vänskap

Saknad. Ett väldigt starkt ord. Ett väldigt starkt ord som innehåller många känslor, känslor som ibland kan vara väldigt svåra att bära. För mig just nu kopplas det till Ensamhet. Ett annat starkt ord. 

Saknad efter alla underbara vänner som jag inte träffat på riktigt länge.
 Det känns som en evighet av ensamhet utan er! Ni vet vilka ni är.
Känn er saknade & älskade. <3


 

Vänskap. /A


Svinkoppor!

Såklart (!) har man gått och blivigt sjuk nu också! Sådär lagom till att skolan snart ska börja. och inte lite småförkyld så där som man är van vid att bli från tillfälle till tillfälle. Nej nu snackar jag stora j*vla utslag i ansiktet så att man knappt kan visa sig ute! (förstå min frustration!) Förhoppningsvis hinner dom kanske försvinna innan skolan börjar nästa torsdag eftersom jag var hos doktorn idag och fick medicin.


Hoppas hoppas hoppas!

/A


fall next

Sommarvärmen har verkligen kommit nu. Den senaste veckan har haft några riktigt härliga dagar :) Ändå går det inte att undkomma att sommarlovet snart är slut (tråkigt men sant) och att man på kvällarna är i behov av nån form av kofta att sno runt sig. Den här som Ashlee Simpson har på sig här tycker jag om. nästan så man längtar efter hösten.

image73

/A

Derby

Internet hemma har varit lite krångligt så jag har inte kunnat skriva på hela helgen. Men som "tur" är så är mina föräldrar skilda och den här datan fungerar ;)

En liten uppdatering om vad jag har haft för mig i helgen:
Fredagen spenderades hemma hos mig på min baksida med ett härligt gäng kompisar. Vi satt och grillade runt vår eldplatts fram mot småtimmarna och hade mycket trevligt.
Lördagen var en bastukväll hos sofie, och söndagen en riktig slappdag om mitt minne mins rätt från igår.

Idag har även den varit en ganska slapp dag, förrutom att jag var med pappsen & syster min och tittade på derbymatchen (dif - hammarby). Behöver jag säga vilka som vann?

Jag säger bara heeja djurgårn'! ;) /A

Fun time

Igår var det Gröna lund som gällde. vi åkte dit vid två nån gång och kom hem runt halv ett. Eftersom jag inte varit där på några år förundrades jag över hur litet det hade blivigt! jag menar, jag kommer ihåg det som världens största plats med massa skoj. men efter att ha åkt allt blev jag nästan lite besviken över att det inte fanns mer. men men det var hur som helst jätteroligt ändå & jag måste bara berätta hur stolt jag är över mig själv! Efter att ha stått i kö och skakat i en 10 minuter åkte jag fritt fall för första gången. Usch vilken känsla! Fick ungefär den här yrseln när jag satt där uppe. magkänslan ska vi inte prata om:
 image78





















Och till er alla som nu tror att jag är världens fegis, som inte åkt fritt fall förens nu... ja till er kan jag väl säga att det kan vara lite sant. men då menar jag lite. jag vet inte vad det är med fritt fall men det är verkligen den enda attraktionen jag alltid velat åka men aldrig åkt. Konstigt det där.. Men nu har jag åkt den med! Woho!

Jag förstår bara inte mig själv ibland. jag får nästan panik varenda gång jag står i kö till en attraktion, men sen när jag väl åker dem tycker jag det är hur kul som helst. Så lite modig tycker jag allt att jag är. jag åker ju faktiskt ändå allt (tillslut).

/A


hairhairhair

Jaha så har man färgat håret då ^^

image76image75  /A

Long time no see

Nu vet jag inte riktigt hur länge sedan det var jag skrev här...länge sedan var det iaf.
Men jag får väl skylla på sommaren och att jag inte riktigt har haft tid. Nu ska jag borja blogga flitigare igen, jag lovar! 

Hoppas ni haft en bra sommar, så hörs vi snart igen :)
                                                                                                  /A 

RSS 2.0