Nu packar jag ner mig själv

Är helt slut, att packa suger musten ur en. Känner mig helt dåsig och jag vill bara gå och lägga mig. Känner mig även ganska tråkigt då resten av befolkningen i detta hushåll sitter bänkade framför tv:n och tittar på EM-final. Vet inte vad det är med mig, men jag orkar bara inte följa efter bollen med ögonen så jag sket i det hela. Får ju ändå veta hur det går, och ska jag vara ärlig så bryr jag mig faktiskt inte. (Tänkte sätta in en bild på min resväska och hur sorgligt dåligt jag packar, men jag besparar er den synen då kamerasladden ändå är borta.)

Känner mig dock ganska clever efter rebusen i inlägget innan ;) Tycker det var lite roligt!

Rebus: "Gissa vart jag ska?"


Kort stopp

Hej Sverige! Åå så härligt jag har haft det! Är hemma från montnegro nu, han inte förvarna att jag åkte kanske, men hemma är jag nu i alla fall. Säker & oskadd! Tyvärr blir det inte ett så långvarigt stopp (skulle vara skönt att hinna återhämta sig lite hemma först) men redan i morgon ska jag lämna boet igen. Nu för Fårö, Gotland. Bilen mot Nynäshamn avgår redan i morgon bitti så det är bara för mig att packa om. Har hållt på och tvättat hela dagen, och med mig menar jag mamma, och nu börjar det bli lite bråttom att planera vad jag ska ha med mig om jag inte vill stå här i panik i morgon bitti. Vad ska man ha med sig om man är borta två veckor? Det slutar väl med att jag packat ner allt jag äger och har. Varför ska det vara så svårt!?


Montenegro var i alla fall över förväntan vackert & härligt och jag har haft det underbart mysigt! Fått en härlig bränna nu så jag hoppas vädret blir bra här i Sverige också så att den kan behållas. Hoppas att ni haft det bra ni med, så hörs vi nån gång i vecka hoppas jag.

Ny medlem i familjen a la matin

Det förra inlägget blev ju så depprimerande så jag tänkte passa på att sprida lite glad stämning nu. Och vad gör inte det bättre än en liten hundvalp. Titta på denna söta filur. Glömde bort att berätta att martin och hans familj fick sin nya familjemedlem i tisdags. Har ni sett någonting sötare?


Lilla Castro ingosad i mattes knä

Svenska tårar

Ååh vad dåligt, och gud vad tråkigt! Det var det EM:et det. Vilket dåligt slut! Måste ju vart tidernas dåligaste match, vi hade ju knappt någon chans. För mig var ända gången jag drog lite på munnen när man fick en närbild på zlatan och hans läppar fladdrade som satan, och det var inte ens kul! Nääj nu sörjer fotbollssverige!


Nu måste du ju dela med dig



Hahah, tycker det här är skitroligt! Älskar töntiga reklamer. Samma med den där från Rusta tror jag att det är, när han kommer hem med två sementblandare "Det är ju roligt för dem att ha en var". Skitkul!

SOL

Nedräkning till Montenegro: 2 dagar kvar! 

Update: Nu gick det upp för mig, 2 dagar kvar! Hjälp jag måste börja packa, har ingen aning om jag saknar något! Och jag känner att det kan ju vara bra att vara ute i tid någon gång.

Ett lyckligt år tillsammans





Uppdatering: Bara 4 dagar kvar tills vi åker till montenegro!

En regnig sommardag


Ge mig sommar

Gud vad jag är trött! Efter att ha jobbat fyra dagar i rad nu så är jag helt slut. I morse vaknade jag och gick upp, sedan gick jag och lade mig igen och somnade om. Såå skönt! Är helt slut. Sen är det ju söndag idag också och jag kan inte hjälpa det men även fast jag inte går i skolan igen på 10 veckor så får jag ändå känslan av 'Å nej det är söndag' i hela kroppen. Har inte riktigt fattat att det är lov ännu. Jag vill ha sommarlovskänslor NU! Kanske är det bara vädret jag väntar på. Idag har det ju varit lite schizofrent, sol, regn, sol, regn...Jag vill ha SOL SOL SOL!

Grattis Lillebror!

Idag fyller Simon 4 år. Så jag vill bara passa på att säga Grattis till den lille sötungen!

Då är det bara att vänta på nästa match då..

Inga kommentarer på fotbollen idag, förrutom surt! Aja förutom just själva matchen så var ju stämningen kanon. Härligt att samlas såhär många och titta på Sverige, our nation. Nu är snart tunnan varm och vi ska ut och bada, så hej svejs så länge!


Om alla fotbollar var i den här sizen skulle jag aldrig ha problem att träffa..

SOMMARLOV!


Nu har sista dagen i skolan slutat, och första dagen på sommarlovet börjat.
Det här (bilden över) var vad jag bar på min kropp idag, skolavslutning till ära och allt!

Mentorsdag

Jag är fuktig, mitt hår har nästan blivigt lockigt och jag är trött. En dag i stan med klassen i regnet kan vara utmattande. Vad som skulle ha blivigt en mysig dag på skansen med båt över till djurgårn' och kubb & picknick i gräset, byttes p g a det dåliga vädret ut till armemuseet. Där gick den dan åt h*lvete! Kanske att ta i lite, jag fick ju trotts allt ett rött paraflax av snälla turkietresor. Så det var ju inte helt waste. Men håll med om att en solig dag på skansen låter så mycket mer underhållande än museum.


Jag på armémuseet med två söta dockor från 50-talet tror jag.

Sista veckan i skolan

Jag tror jag tog i lite och var lite för negativ mot den här sista veckan innan sommarlovet börjar. Vi kommer till skolan, har "betygsnack" och sen får vi gå hem. Idag vaknade jag av ett sms som sa att det inte var någon skola alls så jag tog tåget från martin in till centrum och solade lite i väntan på att min buss hem skulle komma. Så för min del spelar det faktiskt inte så stor roll. Vädret har ju gått och blivigt skit också, så brottom hem är det ju inte.

Sweetiepies

Finns det något sötare än hundvalpar? Martin och hans familj ska skaffa en ny liten familjemedlem, och igår åkte vi och tittade på de här fyra veckor gamla sötnosarna. Mitt hjärta smälte när de pipande sprang runt där på golvet och busade. Inte blev det bättre heller när de somnade i knät på mig heller. Jag är såld.

Frustrated

Äntligen! Jag har försökt logga in på den här bloggen i evigheter nu utan lyckat resultat. Jag blir så förbannad. Har ju massa att berätta, men icke...

Här sitter jag i alla fall och har precis börjat på min sista läxa ever (Nej okej inte för alltid men för den här terminen iaf). Går lite trögt och jag känner att jag inte har orken för det här just nu. Går som sagt i skolan fortfarande och tiden går långsammare än någonsin. En vecka kvar nu, jag får hålla ut. Ska bli så skönt med lov. Fast lite sorgligt är det ju ändå, för det blir ju mitt sista sommarlov någonsin. Sorgligt det där. Får ta vara på det helt enkelt och bara ha kul hela tiden! ;)

Långhelg har ju passerat också, väldigt skönt må jag säga. Och full rulle har det varit.
Torsdags: Klassfest/Grillkväll i skavlöten.
Fredags: Nationaldag och årlig båttur till Åland med familjen Johansson (Andra året i rad nu, det kallar jag tradition;)) Spritlagret påfyllt så på kvällen blev det party party (om vi nu ska kalla det det) och tunnbad ute i det gröna.
Lördags: Grill & EM och självklart Fjortisfyllan -08.

Härligt! Härligt!


härligt härligt

Idag mår jag mys. Känns bra. Rätt härligt att leva då faktiskt. Inte för att det inte gör det annars men lite extra härligt sådär. Ni förstår vad jag menar. Fast nu när jag börjar tänka på det så känns det ganska onajs att det är två veckor kvar i skolan och att det bara har gått en dag av dem. Inte riktigt schysst att sitta inlåst i ett klassrum i den här värmen. Men jag mår bra ändå ^^ Jag klagar inte! Inte jag inte!

Och när vi ändå är inne på det här med värme måste jag ju bara säga (eller ropa) att det bara är en sådär 20 dagar kvar tills jag åker till Montenegro med martin! Härligt Härligt! Den 21 juni är datumet för avfärd, och jag kan knappt vänta! Nedräkningen har börjat!

image763
Nedräkning till Montenegro: 20 dagar kvar! :D

Tiden går

Är det verkligen söndag nu igen? Går inte tiden skitfort? Känns som om man aldrig hinner börja på helgen innan den är över. Och jag som skulle hunnit med så mycket! Har inte hunnit med ett skvatt. Aja jag hinner ändå inte börja på något nu så.. speciellt inte någon läxa. För det andra förstår jag inte hur skolan är funtad som tror att vi ska orka gå två veckor till efter att treorna tagit studenten. Det är ju rena rama pesten! Håller på att gå under!

Klockan är ju ändå bara lite över fyra så några timmar kvar på helgen är det ändå. Nu tänker jag dra mig uppåt ip där både bror och pappsen min spelar fotbolsmatch. Resten av familjen är redan där och med tanke på det fina vädret låter det faktiskt lite mysigt!


Gårdagen

Gårdagen var jättetrevligt och det soliga vädret gjorde bara allt ännu mer underbart. Solen sken, gräset var grönt, sällskapet var mysigt och maten var god, lite oanade händelser var också roligt. Grillningen var lyckad och det är (jag säger det än en gång) så himla mysigt att sitta ute i kvällssolen och äta god mat. Att Lea hade lite party gjorde bara kvällen bättre och det var dit vi begav oss framåt kvällningen. Dagen blev inte riktigt vad vi hade tänkt oss, men det var som sagt trevligt ändå.

Dagens citat: "Det var inte boule, det var pappas klarinett" 
                                                                             Okänd

RSS 2.0