Sommarjobb

Idag är jag trött, trött TRÖTT...
Sov typ 2 timmar inatt, gick upp halv 6 och har jobbat första dagen på mitt sommarjobb i 9 h! Suck!

Men jag ska inte klaga, jag får ju pengar. Det är ju trotts allt därför jag jobbar och sliter så. Det är bara det att jag inte kommer ihåg senast jag var så här trött.. måste nog ta och fundera lite på mina sovtimmar.

Men iaf, vad har jag gjort på jobbet då? Svaret är ingenting. Har suttit i en bil med min låtsaspappa medans han har sprungit ut & in ur bilen på massa ärenden. hehe antar väl att det här var en av de lite slappare dagarna för min del. Kanske är det därför jag är så trött också. Har en teori om att de är de dagar som man inte gör någonting alls på som man blir helt sjukt trött av.. 
Aja får väl se hur det går imorron, förhopningsvis blir det nog lite roligare.

/ A

I alla hast..

Sorry att jag inte skrivigt p ålänge.. har varit lite mkt nu i helgen och nu måste jag stressa lite så det blir inte så mkt nu heller.
Ska åka på "klassresa" till barnens ö imorron, vilket ligger ca 10 minuter från mitt landställe, så det är dit jag ska bege mig nu. Men såklart är jag ute i sista stunden (typiskt mig) och håller nu på att packa lite snabbt & jag förstår inte att väskan kan bli så full så snabbt. Har ju bara med nödvändiga saker (A) Lr kanske inte, men vadå man vet ju inte om det kommer att regna, så i säkerhetsfall måste jag ju ha med plattången o alla andra nödvändigheter..

Aja det blir säkert som vanligt, tar med mig saker jag inte behöver och istället glömmer jag något viktigt. Är verkligen The worst packare ever.. men men jag lär mig väl nån gång. Eller inte..

Tack & hej leverpastej, vi syns när jag kommer hem/ Anna

New shoes!

Titta vilka fina skor! Fick dem av mammi idag när hon kom hem (hade sett ut dem förut) Är de inte underbara? 

Ännu ett kap från skopunkten, 249kr. Är verkligen en guldgruva ibland. Sicken tur jag har! ;)

image67
Tror nog att jag ska använda dem redan i morron! Hihi Vi får se..


Miss you

Idag träffade jag F för sista gången på 17 dagar. Hon sitter nu på planet på väg till Thailand (Väldigt avundsjuk!) och gud vad jag kommer att sakna henne! Men men, vi får ju ses när hon kommer hem, & sen har hon ju lovat att skicka ett vykort! ;) Hihi

Miss you allready ! <3

Keep up the good work

Sitter för tillfället i skolan. Har slutat, men som vanligt går min buss en timme senare än alla andras.. så här sitter jag nu alltså, ensam i ett öde bibliotek. Dagen har varit helt okej. Haft samhälle, riktigt slappt. Vilket jag såklart kommer att ångra imorron när vi ska debattera, men jag kan ju inte hjälpa att jag inte orkat börja ännu. Jag får helt enkelt skylla på det underbara vädret som hellre gör att jag vill vara utomhus.. :P

Badat har vi också hunnit med, väldigt najs i den här hettan. Simmade då 1000 m. Väldigt svalkande och skönt! Härligt att man redan klarat av dagens träning. Och kan unna sig att vara lite slapp när man kommer hem med gott samvete.

Fast jag funderar iof på att åka in till täby centurm när jag kommer hem, tänkte titta på en klänning & en bikini som jag har sett. Måste bara hem och dumpa av träningsbagen med alla blöta grejjerna först. Tror fasen att jag gör så, har ju ändå inget bättre för mig. Kanske kan locka med mig någon snäll person också, så jag slipper gå ensam ;)

/A

Sommar & lite fotboll

Ute är det oolidligt varmt, och jag har fått gå in för att inte tuppa av. Sommaren har verkligen kommit till Sverige nu! F**n va sköönt! Nu kommer man verkligen ihåg vad det är man har längtat efter hela vintern.

Har bara legat ute i solen hela dagen. Fast jag har ju förståss klippt gräset också (med önskan att kanske bättra på brännan lite extra) & för att göra mamma glad förståss! Men såklart straffas jag direkt för mina lite själviska tankar med två stora, fyllda vattenblåsor :( En på varje tumme. Stackars mig!

Men inte ska jag vara deppig för det (Eller jo lite, det gör ju faktiskt ont), det är ju Sveriges nationaldag idag vilket betyder en dag ledigt från skolan. Och jag vet att det inte bara är jag som tycker att det har varit jättehärligt! Och om man räknar bort mina blåsor vad kan man mer önska sig i denna värme? Jo en sak finns det, en fotbollsmatch skulle inte sitta fel.. Men va tur för mig då, då det är det ikväll. Och inte bara en, utan 3 st. Min lillasyster spelar klockan 5, vilket är snart (Ojj då, får väll missa lite av början), min storebror spelar också kl.5 fast borta så..  och sen senare ikväll är det ju såklart Sverige-Island. Don't miss it!

Nu måste jag gå och göra mig i ordning och traska upp till matchen, som börjar om 15 min.

See you soon / A


Lyckliga tankar

Du är verkligen älskvärd

- älska dig själv!


- Kära Nalle, sa Christoffer Robin,
vad jag tycker mycket om dig.
- Det gör jag med, sa Puh.


image66

(Ur: Helt och hållet Nalle Puh En bok med lyckliga tankar)
 

Fiskminne

Nu sitter jag i skolan, fick sluta tidigare, men jag måste vänta ett tag på min buss som går klockan 2. Har haft stickprov på alla världens länder, vilket är ca 200 st att öva in (!) Vilket jag totalt hade glömt bort! Men det gick bra ändå, fick reda på av snäälla M vilka länder som skulle vara med (Tack! :D), så det är väl bara att säga "Alla rätt på provet, yeahyeahyeah!". haha Inte för att det kanske är det viktigaste provet vi haft men ändå..
Annars har vi inte gjort så mkt. Haft samhälle hela dagen då vi i princip bara suttit ute i solen. Härligare väder går ju inte att få! :) Lite varmt kanske det är för en skoldag, men hey här ska vi inte klaga! Nu lägtar jag bara hem så jag kan gå ut på baksidan och lägga mig i solen igen!

Senare ikväll ska jag ut med Frida, Martin, Patrik & Pinti och grilla på badbeget. Mysigt! Men mer om det får jag berätta sen.

/ A


En dag kallad måndag

Tjeeenare! Vet inte riktigt vad jag ska säga, idag har vart som vilken annan tråkig måndag som helst, probably the worst day of the week.. men till sitt försvar har dagen att säga att det totally är franskans fel. Att en lektionen kan tynga ner en hel dag är verkligen otroligt! Men allvarligt, finns det något värre än en franskalektion med G? Nää, skulle inte tro det. 
Annars är måndagar en ganska härlig dag igentligen. Som idag, började med sovmorron för att sedan komma iväg till skolan, vilken jag otroligt orkade igenom fast alla fick gå hem medans jag satt fast på min franskalektion och solen sken som aldrig förr utanför fönstret. Men men , vad har jag å klaga på, fick ju iaf lägga mig i solen och lata mig jag med när jag kom hem. Annars har dagen varit rätt lugn förutom att jag duktig som jag är varit ute på promenad med systra mi.

Bientôt (Kolla vad jag har lärt mig! För er som inte vet betyder det "på återseende" ;) ) / A

Sommar i luften

Hej Alla! Vilken sommardag! helt underbart ute. Har vaknat och bara legat ute i solen hela dagen, kan det bli härligare?



Igår nämde jag i ett inlägg att jag skulle vara barnvakt till mina små bröder, Simon & William, vilket jag naturligtviss oxå var. Så bra storasyster som jag är ;) höhö.
Här är två bilder på mig & S.



Kvällen blev heller inte så tråkig som jag hade trott, räddningen kom och det blev en helt okey lördakväll trotts barnvaktsuppgiften, som jag delade med min systeryster Julia. Tack Sandra, Mickis, Lovisa och mina två nyfunna vänner Cecilie & Jossefin! Det är er förtjänst att det inte blev en barnvaktskväll framför tv, utan en fylld av spel och singstar ;) Riktigt roligt var det, och Mickis jag KAN visst sjunga! haha



 

By for now / A


Grillfest & Barnvakt

Jaha jaha, den här dagen visar sig bli allt annat än planerat. Kompisarna har bytts ut mot familjen och galna grannar, och kvällens planer byts ut mot barnvakt= hemmakväll. Grillen är i full gång och baksiadn full med stojande människor, men man kan helt inte låta bli att bara älska det, nu sätter sig sommarkänslorna sig stadigt i magen och man känner att NU är sommaren här! Inte en sekund för tidigt!
 
Och även om det är lördag och kvällen kommer att bestå av barnvakt ska jag inte vara deppig. det är ju trotts allt de mest underbara småbröder (mkt älskade) man kan tänka sig som jag ska passa. och vem vet.. kanske kommer någon snäll kompis förbi och förgyller kvällen med lite sällskap!

Infogar några bilder på mina två sööta lillebrorsor. Är de inte söta som lejon? haha

 Grr! ;)

My Road In Life

ledsen & sårad..


Gucci Spring Summer 2007

Gucci vår/sommar 07. Vilken kollektion! I just Love it! Gud vilka härliga färger de har fått med, och mönstrena sen! Hur gudomliga är inte de(!)? Kunde knappt låta bli att inte ta med vartenda plagg, men jag behärskade mig och tog bara med några stycken! Jag var helt enkelt tvungen.




(Bilder från Gucci.com)

Kolla även in kollektionen Fall Winter 07 här, så får du ett litet smakprov på hur de mörkare månaderna på året kommer att se ut!


En som har hakat på Gucci's trend är sångerskan Rihanna, här i Gucci spring 07:



                                                                                                                                                                           Enjoy! / A

Mischa Barton för franska Elle

image16

Mischa Barton för franska Elle. Visst är hon hur fin som helst på de här bilderna, nästan så att man tror att hon är modell istället för skådespelerska. De är verkligen jättefina! Här gestaltar hon gamla stjärnor som Rita Hayworth, Marlene Dietrich, Greta Garbo, Marilyn Monroe och Louise Brooks .


(Bilder från Mischa-B.com)

Look At That Dress

Heej alla! Idag är det fredag och levnadsdag 2 för min blogg (Yey) Jag har suttit hela morgonen och tittat i tidningar och så stötte jag på den här supersnygga gula kläningen, uppbärd av Mena SuvariMercedes Benz fashion Week. Bara titta på den, den är ju helt underbar, skapar ett ha begär! Till råga på allt är den gul också med jättefina paljetter, skulle passa min garderob perfekt! VILL HAA!




/ Anniie

4 in the morning

God Morgon alla glada! Måste bara berätta att jag såg en intervju med Gwen Stefani, om det var igår morrse eller i förigår kommer jag inte riktigt ihåg. Iaf så pratade hon om låten "4 In The Moring" som är på hennes nyaste platta, The Sweet Escape. Hon sa att det var hennes favoritlåt på skivan och att den var en låt man lyssnar på när man sitter ensam i bilen och bara kör.  Jag vet inte riktigt varför, men jag tyckte att det lät så himla mysigt och så nu stötte jag på videon, så jag tänkte bara dela med mig lite. Lyssna och njut!


"4 In The Morning"

http://link.brightcove.com/services/link/bcpid285074075/bctid769369462 



image3


Här får ni också videon till "The Sweet Escape" som även den är jättebra!
http://link.brightcove.com/services/link/bcpid277010949/bclid284947442/bctid420745921

RSS 2.0