"Julbaket"

"Familjen ska julbaka, men någon i familjen har stulit pepparkaksdegen och den skyldige måste hittas"



Idag är det fredag och jag, Julia och Martin ska vara barnvakt åt mina två små bröder. Inte det perfekta sättet att sendera en fredagkväll, men vi ska ha det mysigt! Det lovar jag! Vi ska baka pepparkakor & se på sunes jul  :)

Hoppas som sagt att det blir mysigt, men jag får nog säga att jag överlåter bakandet till de små, som de har väntat! Har gått hela veckan och lockat dom med pepparkaksbakningen, haha! Själv bakade jag förra helgen och måste erkänna att jag redan tröttnat lite på det. Hur gott det än är..
Sunes jul blir en bonus (har skaffat fram alla avsnitten) så ikväll blir det tv-tittande, vare sig de vill eller inte! Under mina barnvaktskvällar råder demokrati (bara vi gör som jag vill)


image183

sjung

Har snart lektion men jag tänkte bara passa på att skriva lite, då min dator hemma gått sönder & jag bara haft tillgång till min pappas bärbara, vilket gjort att jag inte haft tid att skriva så mycket alls.
Tänkte precis på hur himla mycket jag skulle vilja sjunga fint, & våga sjunga för andra. Tittade precis lite på teatern i aulan, men var tvungen att gå ut, och då förstod jag att det verkligen måste vara jättekul att kunna sjunga inför så många personer (om man kan sjunga då alltså) Kanske kan önska mig en sångröst & lite mod av tomten! :)


Cast Away

Vi har verkligen tur att vi lever som vi gör.
 Vi borde uppskatta vardagen mera för vad den är!


"flyttkartong"

Nu måste jag bara ta upp en återkomande faktor i mitt liv. Nämligen att packa & byta hus.
Snart är det då dags att flytta igen. Är mitt uppe i packningen. Ska till pappa nu i två veckor, så jag får väl vara glad över att jag har två veckor till på mig innan jag behöver packa igen. Men jag börjag känna mig väldigt less på att packa ner mitt liv på det ena stället bara för att sedan packa upp det på ett annat & sen packa ner det igen och ... ja ni förstår grejen.. 

Skulle verkligen vilja bo på ett ställe permanent. Men hur gör man då för att inte göra den ena föräldern ledsen? Jag är kluven...

/ Anna


"Tvillingar tänker lika"

Eftersom att jag själv är tvilling så har jag hört uttrycket några gånger tidigare.

Ashley & Mary-Kate Olsen  i mönstrade strumpbyxor (Har blivigt en egen favorit). Tänker iaf lika. 

image171image172



De här är mina nyaste, gråa från lindex  

Finns även i lila (fint!) & svarta

Vackert - Mischa Barton

image144

Anna hjärta armband

Så himla sött att jag håller på att smälla av!


image178image179

Enkelt & fint ♥

Dagens

image185



Tröja: H&M
Leggings: Lindex
Halsband: Indiska
Knästrumpor: H&M

Stella McCartney grey wool polar bear print bag

Vill ha den här väskan från Stella McCartney! Så himla fin & söt !
Btw så är hela Blake Lively's outfit hur fin som helst i det här fotot, skulle vilja ha den med.

image162image161

Fint - Lindsay


image151

American eagle

Myspys, måste verkligen tillförskaffa mig en ny mysig fin tjocktröja. Den här gillar jag :)

image142

Älskling

Tack älskling för middan igår & för att du tar hand om mig! Du är min ängel <3

image140

Ahlgrens bilar - senaste jultillbehör

Aah, vad jag är arg! Har varit inne i stan idag för att jag hade ringt och lagt undan en tröja tills idag. Men när jag kommer dit så har de glömt att lägga undan den och alla i affären var slut! Så nu har de istället lagt undan en på stinsen (som ligger bort åt helvete). Så hela resan var helt onödig! Jag blir så himla frustrerad!

Men som tur var så fick jag lite godis på vägen hem :) Har ni sett ahlgrens nya bilar? Eller julslädar, kanske man ska säga.. Hihi, hur söta som helst! Så nu väntar jag med spänning att få smaka dem, men först ska jag gå och lägga mig en stund och vänta på att älsklingen blir klar med maten som han står och sliter med i köket.
image136

Francais

Sitter i biblioteket för tillfället och väntar på att någon som jag känner ska komma till skolan. Har precis haft franska, medan alla andra haft sovmorgon. Något som alltid taggar en att gå till skolan klockan åtta på en onsdag. Inte!

Åå nu pling det till i mobilen! Äntligen lite sällskap :) men vi hörs, springer ner till cafeterian nu...sällskapssjuk som jag är.

/Anna

American Gangster

Nu har jag snart datorkunskap, så jag kanske får lite tid att titta in. Men annars tänkte jag bara berätta att jag ska på bio idag. American Gangster, & vad jag har hört så ska den vara riktigt bra! Men hur kan det egentligen gå fel med Danzel Washington i en av huvudrollerna? Han är ju hur bra som helst! Desutom är filmen baserad på en sann historia, något som jag också oftast brukar tycka om :)
Jag hoppas i alla fall att ryktet stämmer och att jag får en mysig kväll.


image135

Återkommer senare om hur den var :)

God morgon

image134

God morgon alle samman, hade lite tid över så jag satte in en bild på mig idag.

God natt

Åt precis min första lussebulle för i år. Vet inte hur jag ska ställa mig till det, är det inte lite tidigt? Gott var det i alle fall! Inget går upp mot varma lussebullar en mörk & kylig kväll. Allt som fattas till den här bilden är bara lite snö..

Men oj, vad klockan är mycket! Nu måste jag hoppa i säng, annars kommer jag nog inte upp i morgon bitti. Måste ju se ett SAC-avsnitt innan jag somnar..
 

image132


God natt på er allesammans! / Anna

The real thing

I think I know you inside out
You're the one I trust,
Our love is the real thing
It's you there when I close my eyes
And you in the morning

...I'm happiest when we spend time...




Hör av dig

image126


Mysigt

Behöver en ny PJ. Det här tycker jag ser jättemysigt ut så här till vintern.

image111

Vad tycker du?

Reklam

Jag vet inte vad det är, men på senaste tiden har reklamer, specielt reklamfilmer, kommit upp som samtalsämne i mitt liv. Det finns så himla mycket reklam runt omkring oss. Inte för att jag just nu ska ta upp allt dåligt som finns (och som ibland käns som det man tänker på när man hör ordet reklam) utan just att det finns så många otroligt bra reklamfilmer! Som Glocalnet, iq.se, bravia/sony, med flera. Alla dessa som jag räknat upp är reklamer som jag tycker är hur bra som helst! & alla på sitt speciella sätt, ingen är den andra lik, det är bara något som drar mig till dem.




Glocalnet - It's too high





Sony/Bravia

Björn Gustavsson

Har märkt att nästan alla har det här klippet på sina bloggar, det är ju bara för bra! Tänkte ändå att jag också måste ha det! Haha älskar björn (ny favorit! ;) )



Är ju klart det bästa klippet någonsinn! (Top notch!)

ombyte

Tänk om man kunde byta om så här snabbt, tänk vad mornarna skulle vara bra mycket skönare. Skulle kunna ligga och dra sig i sängen minst en halvtimme till..



hur är det möjligt?

Abercrombie & Fitch

För det första måste jag bara säga att jag har börjat titta på OC igen (Världens bästa serie) i alla fall den första säsongen, utan tvekan! :) I det femte avsnittet började de prata om det här märket som jag vet att jag har hört förut någonstans så jag kollade upp det och hittade hur mycket fint som helst!

Snart är det jul, & det här skulle inte ligga fel i ett paket märkt Anna :)

image112

SAC

Har snart tittat på tre sesonger av "Sex and The City" under de tre dagar jag har varit sjuk. En säsong om dagen, haha, man tröttnar aldrig. Tur för mig att min syster köpte hela boxen så här perfekt tills jag blev sjuk. Även fast jag mycket hellre skulle vilja vara frisk, börjar kännas lite jobbit nu så här till helgen..

image124

Vill ha...

Titta på de här jackorna, är de inte fina?



"God's own country"

Är sjuk & glad, sjuk för att det bara hände, men har varit hos min doktor idag och fått medicin.. så nu hoppas jag i alla fall att jag kommer att bli frisk snart :)
Och glad för att jag kan trösta mig lite med att det är bestämt på riktigt nu! Vi ska till Indien med familjen i tre veckor!! :)
Det är bara det att avgången från arlanda inte är förens i februari.. så jag har en hel del väntan framför mig.. suck, jag kommer dö av längtan! Men är ändå såå glad! :D

Stället vi ska till heter Kerala, known as "God's own Country" och ligger i södra Indien. Vad som också gör resan till guld är att Kerala ligger nära Maldiverna, så vi kanske ska åka över dit några dagar med  :)

Är det inte vackert? :)

image87 image88 image89 image90

Rutiner

Jag har börjat med en rutin om kvällarna. Det är så att jag har börjat se ett avsnitt av Sex And The City varje kväll innan jag går och lägger mig. Eller kanske några fler än ett.. & nu när jag är sjuk så kan jag ju ligga hela dagen!
De är så sjukt bra!

image110


bye bye, nu ska jag lägga mig i sängen igen & titta på några avsnitt ;)
/ Anna

"don't drink and drive"

För att rätta mitt misstag från igår, så var teatern inte en teater, utan det var en föreläsning i aulan fårn vägverkets projekt don't drink and drive. De jobbar med en policy att aldrig köra alkohol- eller drogpåvekad, vägra åka med en onykter förare & hindra andra från att köra på fyllan.
Det var en intressant föreläsning med bland annat en person som blivigt påkörd av en alkoholpåverkad bilförare som delade med sig av sin upplevelse.
Det fick än verkligen att förstå då man vet att det händer ofta och i ens närhet.

TA STÄLLNING:

image107

Jag e så heeet, så het!

Idag vaknade jag upp med feber & ont i halsen :( Känner mig verkligen jättesjuk, och har en ganska stark känsla av "Stackars-lilla-mig". Det var länge sedan jag hade feber och för att göra det ännu värre så har jag i själva verket fått halsfluss, vita små prickar i halsen som gör att man knappt kan svälja. Usch jag hatar verkligen att vara sjuk!

Så idag hade jag planerat att bara ligga i sängen och tycka synd om mig själv... patetiskt, jag vet..men jag är ju sjuk...
image106

Länge leve livet

Ja, den här dagen har ju varit intressant! Har inte gjort så mycket alls om jag ska vara ärlig. Har haft eget arbete och hålltimme, och det är inte alltid så lätt att få något gjort då!
Har i alla fall hunnigt spendera lite tid framför datan idag. Besökte min vän Fridas facebook och hittade de här bilderna från hennes Halloween-fest, som jag tidigare sade att jag skulle lägga in, men som tyvärr inte blivigt av förrens nu. men hoppas att det är lite roligt ändå :)



Men nu måste jag kila iväg till teater i aulan som börjar strax. Den heter "Länge leve livet" och jag vet inte riktigt vad det ska handla om.. men jag måste nog skynda mig nu så jag får en bra plats :)
Tjingeling! / Anna

Älskar dig <3

image79
Du är den finste i mitt liv

hej jag är seriös!

Gud vad jag längatr till sommaren & att bara få vara flummig och göra som jag vill i två månader!

  
(jär inte är speciellt vacker, HAHA)

Honey and the moon

"You're the honey and the moon that lights up my night"


Satt på bussen här om dan och fick världens härligaste känsla. Den var helt tom och det var mörkt utanför (vilket kanske inte låter så trevligt, då jag annars är väldigt rädd för tomma bussar), men där satt jag iaf i min ensamhet när jag tog upp min ipod och började lyssna på musik på högsta volym medans jag tittatde ut i mörkret. Det är så härlgt när musiken är allt man hör och man känner sig så himla borta för musiken är allt man kan tänka på. Som att man är med i en film på nått sätt och musiken är ens soundtrack. Aja kanske låter helt flummigt.. Haha :P

Honey and the moon av Joseph Arthur. Inte ny, men hur bra som helst! 
 Lyssna på den Honey and the moon :)


Awrg!

Ja nu var det ett tag sen som jag skrev sist, och den här gången tänker jag inte säga att jag ska börja blogga flitigare igen, utan helt enkelt att jag skriver när jag skriver. När jag får tid, du förstår jag har på något konstigt sätt väldigt svårt att ta mig tid till att blogga.. men men vi får se hur ofta det blir..

Sen jag senast skrev har det hunnit bli lov, & lovet hunnit tagit slut.. idag är sista dagen och jag har haft ett väldigt skönt lov. Inte gjort så mycket kanske, men va fasen, är det inte så man ska spendera ett lov?
Har mest vart hemma, både hos mig & min älskling, vart på fest..maskerad! :) (kan berätta vad jag var i ett senare inlägg när jag har fått tag på bilder ;)).. och juste det får jag inte glöma, första snön har ju kommit :) Gud vad mysigt! Inte för att det är så mkt kvar nu kanske och man blir ganska deprimerad när man tittar ut.. men den där första snön är väl ändå det bästa med hela vintern. Det första vi gjorde när vi såg snön singla ner och lägga sig på marken var att springa ut och ha snöbollskrig. Så jävla kul! :D
vad som däremot kan vara lite deprimerande med första snön sådär dagen efter är att när man efter det vet att det är så himla långt kvar till sommarn och att man har en hel vinter framför sig med kyla och röd näsa! Brr! Inte kul:(

Puss & Kram, vi ses när vi ses :) / A

RSS 2.0