Slutspurten

Oj oj oj vad tiden springer iväg. Den här sista månaden har verkligen gått undan och nu på fredag tar jag studenten! Woho! Ska bli så j*vla skönt!

Igår tog Therese studenten och jag och Sofie åkte dit för att se henne springa ut, åka flak och vara med på hennes mottagning. Jag säger bara oj, vilka känslor det väckte. Nu är det verkligen nära! Gud vad glad jag blir. Sprider sig lyckokänslor i hela kroppen när jag tänker på det, och på fredag är det dags!


Idag har jag jobbat hela förmiddan, jag vet, det måste ju verkligen vara kanonväder när jag ska sitta inne och uggla hela dagen! Men jag var inte alltför ledsen, för efter jobbet åkte jag in till universitetet och mötte upp sofie och mårten och ett gäng människor då det var någon slags minifestival där. Det var riktigt härligt att sitta och schteka i gräset och solen värmde på ända framåt åtta. Det är så det ska vara! Sommar!

Näj, nu tänkte jag nog gå och lägga mig tror jag. Ska upp vid sex i morgon också...

Sol sol sol

Solen är här! Och vad som har vart minst lika perfekt är att jag har vart ledig idag. Det betyder att jag faktiskt har fått njuta av den också! Så här vill jag inte sitta längre, här skas ut!

Nu drar jag

Efter mycket tvekande har jag äntligen bestämt vad jag ska göra under den här långhelgen. Jag ska följa med mamma & julia ut på landet och träffa mormor. Det var evigheter sedan jag var där sist, och jag längtar verkligen efter att komma dit en stund. Ni får ha det bra! Så hörs vi när jag kommer hem!

Pussen & Kyssen!

Nu blir det långhelg!

Så slutatde man tidigt idag, SKÖNT! Hade redovisning vid halv nio till nio och sen slutade vi! Skithärlig! Tyvärr ska jag jobba senare idag, men men.. är ju ledig resten av veckan så jag ska inte klaga. 


Nu sitter jag här och äter jordgubbar, mumma!

É det en vanlig dag?

Ja, vad har hänt i dag då? Inte så mycket. Vart i skolan och övat på en redovisning jag ska hålla med företaget i morgon. Sen har jag vart i Täby Centrum, och faktiskt hittat min studentklänning! Woho! Vilken börda som lyftes från mina axlar! Sen köpte jag en sådan där freebra också, måste ju testa hur bra den är, och efter vad jag ser så tror jag nog att den är super! Spanade även in ett par riktigt snygga klackar, de kostade dock dubbelt så mycket som klänningen och det känns ju lite tugnt. Men vi får se, det fixar sig nog! ;)

Sen har vi ju ett födelsedagsbarn idag också. GRATTIS SOFIE, 19 ÅR! Jippie!


jag - idag


Tröja - Gina Tricot, Byxor - H&M, Klocka - Ur&Penn

En dag i maj

18 maj redan. Tiden bara rinner iväg och jag känner att jag inte hänger med riktigt! 18 maj, det betyder 18 dagar kvar till studenten. Får lite smått panik av tanken. Det här går alldeles för fort!

Myckt har hänt sedan sist jag skrev av mig på bloggen, tiden har väl gått så fort att jag inte tänkt på att det var så länge sedan. Störst av allt är nog min studentskiva. Den 12 maj var datumet, och det var hur skoj som helst. Dansade hela natten och ville aldrig att det skulle ta slut. Tyvärr var det ingen önskan som slog in då allt tar slut så småningom, lite tråkigt! 


Några bilder från innan skivan, resten kan ni hitta på facebook...

Det kallas pluggpaus

Min hjärna går på högvarv. Ett ovanligt faktum nu för tiden. Sitter och skriver den där nedrans projektarbetsrapporten, men jag får inte riktigt ordning på den. Så, eftersom jag ändå har fastnat tycker jag att en liten paus är i sin ordning. 

Tycker det är lite grymt att sätta så många stora arbeten/redovisningar så här tätt inpå studenten. Var länge sedan jag kände att jag verkligen pluggade flitigt, men vad fasen det här känns inte som rätt tid. Nu ska vi bara gliiida in i mål, inte ha mer fullt upp än någonsin. Usch, jag blir ju alldeles stressad!

För det andra så rusar ju tiden iväg nu! Känner hur dagarna bara rinner iväg. Sakta ner!


Första och (jag hoppas) sista gången

Det blev alltså skiva igår. Åkte tillslut in och mötte upp Martin, Frida och gänget och sen bar det av mot Djurgårn' och Lejonbacken. Stämningen var väl sådär när vi kom, men efter ett tag drog det igång och aj vad mina stackars dansfötter led mot slutet av kvällen.

Strax efter två åkte vi därifrån, men min kväll var långt ifrån över. Martin hade lånat en kompis bil så han kom och hämtade upp oss. Sen bar det av till donken och efter det till Vallentuna för att lämna av Jossan & Timmy, och sen mot kårsta för att lämna av Persimon. När det tillslut bara var jag och Martin kvar i bilden slumrade jag till en stund med tanken på att snart få krypa ner i en skön säng och inte vakna förens sent på eftermiddagen dagen efter. Men efter att ha slumrat till (i vad som kändes som en sekund) väcks jag av martins ord: Vi har fått soppatorsk! Så, tur (?) som vi hade rullade vi sakta in på Brottby trafikplats, för att jag sedan får hem medan martin går och fixar bensin. Jag stapplar alltså in genom dörren klockan kvart i fem på morgonen, och det mina vänner, var slutet på min kväll!

Gårdagen


Lördag

Hello på er allesammans där ute!

Dagen har vart lugnt, jobbat från 9-17.30 och sen har jag bara vart hemma med julia och glidit runt. Familjen har flytt huset så det är härligt att bara vara vi. Nu har vi precis ätit och jag börjar fundera på om jag ska göra något av den här kvällen. Min kusin som vi firade igår har fyllt 20 och jag har hört ryktas om att de ska dra ut ett gäng ikväll, annars är det ju alltid skiva ikväll igen. Vet inte riktigt... min kropp säger emot lite, men hjärnan orkar bara inte vara hemma. Ett knepigt dilema det där..

8 maj

Så var det fredag igen. Härligt! Tiden går verkligen undan nu, och det är mindre än en månad kvar till studenten. Woho, ska bli riktigt skönt!

Idag slutade vi tidigt och jag åkte in till stan och kikade runt efter en studentklänning. Har en, men den är mer en nödfallslösning. Den är vit, den är fin, men den är lite för vardaglig. Tyvärr verkar det dock inte vilja finnas någon klänning i hela Stockholm som vill bli min, för jag hittade verkligen ingenting. Är helt dött på studentklänningsfronten tycker jag. Aja, får kika vidare..

Helt tomhänt kom jag inte hem. Utan med följde dessa två underbaringar till klockor. Har länge önskat mig en färgglad triwaklocka, men när jag såg dessa kunde jag bara inte låta bli.

That's the way (aha aha) I like it (aha aha)

Idag har jag haft heldag med foto i skolan. Ganska chill. Man får göra lite som man vill, och det är alltid skönt. Jag och Malin gick ner till Vallentunasjön och tog lite bilder, sen svek vädret idag igen, och resten av dagen satt vi inne i bildsalen och fixade med alla bilder i photoshop. Börjar bli en del fina bilder nu. Ni kanske kan få se någon senare. Fast egentligen gillar jag analoga bilder mer. Är lite häftigt att ta fram dem alldeles själv i mörkerrum tycker jag. Känns som att man verkligen skapar någonting då, och så blir ju alla bilder så fina i svartvitt.

Efter skolan hade jag äntligen en tid hos min frisör för färgning och klippning. Och gud vad skönt det känns! Älskar nyklippt hår! Det blir så glansigt och lent, och desutom luktar det ju underbart! 
 

(En bild från tidigare i våras då vi var med fotoklassen på moderna museét och såg en skitball utställning med fotografen Grusky.)

Båtchecking

Nu blir det bildbombning här på bloggen. Men det är kul! Laddade ju upp alla bilder som samlats i min kamera de senaste veckorna igår. Kände att det var på tiden. Så här kommer lite bilder från i fredags när pappa, jag, Robin, Sofie och Martin var och kollade på en båt inne i stan.



Ser sådär lagom sommrit ut! (Men vart tog värmen vägen idag om jag får fråga?? Det här trista vädret gillar jag inte!)

Maj...

...maj maj. Vad det känns härligt att säga! Maj! Jag älskar att det är maj. Måste vara en av de härligaste månaderna på året. Våren börjar övergå i sommar, det är varmt ute & allt är bara härligt! Ja älskare'!

Idag efter jobbet var jag barnvakt åt de här små busungarna medan pappa och Karin åkte iväg för att titta på en båt som vi ska köpa.


Jag säger bara SOMMAR!

Mösspåtagning

Vi kör på temat "Två & två"...


Bara ännu en av alla helger i mitt artonåriga liv

Äntligen, vad skönt det känns att ha hela helgen bakom sig. Inte för att den har vart tråkig, tvärtom. Men att allt jobb är klart. Det är så skönt att komma hem söndag eftermiddag, jobbat 16 timmar på helgen och känna att det är över. Toppa det med tanken på alla pengar som ramlar in på kontot i slutet av månaden. Den känslan är oslagbar!

Trotts jobb har helgen vart både innehållsrik och lång (vilket alltid uppskattas!). För mig började den i torsdags då det var mösspåtagning som enda "lektion" i skolan. Sen har den bara fortsatt bra, med grillning och tegel på kvällen där och sen i fredags umgicks jag hela dagen med brorsan och hans Sofie. I går efter jobbet åkte jag hem till martin och sen var det teater på tibble på kvällen.

RSS 2.0