor"

''Men du, sitter du här och drömmer nu igen, hur många gånger ska jag
behöva säga åt dig egentligen? Det är läxorna du ska intressera dig för
och ingenting annat.''

Prat, prat, prat när ska dom förstå. Tjat, tjat, tjat vem dom gnäller på. Har ju försökt, fattar så trögt. Jag e ju nån annan och inte den dom ser nu.

image658

Super, super , superman. Super, super, superman...

Smart så klart och inget är försvårt. Jag tar fart sätter hårt mot hårt. jag e super (du är super) jag är rätt häftig fast inte dom vi griper.

Super, super, superman. Super, super, superman. Super, super, superman

/The Pinks


Pluttinutti

image657
Bilder martin tog på mig och jalle i gårkväll. Söt!

Helgen kommer & helgen går..

.. alldeles för snabbt!

Idag vaknade vi hemma hos martin av att malin, nicko & flisan ringde och sa att de skulle komma över. Vi gick upp och bakade chokladbollar så att vi kunde fika lite när de kom. Men det slutade mest med att martin bakade och jag satt och tittade på innan jag efter en stund började göra tost till frukost åt oss. Efter den trevliga pratstunden åkte flickorna hem och jag och martin gjorde oss i ordning för att åka hem till mig. Vi mötte upp mamma och thompa i bällsta där det tydligen var fotbollsmatch och jag och mamma smet iväg för att övningsköra lite. 

Hopp och hack, nu sitter jag här och ska börja med företagsekonomin eftersom vi har prov i morgon men jag har knappt hunnit börja. Så gott som dags nu, innan martin kommer. Har så svårt att koncentrera mig när jag inte är ensam och pluggar. Okej, ganska svårt när jag är själv också så det spelar väl egentligen ingen roll... jag tror nästan att jag kan ha en koncentrationsstörning av något slag.

En lördag på skansen

Vaknade inte fullt så pigg igår morse av att mamma kom in med telefonen i högsta hugg. (Att man alltid ska må så dåligt dagen efter). Det var pappa som undrade om vi kunde tänka oss att vara barnvakt åt mina två småbröder. Så, trotts huvudvärken som sprängde i pannan, med ingen ursäkt uttänkt och som den snälla storasyster jag är svarade jag ja. Vi pallade oss ur sängen och gick upp och åt frukost och det fina vädret utanför gjorde att vi bara inte kunde stanna inne en sådan vacker dag. Då kom vi på att vi kunde åka till skansen och strosa runt där bland alla djuren i det vackre vädret.  



Det fina vädret var perfekt för en tur till skansen och min goda hälsa kom snabbt tillbaka. Vi åkte ett helt gäng då vi även fick med oss julia och agnes. Vi började med en bussresa där min ena söta lillebrosa fick hela bussen att skartta. Och då menar jag verklgen hela, det var hur kul som helst. Dagen spenderades även vid en korvkiosk där vi åt korv för att sedan gå in på skansen där vi åkte karuseller, klappade älgarna, hittade en låta full av nappflaskor från "Erik" (Så himla söt att jag bara var tvungen att ta kort på den!), mm. Det var en jättehärlig dag och det var väldigt fint att hela skansen var full med vår-blommor på marken :)

Vad var det jag sa.. jag vill ha fredag idaaaag!

image637Jaha, nu ska jag precis skynda iväg till thompas föräldrar där vi ska grilla och umgås lite med familjen. Tur som jag har nu när jag är ute i sista stund med att göra mig i ordning så bor de bara några hus bort från vårt så när jag är klar är det bara för mig att springa över. Därefter ska vi, jag martin och julia, springa till bussen som går vid halv åtta snåret mot Vallentuna, där resten av kvällen förmodligen kommer att spenderas. Hoppas ni får en härlig fredag! Puss & kram på Er ♥

Så här har då jag sett ut idag. Vanlig vit tee och sjal köpt i indien. (Det är snyggt att jag har fått en rynka i pannan, inte för att det syns så mycket, men det är snyggt)


Urban Outfitters



Titta vad man hittar fina saker när man är sjuk och kan sitta och kolla hur länge som helst. Om jag bara kunde få hem allt till mig också. Det kommer nog aldrig hända så jag får fortsätta sitta här och drömma. Det får helt enkelt bli en annan gång.

Ms Bijoux



massa andra söta msbijoux smycken finns här.

Change

Ändrade bloggen lite, hedern bara. Så, vad tyckes? Blev inte så bra, lite blekt :( Kanske ändrar tillbaka någon dag. Men så lägge får det vara.

Före:                      Efter:                 Tredje gången gilt:
   

Loving Living Loving

Det gör mig så lycklig att jag kan gå ut barfota på min altan. Den badar i solljus som har värmt upp den hela dagen och om man går ut och ställer sig fryser man inte ett dugg. It just makes me happy! Hoppas bara att den här härliga vårvärmen kan hålla i sig nu. Något jag har hört att den inte ska göra. Men jag hoppas, hoppas, hoppas! ♣

image606
Superhärlig bild från Odd Molly

Movietime

Nej, nu tänkte jag gå och kolla om det finns någon film som jag kan ligga och titta på i sängen. Vet att Karin tog med sig Hairspray hem från jobbet så det kanske blir den. Om inte annat så är den en bra film att titta på när man är sjuk och inte orkar med så mycket annat än att bara ligga och glo lite meningslöst på något. Men vi får se, kan lika väl bli någon annan..

image605

Ge mig sommar

image603
Nu har sommaren äntligen börjat planerats.
Gotlandsresan bokades igår och jag är så glad. Fårö som är mitt eget sommar-paradis, där jag har varit varje sommar sedan jag var liten är bland de vackraste och underbaste stället på jorden! Självkart något jag aldrig skulle missa. Dock ska vi dit i två veckor och eftersom jag fått jobb nu vet jag inte om jag kan följa med båda. Men självklart ska jag med en vecka i alla fall :)

Jag och Martin planerar även att åka utomlands i sommar och idag sa hans mamma att hon tänkte ta med oss båda till Rom - Italien i början av juni. Kan sommaren börja bättre? :)

Don't forget: Smile

Äntligen är detta krongel med blogg.se klart! Har haft massa roligheter att skriva av mig om, men synd för er så missade ni det eftersom att det inte gått att logga in. Får skylla på den här dumma boggen som inte velat fungera. Men nu så... ;)
image601
Välkommen förbi ;)

Då är det ju så här att min chef hörde av sig för några dagar sen. Provtiden på ica är över och jag har fått jobb där varje onsdag härdan efter. Vilket jag såklart är jätteglad över. Det var allt jag ville. Få in lite mera pengar på kontot varje månad sitter ju inte fel. Men, vad jobbigt att behöva jobba nu varje vecka.

Uppdatering: Tog mig friheten att med min fritid som jag fått av det så kallade jag-börjar-bli-sjuk-stanna-hemma-syndromet göra en ny bild av mig som kassörska. Ett lite lamt och inte alltför snyggt försök, men..

RSS 2.0