Sommartider

Jag vet inte riktigt varför, men jag känner mig lite nere för tillfället. Har väl något att göra med att jag känt mig så rastlös hela dagen. Jag vet inte. Hittade i alla fall de här gamla bilderna och kände att jag genast blev lite gladare! Ja jag vet, dem är inte snygga, men härliga!



Jag såg det nu, men det är kul att jag ska göra någonting med munnen på varenda j*vla bild! Haha

Övningskör

Idag har jag vart och övningskört med pappa i norrtälje. Det gick bra, eller ja ganska i alla fall. Tror att jag blir lite för flummig ibland, men det är svårt att sitta koncentrerad så länge. Aja, det kankse försvinner när jag blir bättre. Nu ska jag fasen börja med det här på allvar. Skulle verkligen vara en sådan himla lättnad om jag fick det där körkortet någon gång. Har i och för sig inte kört så ofta, så jag förstår ju varför. Men nu så..

Helgen

Det här får gå snabbt. Så jag gör en liten lista.

Fredag: Ja som ni ser nedan så innehöll fredan sol, waxholm, glass, film och sedan mg.
Lördag: Igår var jag och såg ElvisCirkus med jobbet. Skitkul! Efter föreställnignen tog jag tåget till Moa där det var grillkväll med tjejerna. Och sen när mörkret börjat falla drogs det vidare till först våning 1, men eftersom att det var så kast så blev det mg ganska snart. (Känns inte riktigt bra att vara där två dagar i rad, men så blev det)
Söndag: Idag har jag inte gjort något speciellt. Det blev en liten promenad på förmiddan, eller liten och liten, en promenad helt enkelt. Sen har jag försökt vara duktig och jobbat med lite läxor ute på baksidan hela dagen, städat mitt rum & flyttat till pappa, och nu kom jag precis hem till martin efter att ha övningskört hit. Nu förtjänar jag någonting riktigt fint! ;)

Det var min helg snabbt och enkelt förklarat. Inte så roligt kanske, men nu ska jag göra annat, så vi ses!

Waxholm & en glass, ja tack!

Åå var hälsad underbara väder! Kan det bli mycket bättre än det är just nu? Klockan går mot sex, grillen är på och solen skiner. Det är underbart!

Idag har det vart en liten chilldag. Skolan hade inte mycket att erbjuda och vi satt ute och jobbade mest hela dagen. Att vi slutatde tidigt gjorde mig inte ledsen heller, och eftersom att det var så fint väder styrdes planerna mot Waxholm & en glass. Fast innan vi åkte iväg så åkte jag och Sofie hem till Martin där grabbarna grus satt och spelade kort ute på baksidan, så det blev lite slapp i solen även där en stund.

Waxholm var mysigt och jag och Sofie slank in i en liten butik där jag hittade två studentpresenter till mig själv, ett fint littmarck-armband och en gul (eller lila) triwa-klocka. Sen måste jag bara påpeka att jag verkligen inte förstår varför killar skyr affärer som pesten. Det är verkligen tråkigt! Hm... Men det var skönt att slippa dem ett tag Haha ;) Så medan jag och Sofie gick en liten sväng satt martin och patrik kvar i solen och stekte på brännan lite.

Nej, nu ska jag gå ut i solen och hålla martin lite sällskap medan han grillar. Vi höres!


Movienight

Idag har vi jobbat med företaget i skolan igen. Är inte mycket kvar nu, vilket är riktigt skönt! Jag, Sofie och Malin satt och arbetade flitigt med bokföringen och efter att vi var klara åkte vi in till täby centrum. Solen har ju bestämt sig för att komma tillbaka nu (vilket vi tackar för!) så vi gick och satte oss utomhus ett tag innan vi gick runt i affärerna lite. Sedan skildes vi åt och Malin åkte tillbaka till skolan och Sofie hem. Själv stannade jag kvar en stund och fick med mig två härliga sommarklänningar, två tröjor och ett halsband. Det var de pengarna det! Men jag är inte bitter ;)

När jag vart hemma ett tag kom Sofie över ett tag och så tittade vi på Twilight. Nu åkte hon hem för en stund sen och jag sitter och gör lite läxor som jag glömt lämna in. Det är hurry hurry! Nu måste jag återgå.

The Angel of Death

Idag har det inte hänt så mycket nytt, förutom att vi faktiskt arbetade i skolan kanske. Annars har det vart jobb hela dagen, kom hem vid halv tio och där väntade pojken min på mig. Alltid en lika glad överraskning! 
 
Tänkte egentligen bara lägga upp en bild på hur jag såg ut på skivan i söndags då jag var dödsängel.

Två bilder, ett miffo. En gravidbild och en "hej, jag sover"-bild. Men aja det var det bästa jag kunde åstakomma då jag inte tog några bilder själv. Så jag bjuder på dem ;) 

Yasmin Hammamet, Tunisien

Här kommer ett lite ihopplock med efterlängtatde bilder från min & martins resa till the land far far away. Varsegod, rulla ner och kolla :)


"Hej, jag har kommit fel"

Igår var det då skiva. Kvällen började bra, jag åkte till Sofie, vi gjorde i ordning oss, förade lite och pratade massor. Efter det tog vi tåget in till stan och blue moon bar där skivan hölls. Det var bara det att när jag väl där börjar gräva runt i min väska, först lite försiktig men sedan åkte grejerna hit och dit, så visade det sig att jag hade glömt min plånbok med legg och biljett. Kunde det vara värre? Och jag som garvar åt sånna människor, nu är jag en av dem. Förstår bara inte hur man kan vara så dum. Fast, jag tror att det måste ha vart någon annan som vart inne i mitt rum och grävt i min väska och sen lagt plånboken på sängen bara för att jävlas. Nera okej, det hela slutade i alla fall bra med att Persimon (ängel) kom in med den till mig och jag kunde börja röja runt! Allt som allt, om man räknar bort den lilla incidenten vid ingången, så tycker jag att det var en mycket lyckad kväll!


Ä l s k l i n g e n   s o m   a s t r o n a u t

Studentskiva

Tema: "Hej, jag har kommit fel"

Ikväll är det alltså a-klassens tur att ha sin skiva. Ska bli riktigt kul att gå ut. Har suttit inspärrad hela helgen så jag känner mig riktigt taggad. Är dock jättesugen på att klä upp mig, men jag har valt en utklädnad som lutar lite åt andra hållet. Jag ska vara en förrymd fånge, haha det ni ;) Nej men usch, är inte nöjd. Men jag får skylla mig själv som inte planerar bättre. Men jag tycker allt att de har valt ett lite svårt tema. Man kan ju i princip vara vad som helst, jag behöver begränsningar!

Aja, ska jag gå ut i köket och beklaga mig lite för mamma att jag inte har något fint att klä ut mig till :( Vi hörs senare! ;)

Update 18.04: Jag har bytt outfitt! Men nu tänker jag inte säga till vad, då kanske jag springer och byter igen..

En sån där helg igen..

Igår var det överaskningsfest hemma på ekvägen för min bonusmamma (vet fortfarande inte vad jag ska säga, låtsasmamma, pappas tjej, pappas kvinna.. jag tycker allt känns helfel, men men vad ska man göra?). Jag var dock tvungen att vika mig tidigt då jag skulle upp och jobba kl 7 i morse. Och det är alltså vad jag har gjort idag, jobbat, och sen har jag bara vart hemma och tagit det lugnt med resten av familjen. Tittat på robinsson och ätit mitt första (och sista!) påskägg (Självdisplin från och med nu!). Nu har jag precis duschat, fönat och plattat håret och är redo för sängen. Ska upp lika tidigt i morgon med, suck! Är verkligen ingen morgonmänniska. Och som om det inte vore jobbigt nog med att "bara" gå upp tidigt, det är nästan ännu jobbigare att se alla andra ligga och sova som grisar i sina sängar. Nästan så jag blir gråtfärdig..

Aja, tänkte väl i alla fall gå och lägga mig nu. Behöver mina timmar skönhetssömn för att orka med morgondagen. För sen är det ju studentskiva igen på kvällen. Det ser jag fram emot! Allt jobb bakom mig och bara kul framför mig!
 
Nu får ni ta och sova så gott eller ha så kul, välj själv! Jag säger i alla fall god natt för mig.


Spiderman & Superman


Mina små superhjältar!
-Snart är det läggdags ;)

Studenten 2009

5 juni, nu är det inte långt kvar! Studentmössorna har kommit (underbart!) och man riktigt känner hur dagen med stort D närmar sig. Gud vad jag längtar! Nu längtar jag verkligen! Men jag kan ändå inte hjälpa att tycka att det är lite sorgligt. Jag hatar avsked, och den här dagen kommer man att ta farväl av många. Men glädjen tar över. Får tänka på att man håller kontakten med dem man vill och resten stöter man nog på någon gång ändå i detta inte speciellt stora samhälle. Så, glädje! Glädje! Glädje!

Älska, älskar, älskad!

"Jag ritar en båt med stortån"

Kom nyss hem igen. Världens bästa barnvakt som man är tog vi ungarna med oss till makedonken för lite middag. Sedan är man dagens ängel, får världens bästa ungar med sig hem och dagen är räddad. Kanontipps! Och så slipper man laga nått (ett litet extra plus!)

På vägen dit var det mora träsk på högsta volym i bilen. Och jag tror nog att det kan ha sett ganska galet ut om man körde förbi, med vilda gester till "Klappa händerna när du är riktigt glad, klappa händerna när du är riktigt glad! Man kan också glädja andra som på denna jorden vandrar, klappa händerna när du är riktigt glaaad! Knäpp med fingrarna när du är riktigt glad.." Ja ni förstår säkert. En annan höjdpunkt på utflykten var ju också när minstingen sitter och snackar om hur fula färger rosa och lila är (tjejfärger, hallå!!!) och en tjej kommer och ger honom en lila balong som han till en början inte inser är lila. Men sedan.. oj oj oj. Haha, man ska i alla fall inte klaga på underhållningen som barnvakt!


Home sweet home

Nu är jag hemma igen! Kom hem igår någon gång på eftermiddagen.

Till en början var det lika skönt som alltid att vara hemma, men nu börjar jag längta tillbaka. Vi hade det verkligen toppenbra och nu börjar jag få lite lätt ångest över att vardagen är tillbaka igen. Skola, jobb, skola, jobb. Den här ledigheten gjorde det verklgen inte lättare. Nej, men vi får väl hoppas att vårvädret som jag hört så mycket om kommer tillbaka snart så att allt blir lite lättre. Idag tycks det i alla fall inte vilja visa sig, det verkar undvika mig, hm. Är ledig idag i alla fall så det är ju en ganska seg start tillbaka.

Nej, nu ska jag gå iväg och sega på annat håll, ni får ha det så bra.


Bye bye Sweden

Nu ligger jag i sängen hemma hos martin, vi hade snart tänkt gå och lägga oss. Ska upp kvart i fyra i natt, eller i morgon om man nu vill säga det. Vet dock inte om jag kommer att kunna somna, är speedad som ett litet barn. Men det ska nog gå så småningom, en kvart kanske jag får sova i alla fall! ;)

Hoppas ni får det bra här hemma, och att det inte blir alltför soligt! ;) Vi ses när jag kommer hem!

8 April: Resan tar sin början!
Vi ses den femtonde april, då är jag tillbaka :) Ni får ha det så bra!


The day befor I go away

Packa heter det ja. Förstår mig inte riktigt på det där. Blir aldrig riktigt rätt, så det är lika bra att låta bli. Eller kanske inte, men skjuta upp det i alla fall ;) Fast snart måste jag nog ta tag i det, åker ju redan i morgon bitti och innan det ska jag hem till martin och sova där eftersom hans mamma, snäll som hon är, ska skjutsa oss till Arlanda. Så, snart måste jag sätta igång hjärnan med att klura ut allt jag kan tänkas behöva. Vilket är allt, vem vet vad jag känner för att ha på mig när jag väl kommer ner dit? Vill ju ha lite valmöjligheter. Hm.. blir nog en tung väska. (Börjar bli lite pirrig i magen! Bara jag & Martin ensama ute i stora världen. Fast jag vet att det kommer gå så bra som det bara kan gå.)

Istället för jeans var det det här som fick följa med mig hem i går.  Inte mycket, men lite sött till somarn:

E t t   p a r   ö r h ä n g e n   o c h   e t t   a r m b a n d .

En dag på stan

Dagen blev inte riktigt som planerat. Men det betyder inte att den blev sämre för det. Nej då.

Dagen började i lite lugnt tempo hemma innan jag återigen åkte in för att möta Sofie i Vallentuna för en runda på stan. Hade tänkt hitta ett par jeans, men tyvärr ville inga med mig hem idag. Men dagen blev mysig endå. Den började med att vi köpte med oss en varsin wrap och gick och satte oss i kungsträdgården (en tanke alla andra i stan också hade fått). Efter det åkte vi vidare till götgatan och gick runt lite där och sen runt fem gick vi ner till slussen och gick och satte oss vid vattnet i gamla stan och åt varsin fruktsallad. Min bestod av annanas & jordgubbar och Sofies av små hallon. Finns det något bättre än att klockan är fem och solen värmer som aldrig förr?

M y s i g t   ä r   o r d e t !

En shopaholics bekännelser

Ett inlägg för gårdagen..

Igår var det jobb som inledde dagen. Kan säga att jag var helt slut efter dessa dagar av slit. Men ack så skönt det känns nu när dem är över! Efter jobbet gick jag hem och gjorde iordning mig och efter det sprang jag iväg till bussen för att möta Sofie inne i stan. Väl inne strosade vi runt en liten stund innan vi gick och satte oss på ett café och tog varsin ceasarsallad. Mumma! Efter det strosade vi tillbaka till sergel där vi gick på bio, en shopaholics bekännelser. En mycket underhållande film! Vi skrattade så vi vek oss. Efter det åkte vi till söder där vi satte oss och tog ett glas vin och pratade. Riktigt trevlig eftermiddag/kväll! En dag som den ska vara - innehållsrik!

hello spring



( L i t e  b i l d e r  f r å n  d a g e n )

Är hemma igen. Hade det supermysigt i stan. Mötte upp martin, mamma och julia vid östermalmstorg och sen begav det sig till en gammal favorit, den mongoliska restaurangen alldeles invid hörnan. Mums! Nu tänkte jag gå och göra mig i ordning, ska upp lika tidigt i morgon med, och jag är dödstrött.

Äntligen lite ledig

Jobboutfitten. Så här har jag sett ut hela helgen.

Nu är jag bara hemma och mellanlandar. Kom hem för en timme sen och sen dess har jag bara irrat runt och gjort mig i ordning. Ska strax springa iväg till bussen och åka till stan för att möta mamma och martin. Vi tänkte gå och sätta oss och äta middag någon stanns i det vackra vårvädret! Ska bli så skönt! Min arma kropp har suttit stilla alldeles för länge!

Var man spenderar en fredagkväll

... om inte hemma, alldeles ensam.

Ja, det här var ju inte riktigt hur jag hade sett början av lovet framför mig. Hade tänkt mig lite mer fart och fläkt. Men icke! Här ska som sagt arbetas. Tänkte faktiskt gå och lägga mig snart. Kanske titta på en film eller läsa lite. En annan ska ju upp klockan 06.00 i morgon bitti.

Kikade förresten in på företagsbloggen och såg att det hade lagts upp lite bilder från vår teambuilding som vi hade i dag. Här bjuder jag på några:



Jobbhelgen invigs...nu!

Ja, vad kan man säga? Solen skiner, fortfarande (!), och det ska jag snart fira med att gå till ica och låsa in mig där te' kvällen. Näj, vet ni vad! Jag skulle så himla mycket hellre åka in till stan och sätta mig på ett utecafé med en god dricka, eller gå och sätta mig med en glass längs vattnet. Men plikten kallar, finns inte mycket att göra. Men visst skulle det vara mysigt! Men vill man ha pengar så vill man. Och det vill jag, så det blir bara till att arbeta :)


Skolan

Solen skiner och det är sista dagen i skolan innan påsklovet! Känns lite skumt, den här veckan har gått så himla fort. Skiva i söndags, lite slapp skola i måndags, ledig i tisdags, nationella prov i svenska b i onsdags samt skivan på kvällen (var skitskoj! Nu känner man verkligen av att det är slutspurten man är inne på), ledig i torsdags och idag har jag vart i skolan sen åtta, men bara haft en lektion. Efter den har jag, Malin och Sofie suttit ute i solen hela dagen. Härligt!

Veckan har fasen vart härligare än helgen kommer att bli! Ska jobba idag mellan 15 - 21och sen blir det jobb både lördag och söndag mellan 07.00-15.30. Kommer att vara helt slut på söndag! Men då planeras det bio med Sofie så jag har i alla fall någonting att se fram emot!


Tema: KAOS


Ikväll är det skiva på G, och den här gången är det systeryster som står för kalaset. Det är härliga tider det här! De har dock valt ett lite klurigt tema tycker jag. Kaos. Vad tusan är man då? Kaos.. det står helt stilla i skallen på mig. Kaos... kaos... kaos..

Börjar få lite smått panik. Måste nog ner och rota igenom hela garderoben nu (alla andras med för den delen), så vi hörs!

Kläder och saker



Lite saker som följde med mig hem härom dagen. Att jag aldrig lär mig. Jag som sagt att jag ska hålla i pengarna nu när jag har bokat resa och allt. Det går inge vidare bra..

Linne ZARA, t-shirt H&M, bh:ar H&M, skor H&M(beställda i januari, höhö), örhängen H&M och nagellack Åhléns

Vårväder

Idag har det varit nationella prov i svenska b. Det gick väl sådär. Har lite svårt att koncentrera mig så där länge och på slutet blev allt lite rörigt. Men jag lämnade in i alla fall, och det är ju alltid bra. Eller, jag vet inte.  Aja nu är det ur vägen, så slipper man lägga mer energi på det. Blarauh, så nu var det bortskakat från mina axlar, till något annat. Gud vad häligt väder det är! Det får se till att stanna nu. Vår är myyysigt!


RSS 2.0