Firenight

Igår var det studenten för treorna på skolan så jag vill bara passa på att säga grattis. Så.. Grattis!

image764
Såhär såg jag ut dagen till ära, för er som undrar. Inget speciellt.

Tillbaka till nuet och jag som håller på att göra mig iordning. Har jobbat, javet suck! En sådan varm dag. Men jag är inte bitter. Nu blir det nämligen grillkväll med ett gäng kompisar. Och finns det någonting bättre än grillning en solig sommarkväll?

I väntan

Sitter och väntar på att älsklingen ska komma hit och tänkte att i brist på annat så kan jag ju lägga upp en bild på mina köp från igår. När det är klart tror jag nog att jag går & lägger mig och tittar på film i väntan.

image761

Blommig klänning: Gina Tricot
Skärp: Gina Tricot
Jeansshorts: Only, Veromoda
Jacka: Divided, H&M
Peaceörhängen: Glitter

Kvällens, året, eller ja kanske livets, VILL HA



Klänningar: Från Betsey Johnson allihop

Friluftsdag på Vallentuna Gymnasium

Idag var det friluftsdag på Vallentuna Gymnasium, vad nu det är för påhitt, och cykling runt vallentunasjön var vad som stod på schemat. I korta drag såg dagen ut såhär:

♣ 08.45 Cykla hemifrån martin på lånad cykel.
♣ 09.00 Samling framför skolan.
♣ 09.10 Cyklar iväg, men märker snabbt att vårt lilla gäng på 6 hamnar sist.
♣ 09.50 Stannar till hemma hos Rarra, en tjej i parallellklassen, för en snabb vilopaus.
♣ 10.20 Märker att pausen blir längre & längre, och att våra kalla glas vatten ute i solen är så mycket mer lockande än att svettigt fortsätta rundan på 2 h till.
♣ 10.30 Bestämmer oss för att ta den korta vägen hem och börjar sakta cykla tillbaka.
♣ 11.00 Framme vid skolan igen och prickar av oss.
♣ 11.01 Slutat för dagen och stegen styr mot cafét och en god sallad till lunch.

image750
Solsken. Värme. Jag är nöjd. Dagen slutade ju inte så dåligt heller med soling på altanen i någon timma eller två. Sommaren är här nu, nu är det bara lovet som fattas. 

Betsey Johnson

image749

Om jag skulle ta studenten nu skulle jag vilja att det här var min studentklänning. Är den inte vacker? Den är från Betsey Johnson och kostar dock 355$, men jag ska ju inte ta studenten förens om ett år så jag kan gott och väl drömma om den ändå.

Aja eftersom att det inte är någon student för mig i år så kan jag med gott samvete lägga alla mina pengar på andra saker. Det uträttades idag då jag var i tääby och fick med mig några kassar hem. Det gillar vi! Kanske visar dem senare men nu måste jag kila iväg. Puss & hej!

gucci gucci prada prada

Idag har det vart sol, sol & åter sol. Det kallar jag härligt! Har bara legat ute i solstolen min och solbadat hela dagen. Skönt att det inte är långt kvar till sommarlovet nu! Lite avundsjuk är jag dock på alla treor som tar studenten nu på fredag. Orättvist! Själv får man gå kvar hela två veckor till efteråt, det är ju nästan så att man blir ledsen!

Framåt kvällen var det i alla fall kallas, vilket betyder fika och jag tror nog att jag åt lite för mycket av det goda! Mår så illa nu att jag inte vet vad jag ska göra. Usch! Men tårtorna var ju så härligt goda! (a) Haha nu ska jag gå ut och titta på film med resten av familjen. Men jag innan det bjuder jag på ett härligt citat, lite intimt kanske med det är ju så roligt! Tudelo!
...han är som en son för mig, näsvis, otacksam & ständigt berusad...

Nu är det sommar, nu är det sol...

Vilken härlig dag det har varit idag! Äntligen är sommarvärmen tillbaka. För en god tid framöver hoppas jag. Sollapare som jag är. Satte ihop en liten bild alldeles nyss med bilder på mig och regina i fredags. Hur somrigt ser inte det ut?

image748



Ja, juste mors dag var/är det ju idag. Skänker iväg en tanke till mor min ♥

Go Sweden!

Smet undan lite från melodifestivalen, är ju så himla tråkigt att ingen kan rösta på sverige. Alltid samma visa..

Anyway, gårdagen var kanonbra! Började med lite förkrök och fixande med tjejerna hemma hos moa för att sedan dra vidare till Sofie och Thereses 18års-fest. En jättetrevlig kväll med massa härligt folk. Vaknade dock inte upp på samma goda humör men det gick över efter en stund som vanligt. Åkte faktist och styckade en gris (!) med martin och hans pappa. Usch! Fast jag rörde den inte, tittade bara lite äcklat på. Resten av dagen har jag bara varit barnvakt åt småbröderna tillsammans med julia och martin vilket har varit lugnt och skönt. Nu är vi hemma hos grannarna och jag tror att jag ska gå ner och vara lite social igen. Se you later!


Congratulations and celebrations

Imorgon är det fredag och det betyder party & glatt humör! Sofie fyllde 18 i måndags och imorgon är det dags att fira! GrattisGrattisGrattis!


image745

Larmhelvete!

Jag är döööv! Hör knappt vad jag själv tänker det bara piper i öronen. Glömde på något vänster bort koden till vårt larm. Där stod jag chockad i dörren med larmet tickande och väntande på att bli avstängt. Och dum som jag är står jag kvar inne och försöker trycka på alla möjliga knappar (jobbar inte bra under tidspress), innan det flippar ur totalt och börjar tjuta som jag vet inte vad. Hör det fortfarande i hela huvudet. I panik springer jag ut och smäller igen dörren, ringer till pappa som lugnar ner mig och säger koden. jag rusar in igen & stänger av det, och sist men inte minst ringer jag skamset till securitas och säger att jag råkade glömma bort koden i min virrighet. Till mitt försvar säger jag som de sa "Det händer ofta att folk glömmer koden" Så jag är inte den enda dumskallen här i närområdet antar jag ;)


image744













Bloggsug lika med noll

Vart ledig idag vilket alltid är skönt! Har inte riktigt tagit vara på det dock, utan mest bara lullat runt lite hemma i min ensamhet. Vilket förståss varit väldigt skönt. Sjukdomen har även den börjat lägga sig så det är också härligt. Bloggen har dessvärre blivit lite undansatt och inte riktigt prioriterats på sista tiden har jag märkt. Känner inte att jag har så mycket att säga. Allting är lite rörigt överallt just nu. Men vi får se om det kommer tillbaka snart. Nu hade jag iaf tänkt gå ner och byta om, ska springa till jobbet om en kvart så jag måste skynda mig lite. Känns tungt att det regnar utanför. Usch! Hatar verkligen regn! Har inget emot det om jag är inomhus men om jag måste ge mig ut i det så hatar jag det verkligen! Aja avslutar med dessa lite deppiga ord, men ha det bra nu måste jag kila :)

Now's the time

Det var några dagar sen, har haft lite fullt upp..Igår var det maritn och min elva-månadersdag och det firade vi med en trevlig myskväll med middag och mys framför tv:n. God middag & film är en svår kombination att slå ;)

Idag är det söndag, vilket alla nog vet, och jag ska bara ta det lugnt resten av dagen. Kom nyss hem från konfirmationsfika hemma hos kusinen min, vilket var trevligt. Känns som igår det var ensjälv som stod där framme i kyrkan men det var tre år sen nu. Tiden går verkligen snabbt!

Aja som jag sa så tänker jag bara ta det lugnt idag. Är ledig i morgon men jag ska nog försöka vila lite då en liten förkylnig börjat sprida sig i kroppen på mig. Hm, snorigt värre. Får se om martin vill komma förbi sen också, eller så kanske det blir så att jag hamnar där.

Det var väl allt från mig för tillfället. Hörs senare!

Newport Beach

image736
Har fastnat för en ny serie nu, haha! Väldigt lik Laguna Beach, men heter istället Newport Beach. Samma sort människor, annan plats. Men aja det är roligt! ;) Nu ska jag fortsätta titta här.

"Vad säger Göran då? Vad säger Göran då?"



Det här är ta me' fasiken det roligaste jag sett!

If the house is rocking, don't mind knocking

Kom nyss ut ur duschen. Har legat och solat ett bra tag och råkade till min förskräckelse somna till lite i solstolen. Det var inte riktigt planerat med det var skönt.

Idag hade jag bara en lektion vilket betyder att jag slutade vid 10. Riktigt skönt! Åkte in en sväng till täby då det inte ick någon buss hem. Fick dock med en aning mer saker än vad som var planerat, men det är alltid trevligt! Jag kom hem med påsar fylda med två t-shirtar, ett linne, två skor (ett par bruna & ett par svarta), en svart silkestunika med guldpärlor som jag tänkte ha i sommar på stranden och en turkosspräklig genomskinlig strandklänning. Jag tror det är värmen som får mig aldeles tokig!

Ikväll är det party party hemma hos söta Frida. Kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska ha på mig. Men jag hittar väl något antar jag. Först hade jag iaf tänkt ta bussen till vallentuna och möta upp martin och patrik. Hoppas på att kvällen blir lyckad! Får ju träffa Sofie första gången sedan hon kom hem från New York så det ska bli trevligt! Sedan är ju deras spanjorer här så det kommer också bli roligt att äntligen få träffa dem! Happy holiday, tänkte jag nästansäga  men det är ju inte riktigt rätt ;)

Tjugoett

Jaha jaha vad gör vi nu då? Solen skiner och jag kom just in från det fina vädret. Är så lycklig att jag kan springa barfota i gräset igen. Åå vad jag älskar sommarn! Hoppas den håller i sig för alltid nu! image735

Har hört rykten om att det ska bli 23 grader i morgon :) Hm, kanske ska kolla om man kan gå hem tidigt då. Skulle ju vara skönt! Eller det är ju alltid skönt, men lite extra när det är fint väder! Nog om imorgon, det tar vi då. Idag är planerna som så att det vankas bio till kvällen. Tjugoett eller 21 rättare sagt om man föredrar siffror. Vad tror ni? Verkar bra tycker jag. Har iaf fribiljetter till den så det känns bäst för plånboken. Det blir nog mysigt, var ett tag sen jag var på bio nu. Alltid en ursäkt att äta lite godis på en vardag också ;) Fast det blir nog kanske popcorn istället. Biopopcorn är ju det bästa som finns!

Uppdatering: Oj vad mycket bra filmer det verkar gå på biograferna nu. Kanske får se om det blir någon mer till helgen! Mys!

Jäklar vad jag är sugen på en cykeltur!

Just nu blev jag så hilma sugen på att ta fram min cykel. Plocka fram den ur garaget & damma av den, dra fram den över grusuppfarten, sätta mig på den och trampa iväg dit fötterna styr mig. Cykla runt och inte stanna förens benen domnat bort. Det är precis vad jag vill göra! Varför bor man annars på landet? Om inte just för att kunna cykla runt och njuta av den fina naturen och vädret. Jag ska cykla på min cykel.

image724

Någon som vill följa med?

"Gangstas, what's up?"

.. Anna here!


Svenskan klar! Äntligen! Känns så himla skönt! En mindre restuppgift kvar. Yes, yes, yes! Nu har jag bara två kvar, men de får vänta för nu har det fina vädret kommit tillbaka! Väder, väder, väder... jag vet att jag tjatar. Men just nu är vädret vad som finns i huvudet på mig. Och sommar. Gud vad jag längtar till sommarlovet! Jag är redo för lov nu! Men men jag får härda ut och det är skönt att skolan är ganska slapp ändå, förutom alla restuppgifter jag samlat på hög. Det får bli en annan dag.

Morgonen såg ljus ut idag, men timmarna i skolan gick och den kalla blåsten valde att komma tillbaka. Tur försvann den igen när det var dags att åka hem. Och skönt var det, för det bettyde en promenad i solen för mig och jalleponken. Plus att jag när jag kom hem igen fick en god sallad av m som vi gick ut och satte oss i gräset och åt. Mums! Och som jag redan sagt, äta ute är ju verkligen det bästa som finns!


 

image729

image730
Jag och Jalle i gräset på martins baksida.

Maj månad

image728

Give me, Give me

image726

Ett inlägg för gårdagen

Vaknade på ett jättedåligt humör. Något mina nära och kära fick veta av. Förlåt! Hade nämligen ställt klockan så att jag skulle vakna i god tid för lite solbadning. Men icke, vaknade istället klockan halv ett och fick panik då jag missat hela dagen. Hatar den ångesten som kommer krypandes när det här händer. Får väl vara glad att jag kom upp över huvud taget. För det gjorde jag. Han faktiskt med lite saker hemma som jag behövde få gjorda, så det var bra.

Vid klockan sex någon gång åkte jag upp till kvällssolen i bällstaberg med familjen där det var fotboll. Mötte upp martin och sen bar det av till honom där jag i förlust av förmiddagssolen tog en kvällspromenad. Vilket var riktigt mysigt! 

image733

A piece of me

Nä, nu ska jag gå och sussa, nanna kudde, snusa, krama om mr.pillow. Ja, vad man nu vill kalla det. Vi kan väl säga sova, för den lätta sakens skull.

Nu har jag gjort i ordning mig, allt vad det innebär, och är redo att hoppa ner i säng. Men efter en blick bort mot sängen känner jag mig ganska liten. Ska jag behöva ligga där borta alldeles själv? Jag som är mörkrädd! Hjälp, fick precis en tjock klump i halsen. Jag har så fåniga rädslor. Känner mig som en barnrumpa (men det säger jag bara i garderoben ;) ).

Fåniga rädslor jag har (confession in my closet):

◊ Mörker
◊ Clowner
◊ Dockor
◊ Sprutor
◊ Flygplan
◊ Spindlar
◊ Trång utrymmen
... ja vid närmare eftertanke verkar det nästan som om jag är rädd för allt! Listan skulle kunna bli hur lång som helst. Oj oj oj!

Sommar? Kärlek?

image725
Sommarkärlek?

Brave Little Soldier

Hej männschor! Dagen har vart kanonlugn. Workin' nine to five(thirty), what a way to make a living.. nananananaaa.. Har jobbat som ni kanske förstår av föregående mening. Ganska chill men man blir ändå alltid så trött av det. Och sedan jag kom hem känns det som om tiden bara runnigt iväg. Tycker bara att jag har hunnit äta, men tydligen är klockan snart tio och det var ett par timmar sedan jag kom hem. Knasigt! I alla fall så var det skönt att komma hem till mammas grillkunskaper och altanen som stod redo för middag. Älskar nämligen att det äntligen är tid att sitta ute och äta. Något jag tycker är bland det bästa på hela sommrarna. Vi satt ute en bra stund innan vi blev besegrade av kylan och styrde in i husets värme igen. 

Det här vill jag veta mer av hedanefter. Hoppas ni haft ett par trevliga lediga dagar, det har iaf jag haft :)

1:a maj

Valborg var trevligt! Tyvärr behövde jag jobba till 20.00 men tur för mig att jag faktiskt gillar mitt jobb. Det underlättade en hel del, då det annars käns ganska sur att jobba på sådana här dagar. Det lite trötta humöret efter jobbet byttes snabbt av mot det glada efter lite mat i magen och efter det åkte jag till Sofie där ett härligt gäng satt och umgicks. Allt som allt blev kvällen väldigt lyckad!

LIte kort sammanfattat sådär...

RSS 2.0