Första snön

Tänkte bara meddela att första snön faller i skrivande stund. Love it!


shoppat

Lovade ju att visa lite saker jag köpte i Göteborg och jag håller vad jag lovar så här har ni. Jag vet att bilderna är lite risiga, men det går inte att göra bättre med ljuset i mitt rum. Nästa gång får jag ta lite tidigare när det är dagsljus ute och inte kolsvart som nu. Färgerna ser lite annorlunda ut mot vad de gör i verkligheten men det får duga.



• En brun skinnjacka från Rock'n Blue (Är mörkare i färgen i verkligheten)
• En jeanströja från Serioussally
• En tun stickad tröja från Rut m.fl.
• Ett vitt linne med en rosett i paljetter från Rut m.fl.
• En väska från någon väskaffär
• Två skärp
• Ett par leggings med spetts på sidorna
• En ny Thomas Sabo-charm föreställande en fyrklöver


Göteborg tur & retur

Jaha det kanske är dags för mig att berätta lite om vad jag och älsklingen hade för oss i Göteborg här i början av veckan. Som jag har längtat! ;)

Jag tror nästan att jag gör det till en liten lista:
Det hela började med att vi åkte tåg dit. Ett tåg som självklart blev trasigt och ca 2 timmar försenat. Gäsp!
Vi checkade in på hotellet
vi gick ut och tog en öl
bio
mat
massor med mys
shopping (tar & visar i ett nytt inlägg)
mer mys
och självklart massa annat smått och gott...

Där gjorde jag det enkelt för mig. Men jag tror att det räcker så. Det var helt enkelt en kanon-mini-tripp och vi hade det hur mysigt som helst. Göteborg är en jättetrevlig stad.

halloween = maskerad

Samma visa varje år. Att det alltid ska vara så svårt att klä ut sig. Tankarna drar iväg till allt möjligt. Vad ska man vara?  Älva, prinsessa, häxa eller kanske en pumpa... (Jag erkänner, jag har faktiskt vart pumpa en gång på en egen halloween-fest för en herrans massa år sedan. Men det är hemligt så det håller vi tyst om) Tror faktiskt inte att jag orkar vara så seriös på utklädnadsfronten. Jag tror att jag nöjer mig med en sådan här mask som ni ser här under. Känns varken för mycker eller för lite. Det känns rätt!

Kanske inte ska avslöja vem som är bakom masken.. 
 

Syster syster-dag

Idag har jag gått runt och segat hela morgonen, klockan är i och för sig tio i två, men jag går fortfarande runt och drar mig. Ska möta upp mamma och Julia i Vallentuna om ett tag för att gå till Gym & Sim och skaffa nytt gymkort. Äntligen ska jag börja bli lite nyttig igen! Och efter det ska jag och julia hem och ha en systeryster-dag. Det var länge sedan vi två umgicks på tu man hand så det ska bli mysigt. Planen är att vi ska baka snickers och några små kakor kanske och sen ska vi krypa ner i soffan och titta på film. En officiellt seg-dag helt enkelt! Myspys..

Tegelinvigning

I går kväll var det invigning av tegel för min del. Härligt att äntligen vara 18 (något som inträffade den 17 oktober woho, woho) och följa med och kolla om stället levde upp till sitt rykte. Det gjorde det och det blev en superkväll! Skitkul att dansa natten lång med sina bästa tjejkompisar! Roligt också att det var så många där som man kände och jag förstår varför alla tycker att det är så kul. Det var absolut inte sista gången! Tråkigt dock att det bara är artonårsgräns på onsdagar. Men snart är det ju jullov! ;)

Detta till hänseende (säger man så?)  var det lite jobbigt att släpa sig iväg till jobbet kl. 09.00 i morse och dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Gick hem redan efter en timme. Vet inte varför jag mådde dåligt då jag tog det väldigt lugnt med alkoholen igår. Men men..det var i alla fall skönt att slippa en åtta timmars lång arbetsdag och bara ligga hemma och ta det lugnt istället.

Nu tänkte jag gå ut till tv-rummet där älsklingen sitter och väntar. Och Göteborg ja, det får bli en annan dag..

Hemma igen

God morgon gott folk!

Förlåt att jag inte skrev något inlägg igår. Jag var så trött att jag föll i sömn direkt när jag kom hem igårkväll. Men jag ska make it upp to you och berätta allt om Göteborg senare idag istället. Nu måste jag skynda mig iväg till jobbet.

P.S Jag vill bara passa på att säga grattis till Frida vännen som fyllde 18 igår. GRATTIS!

Stockholm-Göteborg

Nu drar jag på kärlekssemester! Vi ses på tisdag!

Är mitt uppe i packningen, ska åka till Göteborg i morgon bitti med pojken min. Han ringde till jobbet idag och berättade att han hade bokat hotel och resa. Gissa om jag är glad! Vi ska vara där i tre dagar, två nätter och kommer alltså hem på tisdag kväll. Det ska bli hur mysigt & underbart som helst att få komma iväg lite bara vi två. En perfekt början på lovet!

Nä, nu måste jag fortsätta packa så att jag hinner klart innan han kommer och hämtar mig. Vi hörs, om inte på några dagara (ni förstår säkert varför), så på tisdag. Ha det så bra så länge!


Höstväder

Har tagit en paus inne i biblioteket, egentligen har jag Foto A men det är alltid skönt att vila lite. Tänkte lägga upp några bilder från dagens fotografering där vi var ute bland löven och lekte och Frida & Malin var så söta och ställde upp som modeller. Supersöta!




(bilderna är klickbara)

Pengar rullar in som de ska, det går bra nu



Fick precis min lönespecifikation på lönen som kommer att rulla in på kontot till helgen. Härligt härligt! Hmm, undra vad jag ska göra för pengarna.. Det är skönt att vara rik! ;)



Mina småbröder är två monster i miniformat. Jag blir gaaaleen! Den ena skriker för att den inte får mat och den andra för att den får men att det inte är rätt. Heelp, jag blir galen! Bortskämda snorungar! (Låter kanske lite barskt, men jag skriver i frustration. De brukar vara världen snällaste.)

Jag gör det en annan dag

Har suttit här och försökt ändra lite i layouten på bloggen, som den är just nu är den alldeles för somrig. Men jag sitter vid fel dator eftersom att jag inte har några bilder här, så jag får ta och göra det en annan dag.

Ska snart spring iväg och hämta Simon & William på dagis eftersom jag har dragit på mig jobbet som barnvakt och sen har jag massor med plugg att läsa på. Oj oj oj.. hur ska jag hinna! Prov i morgon. Hjälp!


Första inlägget...

... på snart tre månader

Fick en sådan lust idag att börja blogga igen. Har tänkt på det länge men det har bara inte blivit av tidigare. Tror det har att göra med att Sofie (hej sofie, om du läser detta) har börjat blogga, och jag fick tillbaka den där åå-vad-kul-det-skulle-vara-att-blogga-igen-känslan.

Så nu säger jag: "Hej bloggen! Kul att vara tillbaka!"

RSS 2.0