Det är söndag & första advent

Det är första advent och det betyder att det från och med idag och ända fram till julafton är den mysigaste tiden på året. Så passa på och njut! Det ska i alla fall jag göra. Men det betyder en sak till : Pepparkaksbak i massor! Men tror ni det blir så i det här hushållet kanske? Naej, inte jag heller. Här kommer man hem från jobbet redo att ta slita som ett djur för att få de perfekta pepparkakorna, och så ställer familjen in hela skiten! Hallåå snälla familjen lyssna nu! Det här går inte. Det skulle ju vara en mysig dag. Jag blir nästan ledsen. Men bara nästan. Jag får ta och sätta in en bild från förra året istället, men det tar emot.

 

Update (en dag senare): ändrade rubriken och gjorde bilden mindre, kunde inte riktigt gör mig vän med dem.

Söndag

Nyduschad och avslappnad. Kom precis upp från ett långt, varmt & välförtjänt bad. Finns det något bättre efter en lång dags slit på jobbet? Icke. Har även inom de cirka femton minutrarna jag vart uppe hunnit smälla i mig hela 4 mandariner. Ni vet, när dem är så där goda går det inte att sätta stopp. Galet! Något roligare har jag inte att dela med mig av, det är söndag...


Fekke fekke spåra spåra

Gårdagen var fullspäckad och den här dagen ska väl inte vara sämre den. Idag vankas det fekke i Bällsta hos Frida och snart hade jag väl tänkt gå och göra mig i ordning. Hittade den här bilden på mig & sandra på hennes blogg. Den är från i onsdags när vi firade Moas 18års-dag på tegel.

Lite härligt vilda sådär!

Twilight

Vilken underbra film! En riktigt kärlekshistoria! & ett jättebra slut på en trevlig dag. Jag tror både jag och Sofie blev lite småförälskade ;) Haha

Igår spenderade jag och älsklingen dagen med Sofie och Mårten. Vi fikade på Waynes Cofee, åt middag på en mysig mongolisk/asiatisk restaurang och gick på bio. Hur mysigt som helst. Det var trevligt att sitta och prata med Sofie hela dagen, det var länge sedan. Måste göras oftare! :)


Fredagsutsikter

Nu sitter man i skolan igen. Det var dock ett tag sedan då vi har vart hemma hos Sofie och arbetat med vårt företag hela veckan. Vi fick precis reda på att vår affärsplan har blivigt uttagen till att delta i tävlingen "Bästa Affärsplan" och nu håller vi på att skicka runt den till diverse lärare och viktiga UF-människor.

Snart ska jag åka in till stan med lite människor, bland annat Martin, Sofie & Mårten. Vi hade tänkt gå på bio ikväll. Mycket trevligt! En liten dubbeldate sådär ;) Vi hörs senare!

Me-me-n det é ett paarty!

Kom nyss hem från Frida. Hon höll ett litet sminkparty för oss tjejer. Det var mycket roligt, mycket roligt! Tack söta lilla du för att du förgyllde en annars innehållslös torsdagskväll.

Hinner inte skriva så mycket mer, ska gå ut i vardagsrummet och titta på en film med pöjken min och möjligtvis mamma. The Holiday hade vi tänkt.. mh.. mysigt!

Haircut

Sitter i skolan för tillfället. Ska snart springa iväg till frisören och klippa mig, eller framförallt färga i utväxten som börjar bli förskräcklig. Hittade en gamal bild i arkivet från nån gång förra sommarn när jag precis färgat. Idag tänkte jag dock inte helfärga botten utan bara slinga, så ser det lite mer naturligt ut. Får se om jag kanske sätter in en bild när jag kommer hem från dansen. Nu måste jag rusa. Vi hörs!


Pain is just temporary, victory is forverer

.. eller nått sådant, som body pump instruktören på gymmet sa igår. Jag gillar det! Det fick i alla fall mig att kämpa hårdare.



Igår var det alltså Body Pump som var på schemat och i morgon är ett återbesök på den afrikanska dansen inplanerat. Afro Power Dance here I come! Ska bli härligt! Nu tänkte jag gå och sussa. Sov så gott!

Kaos

Usch vilket jäkla ruskväder det är utomhus! Det har snöat hela dagen utan uppehåll, och om det nu råkat sluta har det bara vart för att efter en sekund börja igen. Neej det här vet jag inte om jag klarar av. Det får sluta snöa nu, det räcker!

Här är en bild från i morse när hela företaget var på väg till vår verkstad i snövädret.


Och som om det inte vore nog med att det är kallt och alldeles för mycket snö för att ens ta ett steg utanför dörren så ska alla bussar hålla på och krongla. När jag skulle hem från företagsträffen fick jag stå och vänta på en buss som aldrig kom i hela 40 minuter, 40 MINUTER! Det var galet & helt oliidligt kallt! Och så gjorde det att jag kom en timme för sent till jobbet. Usch, inte kul! Men så bor vi ju i Sverige också..

Snöstorm

God morgon alla glada!

Sitter hemma hos martin och gör mig i ordning. Gick upp lite för tidigt då det är snöstorm ute och martins snälla pappa har bestämt sig för att skjutsa oss till skolan. Men jag orkar inte gå och lägga mig igen nu när jag redan är uppe för då kommer jag aldrig komma upp igen. Så, tänkte jag, kan jag ju lika väl passa på att skriva ett litet inlägg eftersom att jag inte hörde av mig på hela dagen igår. Så, HELLOOO my friends!

P.S Snön bara väller ner, jag ser knappt ut! D.S

Lite mys en fredagkväll

Här kommer som lovat lite bilder från gårdagens tjejmiddag :) Det började lugnt...





Men flippade snart ur...



Tjejmiddag

Oj vad trött jag har varit idag och tiden har bara sprungit iväg, redan tio över sex! Och jag som inte har gjort någonting. Gårdags kvällen spenderades i alla fall hemma hos mig med ett härligt gäng tjejer. Det var supertrevligt och sådär snackigt som det bara kan bli när alla tjejkompisar samlas tillsammans över en tjejmiddag. Tänkte lägga upp lite bilder, men jag väntar på att de ska laddas upp och nu roppar martin nerifrån köket att maten är klar, så det får vänta.

Update 23:43 Här kommer en söt bild på mig och Sofie, resten kommer om en sekund



Söta Sofie & lilla jag

I found them!

Sitter och laddar över alla bilder från kameran till datorn. Och heregud vad länge den måste ha vart sönder. Ända sen i sommras, då det är alla bilder från Montenegro & Gotland på minnet. Som jag har letat efter dem bilderna, trodde jag hade gömt dem på någon dator någonstanns. Men tjhi fick jag! Jag är i alla fall glad att de är hemma oskadda.



Jag bjuder på en bild på mig och martin, eftersom att det var våra två första resor tillsammans. Och för att jag inte satte in en när vi hade 17 månader här om dagen.

En fyraårings tankar

Hittade ett gammalt inlägg som jag på något vänster aldrig publicerat. Men här har ni det nu för jag tycker det är så kul! 

"Vi börjar med en liten inblick: Det är måndag kväll, klockan är runt tio och Simon, som alla tror har gått och lagt sig för länge sen, ställer sig högst upp i trappan och skriker för fulla muggar: Paaappa, vad händer om man slösar med peengar?

Jag älskare'! Börjar skratta varje gång jag tänker på det!" Haha

Bara för att jag gillar...

... rosor i håret...


härligt att vara liten

Med den här bilden säger jag 'God natt' för mig!


Jag & Julia för en härrans massa år sedan på landet efter att morfar kommit hem med massor av ål. Jag kan ärligt säga att jag är stolt över mig själv, idag skulle jag aldrig vågat hålla i en sån sliiimy ska. Julia ser redan då lite skeptisk ut. Usch! ;)

SACO-mässan

Imorgon blir det tjejmiddag och jag & mamma har vart iväg och köpt all mat idag. Innan, på dagen, ska vi iväg med skolan på SACO-mässan, som är en studentmässa, i älvsjö. Det ska bli spännande och jag hoppas att det blir lärorikt och inspirerande att gå runt. Just nu har jag ingen aning om vad jag vill göra efter studenten, kanske åka ut och resa eller kanske plugga utomlands. Känns lite skrämmande när allt är så nära. Men vi får se, jag & Frida tänkte i alla fall gå till utlandsstudie-hörnan och kolla läget. Nu tror jag nästan att jag ska gå och lägga mig på sängen och bläddra igenom broschyrerna lite. (väääldigt vad seriös jag känner mig!)

Elektronik, jag blir galen!

Som rubriken berättar så är jag just nu galen på allt vad elektronik innebär! Jag har idag bilvit av med all kontakt till övriga världen + att jag blivit av med 500 spänn på ingenting.

Min mobil har gått och gått sönder igen, så jag och mamma har vart i täby och lämnat in den på en ca fyra veckors lång service. Great! Och som om inte det vore nog så har min kamera vart sönder och idag var jag tvungen att köpa ett nytt batteri som tydligen inte går på försäkringen. Jag blir så trött på sånna här tekniska grejer. Kan inte allt bara fungera?!(Nu får jag väl gå ut och rota runt i alla lådor vi har här i huset efter en gammal mobil som jag kan använda så länge..)


Det första plagget

Hej! Idag har jag och alla i företaget vart i vår "verkstadsstuga" och börjat sytt på vårt första plagg. Jättehärligt att äntligen vara igång! Det här kommer nog bli bra ska ni se!


(Bilden är klickbar)

17 månader den 17 november

Anna and Martin sitting in a tree and K-I-S-S-I-N-G!


We hade seventeen månader yesterday & jag är lycklig, lycklig lycklig!
Den bästa tiden i mitt liv! Tack för att du finns älskling!

Pepparkakor

Titta! Vilka förbaskat söta pepparkakor! Kikade runt lite och hittade den här jättesööta bilden på veckorevyns hemsida. Jag vill ha dem hemma hos mig. Jag vill! Jag vill! Jag vill!

Bilden är från veckorevyn.se men kommer från början från williams sonama.

Kommande modeller

Det glömde jag berätta igår. Jag, Sofie & Frida blev fotade till gymnasiets nästa marknadsföringskatalog eller liknande, något sådant i alla fall. Det var kul, men väldigt flummigt! Vi skulle "låtsas" arbeta i ett grupprum medan fotografen gick runt och fotade. Och att låtsas arbeta är svårare än det låter kan jag lova. Men det var kul. Vi får se om vi kommer med :)

Victoria's Secret Fashion show nästa? ;)

Tisdag

Klockan är tolv och jag sitter i skolans bibliotek och väntar på skjuts hem. Idag har vi presenterat vårat uf-företag för alla nior som har gått runt i skolan. Nu har jag världens längsta håltimme och jag tänkte strunta i sista lektionen.

Sommar eller vinter?

Sitter och tittar igenom en massa bilder på datorn. De flest från i sommras, och det får mig att längta. Egentligen är jag redo för det här med julen nu. Älskar den här tiden av året. De här sista veckorna innan julen. De måste vara de mysigaste som finns. Inte kylan, men snön som faller, tjocka filtar att kura in sig i, pepparkakor & lussebullar, julsånger, den där härliga känslan som sprider sig i hela kroppen, ALLT! Jag tar tillbaka det jag sa, julen får vara här nu, sommarn kan vänta till den tjugofemte, den dagen då känslan försvinner och inte kommer tillbaka igen på ett år!

Bara för att


Bara för att det var sommar och jag gillare' !

Studentmöss-provning

Som jag nämnde tidigare så har vi provat studentmössor i skolan idag. Jättekul, men väldigt rörigt. Kul att det äntligen börjar dra igång nu. Jag älskar det! Min mössa kommer vara jättesnygg! Har pimpat den till tusen, men ni får tyvärr vänta på att se den till i vår, när den kommer hem i ett paket till mig.

Bild: abcgruppen.se

Busy weekend

Har inte skrivit på hela helgen. Det har helt enkelt vart fullt upp. För att göra en snabb sammanfattning så har jag vart på restaurang Morkullan och firat mormor, vart på Huset med massor av kompisar, pokerkväll och jobbat.

Idag har vi beställt studentmössor i skolan & man känner hur dagen med stort D närmar sig! Men mer om det senare, nu måste jag springa iväg till jobbet. Vi ses!


Restaurangbesök & utekväll

Slutade tidigt från skolan idag vilket var jätteskönt! Var sjuk igår och idag känner jag mig lite mör. Trots det blir det ingen vila. Ikväll blir det restaurang med familj & släkt för att fira mormors 75 års-dag och efter det ska jag vidare ut på stan med några kompisar. Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska ha på mig. Det blir nog som jag tänkt hela dagen, ett svart volanglinne, jeans (färg?) och mina nya favorit-utgångs-skor. Vi får se. Funderar på att locka håret också. Måste det finnas så många val!





Dagens outfit

Såhär ser jag ut i dag (ursäkta den dåliga bildkvaliten). Stickad tröja sisters, kofta h&m, jeans drdenim.

Plötsligt händer det..

..men varför inte för mig? Idag var det en man som vann 25 000 kronor på triss på mitt ica. Härligt det måste kännas. Jag skulle inte tacka nej till lite pengar sådär nu när julen närmar sig.

Plötsligt händer det!

Nu måste jag snart rusa

... men innan tänkte jag hinna med att skriva ett inlägg. Här är allt bra, har jobbat med uf-företaget hela dagen och snart ska jag gå och jobba. Vi har vart hemma hos sofie idag och fixat i stugan. Har rensat och kollat igenom de kläder som vi vill ha kvar och så har vi skrivit en inköpslista på allt vi behöver för att börja sy. Imorgon ska vi nämligen till stan och shoppa!


Här är en bild jag snott av Sofie (hoppas det är ok) på massa bilder vi klippt ut ur tidningar. Nästa gång vi är där ska de upp på anslagstavlan dit vi kan titta när vi behöver inspiration. Väldigt roligt tycker jag.

Afro Power Dance


Bild: storarummet.se

En riktigt rolig dans! Mycket roligare än vad jag hade förväntat mig. Trodde knappt att jag skulle bli svettig alls, men det kallar jag att släppa lös! Kroppen far åt alla möjliga håll! Det här kan nog vara ett bra träningssätt när man inte orkar med så krävande träning så som spinning eller bodypump. Det var roligt helt enkelt.

Nu är jag trött så jag tänkter gå och krypa ner i en varm famn. God natt på er!

Mums!

Nu ska jag ner och hjälpa pappa i köket. Det blir ceasarsallad! Mums! Mitt val. Vi hörs senare så ska jag berätta allt om afropowerdance:n ;) Det ska bli kul! Dock har inte träningsvärken sen i söndags släppt än så jag vet inte om jag kommer att kunna röra mig. men men, den som väntar får se...

Heldag

Planering, planering, planering. Jag har märkt att jag inte klarar av allt jag vill om jag inte planerar. Idag har jag inte varit ett dugg stressad och det har vart jätteskönt!

Dagens planer ser/har sett ut såhär:
♥ skolan
♥ byta en tröja som det är håll i
♥ hem & äta
♥ övningsköra
♥ afropowerdance
♥ hem till älsklingen

...pust! Jag blir alldeles lycklig när jag ser hur mycket jag hinner med om jag bara planerar lite innan :)




Oh Lord, won’t you buy me a Mercedes Benz?

Det är låten jag inte kan få ur huvudet just nu. Går runt och sjunger samma sak om & om igen och jag vet inte om det upskattas av alla. Haha.

Idag har vi hållt på med uf-företaget hela dagen i skolan. Sista timmen gick jag och sofie och fikade på café biscotti, något som måste göras oftare! Mycket mysigt! Speciellt nu när all kyla kommer, då är det mysigt att sitta inne och kura med en varm kopp choklad!

Jag har jobbat idag också, vilket jag gör varje måndag, men idag tycktes tiden gå ovanligt snabbt. Något som alltid är skönt! Nu tänkte jag gå och krypa ner i sängen. Vi hörs imorgon! Då står afrikansk powerdance på schemat! Spännande! :)







Sanningens ögonblick

Nu tänkte jag gå ner och bänka mig framför tv:n. Läste i tidningen på jobbet igår att Linda Rosing skulle vara med i Sanningens ögonblick. Inte för att det gör det hela mer intressant, men programet kan vara pinsamt underhållande. Så i'm off! Vi ses!





Koftor från H&M


Dessa fyra koftor från H&M gillar jag skarpt just nu




Min söndag

Idag har vi firat pappa på fars-dag lite sådär mysigt på morgonen med god frukost & paket. Efter det åkte vi iväg till arninge där jag köpte en topp på h&m och, det jag egentligen följde med för, ett par träningsbyxor från hisport, där alla som tränar på gym & sim får 10 % rabatt! Woho! Hihi. Sen åkte jag direkt till gymmet där jag mötte upp sofie och gick på body pump. Åå gud vad det var jobbigt! Jag lär känna det i hela kroppen i morgon.

Nu ska jag och julia knalla iväg till mamma och gratta agnes på hennes födelsedag!

Det här är tröjan som jag köpte!





När det inte riktigt blir som man har tänkt sig...

Gårkvällen blev som sagt inte riktigt som planerat. Istället var jag hemma och mös med m och pappa. Vid nio gjorde vi något så spontant som att åka och spela tennis. Det var hur kul som helst! Dock fick jag reda på hur lite tålamod jag verkligen har när saker (bollar) inte går som jag vill. Haha men det var kul! Efter tennisen åkte vi hem och tittade på film och åt räkor. Allt som allt blev det en riktigt trevlig lördagskväll!





Lördag

Slutade jobbet för en timme sedan och nu har hunnit äta. Idag skulle det egentligen ha blivit utgång, men det styrdes av. Känns ganska skönt att bara vara hemma och slappa i stället och snart kommer älsklingen och håller mig sällskap. Gud vad tött man blir av att jobba en hel dag.

I morgon är det fars dag och min lillasyster agnes fyller år. Jag tänkte hinna med att träna med sofie också. Måste ju utnyttja gymkortet lite flitigare den här gången ;)

Nu styr jag hemåt

Är hos mamma nu, men tror nog att jag ska börja dra mig hemåt. Har vart här och hälsat på mormor men nu är jag nog saknad i min andra lya. Dessutom hoppas jag att martin är påväg. Saknar den lille pysen! Han har vart och jobbat för första gången i bowlinghallen. Hoppas att han kan få lite jobb där, det skulle vara kul!

Näj, hej svejs på er nu allesammans! Hare' bra!

Shopaholic

Igår var en slapp dag i skolan, vi slutade tidigt och jag, sofie & malin åkte och handlade för att få tiden att gå innan vi alla skulle i väg åt olika håll. Jag var tvungen att åka tillbaka till vallentuna för att jag hade en körlektion, som för den delen gick pissdåligt! (Det där körkortet känns långt borta!) Idag har jag i princip gjort samma sak, gått i skolan en stund och sen åkte jag till täby för att byta mitt busskort mot lite cash och så fastnade jag där och kom hem några timmar senare med flera kassar i händerna. Där gick den lönen!

Det här är vad som fick följa med hem:

En jättesöt  t-shirt med spets upptill & söta knappar på baksidan från H&M.
(Klicka på bilden så får ni se baksidan)


Det blir mycket spets nu märker jag. Här är ett svart linnefrån Bikbok, även det hur sött som helst.


En liten begie koftsak med guld detaljer från Åhléns.


En supersnygg mörkblå klänning från H&M som jag sucktat efter länge..


Och sist men inte minst ett skärp från Vero Moda.

Sen köpte jag även en blommig klänning och en grå kavaj igår, men de åkte med tillbaka idag. Haha oj, så här långt inlägg har jag nog aldrig haft!


Äntligen fredag

Åå vad skönt att det är helg. Har känt mig rätt sliten på sista tiden. Börjar känna att tiden inte riktigt räcker till. Ska gå i skolan & jobba, samtidigt vill jag vara med pojken min, vännerna, familjen + att jag vill ha tid att bara vara. En ekvation som inte riktigt går i hopp just nu.


Sex and the city

Jag såg sex and the city-filmen för första gången härom dagen. Kändes lite som ett måste då jag (eller egentligen julia, men vi bor ju under samma tak) har den. Och för att den serien är så jääkla braa! Blev ju ingen bio i sommras, pga diverse andra saker så det var bara för mig att se den. Visste ju att jag hade missat något! Hade laddat upp, kurat in mig under täcket, och så hör jag värdens snarkning bredvid mig. Gissa om det var en stämningssänkare! Inte för att jag hade förväntat mig att martin skulle tycka att filmen var bra, men somna medan inledningsmusiken fortfarande spelar.. hmm...



Nej nu ska jag gå och lägga mig. Är jättetrött och klockan är alldeles för mycket för min arma stressa-till-skolan-stressa-till-jobbet-kropp. Det här är inte bra! Snart måste jag gå och lägga mig klockan sju för att vara pigg dagen efter. Det börjar gå utför nu!

En dagens outfit

Där ljög jag. Det är inte dagens utan gårdagens. Men det tycker inte jag gör någonting. Just nu sitter jag nämligen i ica-kläder (har inte kommit ur dem ännu) och det känns inte så värst roligt att visa. Sparar det till en annan gång. Men det här var då vad jag hade på mig igår. Jag får ursäkta den lite allvarliga minen och att bilderna är lite suddiga. Har lite svårt att hålla still handen, jag lovar jag försökte, varav den allvarliga minen kanske. Jag är koncentrerad! Hehe!



• Jeansskjorta från Rut m.fl.
• Linne H&M
• Kjol (en svart tubtopp från H&M)
•  Ett par strumpbyxor från H&M (tror jag, men det är inte så viktigt, alla ser ju ändå likadana ut)

Update 23:30 Usch vilken utväxt jag har! Så här på svart & vitt ser jag att jag akut måste boka tid hos frisören!

Ordning & reda

Idag har vi varit hemma hos sofie och fixat i ordning en liten stuga på hennes tomt som vi ska ha som verkstad till vårt UF-företag. En plats där vi ska sy, träffas och arbeta. Det blev en roligt men ganska slapp dag. Men det behövdes!

Kommer att lägga upp lite före och efterbilder på våran företagsblogg sen så gå in där och kika om ni är intresserade.



Här är en vacker bild jag tog i kårsta på väg till tåget när jag skulle hem. Visst blev den häftig!

Cocoa Design UF

Efter att ha läst igenom mitt förra inlägg kom jag på att jag inte har berättat något om uf här i bloggen. UF står för Ung Företagsamhet och är något alla elever på min skola som går ekonomilinjen har. Jag själv har startat ett UF-företag med fem andra tjejer i min klass som heter Cocoa Design UF och här kan du få läsa vår affärsidé:

"Vi ska tillverka nya unika kläder och smycken utav gammalt och nytt. Stommen består utav andrahandsplagg som förnyas med hjälp av broderier och dylikt. Våra produkter riktar sig till kvinnor i alla åldrar."

Här kan du gå in och kika på våran blogg → cocoadesign.blogg.se

Hemhemhem

Då var man hemma igen då! Eller hemma och hemma, hemma hos martin, men det är ju nästan som hemma nu. Mitt tredje hem! Oj det blev många "hemma" ;)

Slutade lite tidigre än planerat idag då det inte blev något uf idag heller. Det blev lite struligt och slutade helt enkelt med att vi alla åkte hem till sitt istället. Kronglig, krongligt! Men trots det har dagen varit bra och jag & Sofie har haft roligt med att analysera en reklambild på svenskan. (Ska kolla om jag hittar den, tror dock inte det då vi höll på att leta efter den jättelänge förut. Men jag ska i alla fall ge det ett försök, och i så fall kommer den upp här)


Tadaa, här är den! Reklam för replay jeans, snodd av Sofie ;)

Homemade snickers

Jag & Julia hade ju mysdag härom dagen och jag tänkte att jag skulle dela med mig av vårt underbara recept på hemmagjorda snickers. De är fantastico! Även om jag inte ska ta åt mig äran av dem då det slutade med att Julia nästan gjorde allting och jag bara hjälpte till att bre ut smeten så tänkte jag i alla fall dela med mig av dessa underbara godsaker! Hänglås på kakburken kommer att behövas! ;)

Du behöver till ca 40 st (står det i receptet men om man inte
vill göra jättetiny så blir det ungefär hälften, alltså runt 20 st):
♥ 1 dl strösocker
♥ 1 ½ dl ljus sirap
♥ 300 g jordnötssmör, med bitar (jätteviktigt!)

♥ 8 dl cornflakes
♥ 1 dl kokosflingor
♥ 250 g mjölkchoklad


Gör så här:
Klä en form, ca 20x25 cm, med bakplåtspapper. Koka upp socker och sirap i en kastrull. Rör ner jordnötssmöret och värm det till en lös och jämn smet, men låt inte koka. Rör ner flingorna och kokosen och tryck ut blandningen i formen. Låt svalna. Smält chokladen i mikron eller över vattenbad och bred ut över kakan i ett jämnt lager. Låt stelna och skär sedan kakan i mindre bitar. Förvara svalt. Klart!

Trötthet, en sjukdom?

Oj vad trött jag var igår! Gjorde absolut ingenting efter att jag kommit hem från jobbet. Förutom att packa och flytta till pappa så somnade jag vid åtta (!) Det är sjukt! Förstår inte hur det gick till. Och frågan är om jag var piggare när jag vaknade i morse. Inte ett dugg! Undra vad som händer med mig? Är jag på väg att bli sjuk :(



Slänger i alla fall in en bild. Känner att det var länge sedan jag visade upp mig här på bloggen.

Helt slut!

Nu är jag helt färdig! Kom preics hem från jobbet och jag är så trött som det bara går att vara utan att somna sittandes. Var ju på maskerad-fest igårkväll och sena nätter & tidiga mornar går bara inte ihopp. Men... jag överlever! Kanske kan smussla upp någon bild på min outfit senare, men nu måste jag gå ut i köket och rota i skåpen om det finns något där som jag kan äta så att min energi kommer tillbaka. Vi hörs senare!


RSS 2.0