Rules by Mary

Har faktiskt införskaffat det allra nödvändigaste av det jag behöver nu. Inte för att jag inte alltid vill ha nya saker. Men vad jag inte har hittat är en nyårsklänning. Jag blir så ledsen. Den finns inte någonstanns. Eller jo, en har jag hittat och förälskat mig i. Men den var tyvärr lite för dyr för min budget. Så nu har jag istället bestämt mig för att ha på mig en klänning som jag köpte i Barcelona i våras. Har inte använt den så att någon har sett den så därför blir den perfekt. Jag vill igentligen ha en på mig en alldeles ny på nyår men eftersom ingen har sett den här på mig så räknas den ju nästan som ny. Vet inte varför jag inte använt den än, den är riktigt fin. Eller föresten jag använde den på min mammas fördelsedagsfest i somras. Men då var det ju bara släkt och andra oviktiga personer (;)) som såg den. Så det spelar ingen roll.

Ha ett bra slut på år 2007 nu! / Anna



Supersöta kläder. Är dock från höstkollektionen, men ändå förtjusande söta.


Dorp dead beautiful

Ja det var ett tag sen nu. Blir lite dålig uppdatering när jag är hos pappa. Men det ska det snart bli ändring på då vi fick en ny dator i julklapp. Den ska komma vilken dag som helst nu, blivigt lite förseningar.

Helgen har varit rätt lugn, var inne i täby centrum idag med sofie. Fyndade lite på rean i fredags men jag tycker inta att det fanns så mycket. Så idag blev det inget reashoppande utan idag köpte jag bara lite nödvändiga saker. Som ett par DrDenim jeans och en svart användbar tröja som jag bara älskar. Var rädd att den hade tagit slut men efter lite letande så hittade jag den sista i min storlek, vilket gjorde mig jätteglad!

I morgon är det ju som bekant nyårsafton & planeringen för dagen ser ut så här:
image298Först ska jag till Sofie framåt förmiddan så att vi kan fixa oss i ordning inför kvällen.
image298Sen ska vi till äta mysig middag med lite vänner och andra vi inte känner.
image298För att sedan dra iväg på fest & fira in det nya året!


Mitt nya, hälsosamma jag

Denna dag, denna dag. Ack så underbar. Idag vacknade jag vid 10.30 av att klockan ringde. (Just den biten av dagen var inte så underbar) Men vad gör man inte. Jag gick upp, gjorde mig i ordning och åkte iväg till Sofie. Där hennes mamma och vännina väntade. Sofies mamma håller nämligen på att utbilda sig till hälsokonsult, eller liknanande, och behöver några att öva massage på. Och hennes vännina med ansiktsbehandlingar. Så vad gör man inte för att ställa upp? (a)

De hade gjort iordning jättefint. Med en egen liten massage/yoga stuga på tomten som vi gick ner till. Där hade de fixat i ordning så att Maria skulle ge massage och hennes vännina ansiktsbehandling. Sofie hade bakat och det kunde inte bli bätter. Så där tillbringade vi hela förmiddagen, Sofie, Frida, Regina & jag. Man måste ju rå om sig själv lite ibland.

Och om inte det var nog så avslutade jag det hela med att åka ner till gym&sim med thompa och simma lite. Så nu är jag helt seg och avslappnad. Kalla mig miss hälsosam.

image296

Heroes

Dagen kanske inte blev så dum trotts allt. Okej, jag kom aldrig iväg till gymmet, eller ut på en promenad, eller ut på shoppingäventyr. Nej, istället spenderade jag dagen/kvällen tsm med Julia. Vi såg hela första boxen av Heroes (!) Så, så värdelös blev den ju inte (beroende på hur man ser det).

Jag tror nog helt enkelt att våra föräldrar vill att vi ska se mer på tv. Varför skulle vi annars fått inte mer än fem serie-boxar i julklapp? Perfekt för dagar som dessa!

image292

Looks like Christmas to me

image288

Så tråkigt att julen alltid känns över när julafton dragit förbi. Alla förväntingar man haft & all den julkänsla som man byggt upp, helt borta efter en dag. Det känns inte riktigt rätt, i alla fall inte för mig. Jag vill att julen ska vara längre.



Avreagering

Aaaw jag hatar, jag menar HATAR, såna här dagar. Jag vet att det precis var jul & att det i vissas ögon fortfarande är det, och att man ska vara glad. Men jag bara hatar att känna så här. Jag känner mig helt orklös och som att all livsglädje bara försvunnit ur mig. Det beror väl på många olika saker antar jag men jag verkligen hatar det här. jag orkar knappt gå upp ur sängen. Jag vill åka och träna, men jag orkar inte. Jag vill åka och handla, men jag orkar inte. Jag orkar ingenting. Jag vill bara ligga kvar i sängen hela dagen! Aww!

Angel of Christmas Spirit

- Offering peace, love and hope during the Christmas season

image286




Uppdatering, kväll:

Kolla in jultomten som kom hem till oss. Eller vad man nu ska kalla honom..? På något sätt käns det som att vi inte var så snälla i år, eller så kanske han bara hamnade i fel världsdel.
haha, ser lite vilsen ut tycker ja, but hey that's just my oppinion.

Och om hans uppträdande inte gjorde kvällen, så var det när minsta tjejen skulle gå fram och få paket, och hon istället för att säga "tack tomten" säger  "tack jugge".
Tjii fick vi som trodda att hon var så lättlurad. Och vi som bara ville ge henne en tomte att minas med julen. Aja trevligt hade vi i alla fall.

Julafton

God Jul allesamman! Dagen vi alla längtat efter är finally here! :)
Jag vaknade av att mamma kom in med julstrumpan i mitt rum för att sen gå vidare till nästa. Fick lite pengar och choklad så här på morgonen. Sen var det grötfrukost på schemat, men tyvärr är marken återigen grå/brun så den där riktiga julkänslan kom aldrig riktigt. Men det var mysigt ändå.

Vi skulle ha åkt till pappa och umgåtts lite med dem nu på morgonen men det blev inte av då han har gått och blivigt sjuk. Tydligen mina små busfrön till bröder som smittat av sig. Så för att inte själv bli sjuk på självaste julafton så träffas vi imorgon istället när vi ska ha våran minijulafton där. Synd! Jag som hade sett fram emot att träffa dem, men men. Inget jag kan göra.

Måste bara berätta hur söt min lilla katt är, där han springer runt i huset med en röd rosett runt halsen. Sälv är han kolsvart & världens sötaste.

image285





God natt alla uppesittare

Tänkte gå och lägga mig nu. Börjar bli lite trött. Har precis tittat klart på en film med alla mina söta systrar och gjort mig i ordning. Så nu är det bara till att krypa ner under täcket så ses vi i morgon. Dröm sött & hoppas ni drömmer om alla fina julklappar ni kommer att få i morgon :)


Jingle bell, jingle bell, jingle bell rock
Jingle bells swing and jingle bells ring
Snowin' and blowin' up bushels of fun
Now the jingle hop has begun
Jingle bell, jingle bell, jingle bell rock
Jingle bells chime in jingle bell time
Dancin' and prancin' in jingle bell square
In the frosty air                                      

image283

What a bright time, it's the right time
To rock the night away
Jingle bell time, it's a swell time
To go glidin' in a one-horse sleigh
Giddy up, jingle horse, pick up your feet
Jingle around the block
Mix and a mingle and a jingling beat
That's the jingle bell rock

Julspader

Gud vad jag längtar! Har ingen ro i kroppen. Flänger runt i hela huset och bara stör alla, fast dom tycker ju bara att jag är söt förståss ;) Har tittat på alla julklappa hundra gånger och kan knappt vänta på att få riva av allt papper. Har redan snällt frågat mamma om jag kunde få öppna en ytte-pytte liten julklapp bara, men icke, hon bara skrattade. så jag antar väl att jag får gå och lägga mig och gå på filosofin man hade som liten. Att ju fortare man går och lägger sig desto fortare blir det julafton. Men jag tror inte det kommer att funka för mig nu, jag känner att jag bara kommer ligga och tänka på annat och sen tillslut gå upp igen. Så för att spara mig besväret så går jag inte och lägger mig.
 Nu kan jag inte sitta still här längre så ett GOD JUL i förskott kan jag väl i alla fall få klämma ur mig i förskott så ska jag gå och störa lite till.

image281

Hej mitt vinterland

Ett besök hemma hos mormor & morfar och jag tappar julkänslan direkt.
Jag går lite emot mina principer när jag säger det här. Men jag måste ge henne en poäng, även om jag inte erkänner det själv. Hon sa nämligen någonting sånt här: "Jag ska berätta att när jag var liten då var det minsan snövallar på 4 meter längs vägarna. Jag tror inte Anna, att vi får uppleva några fler vita julaftonar."
Men hallå!? Lite tro tack! Mormor du vet att jag älskar dig, men så där får man faktiskt inte säga. Även om det ser mörkt ut.

Den vita frosten ute på marken ger i alla fall mig lite hopp

Snälla tomten, ge mig en vit julafton

image285

Dagen före Julafton

Martin åkte till Kuba i morse,så jag har väl inte varit på mitt bästa humör idag. Och jag kan erkänna att det inte var ett lätt avsked & att det kom några stänk tårar. Men vi har spenderat så mycket tid det bara har gått tillsammans de här sista dagarna som varit. Så även om jag är lite självisk och vill att han ska stanna hemma hos mig hela lovet så hoppas jag att han får det jättebra. Vilket jag har bestämt att jag också ska ha, det här betyder ju egentligen bara lite mer tid att spendera med vännerna så det känns ju skönt. Även om jag kommer sakna honom jättemycket. Speciellt på kvällarna när jag får ligga alldeles ensam och frysa i min säng :( Men han har lovat att ringa några gånger :), så jag får väl sitta hela lovet och vänta framför telefonen som en annan gammal kärring..

Idag har jag varit i Vällingby centrum och inhandlat de sista julklapparna. Tog även en sväng förbi mormor & morfar (som igentligen var syftet till att vi åkte dit överhuvudtaget) och det var mysigt att få träffa dem såhär till jul. Då vi inte kommer att fira den med dem i år. Nu är det inte lång tid kvar! :) 24, 23, 22, 21... 3, 2, 1 dag kvar!

Anniversary

Gårdagen var mysig. Jag och älsklingen var hemma hos mig och mös. Som jag nämde tidigare har jag fått en blåsa i munnen som gör att jag inte kan äta ordentligt. Så jag blev riktigt ledsen när jag såg hur besviken han blev då han hade tänkt bjuda mig på middag och sen på bio inne i stan. Men vi hade det jättemysigt ändå och bestämde att vi ska göra det på torsdag, på julavslutningen, istället då min blåsa troligtvis är borta.

Dock hoppas jag inte att den här veckan går alltför snabbt eftersom älskling ska åka till Kuba på söndag och vara borta hela jullovet. Kommer sakna sönder mig efter dig älskling! ♥

Anna hjärta Martin

17 december - 6 månader tillsammans

image267

Tack älskling för att du finns. Jag älskar dig ♥


Glöm inte vilken skatt en vanlig dag är

Så var man här igen..och med en vanlig dag menar jag en frisk dag. Inte vad som verkar vara vanligt i mitt liv, nämligen att sjukdomarna slåss om sin tur att få slå ut. Åkte hem från skolan för ett tag sen, var hos docktorn och fick medicin till min båsa som gör att jag knappt kan prata. Buhu jag har så ont i munnen att jag inte kan tänka på annat. Iaf inte skolarbete, så jag åkte hem. Då mamma snäll som hon är åkte ifrån jobbet och skjutsade hem mig. Tack mamma, du är världens bästa! ♥
Hemma sjuk i sängen alltså. Eller i sängen ligger jag väl inte än, men har planer på att snart krypa ner och se den sista säsongen av SATC.

Så hoppas ni har en bra dag och kän efter hur bra den verkligen är

/ Anna


Tough life

Idag är det fredag och jag är jättetrött. Jag förstår inte, jag är jämt trött på fredagar. Antagligen för att man är så trött efter veckan som gått, men tråkigt. Jag och Frida pratade om det här idag. Fredagar är en dag då man vill göra saker, ha kul. men man orkar inte. Så det är bara att acceptera och låta fredagar vara en mysdag hedan efter. Lämna ångesten och hitta på kul saker på lördagar när man är utvilad och redo.
Jag säger inte att man alltid måste göra nått på fredagar och att det inte är mysigt att bara ta det lugnt . Nej det jag menar är att jag inte ska ska bli så besviken på mig själ för att jag bara vill ta det lugnt och sen när jag väl är hemma få ångest för att jag inte gör något. Nej, nu bestämmer jag att fredagar är en fri dag och att jag får göra vad jag vill med den.

Hoppas ni haft en bra fredag och kommer ha en bra fortsatt helg 

/ Anna

Lucia

Är så trött att jag håller på att somna här framför datorn. Förstår inte varför. Att jag inte går och lägger mig är ett annat mysterium..

Har precis gjort klart några julklappar, tyvärr kan jag inte berätta eller lägga ut några bilder i fall någon skulle råka se. Men jag kan lova att de är jättefina ;)

Lucia är det ju idag också. Jättemysig dag i allmänhet tycker jag. Missade dock det sötaste, mina små bröders luciatåg på dagis, för att jag var tvungen att jobba. Blää. Men luciatåget i skolan var fint. Det var orginellt men ändå annorlunda. Jag gillade det. Extra fint var det för mina två sötisar Sofie & Frida var med. Jätteduktiga, och modiga. Själv hade jag inte riktigt nerver att ställa upp själv, vilket jag tycker var synd. Men vad ska man göra..

image264
Hoppas ni har haft en bra dag
(och Grattis Lisa på din födelsedag :) )

/ Anna





Angel of the Heart

Förra året fick jag Willow Tree Angel of the Heart från DEMDACO av mormor i julklapp , och jag bara älskar den. Det går inte att ta ögonen ifrån den. Den är så himla fiin! Så jag tänkte att jag skulle önska mig en i år också. Kan bara inte bestämma mig för vilken jag vill ha för alla är så himlans fina och har så vackra namn. Alla förmedlar verkligen en känsla.

Jag sätter helt enkel in bilder på nästan alla så får du själv se vilken du tycker är finast.

image257


Annas önskelista

Nu är det ju så där lagom långt kvar till jul att det nästan börjar pirra i kroppen. Därför tycker jag att det är dags för mig att skriva en önskelista. Så att jag verkligen får veta vad jag ska önska mig. Har skrivigt upp lite undan för undan som jag har kommigt på något i ett block.
 Så här ser den då ut:

1. Laptop
2. Guldhalsband med något litet hänge.
 (Supersött)
3. Väska
 (Filippa K)

4. Stövlar

5. Låga/höga svarta pumps

 (Filippa K)
6. Tomas Sabo smycke med hängen

7. Jeans
8. Skinnhandskar
 (Filippa K)
9. Kofta, LaRedoute

10. Underkläder

11. Presentkort/Pengar

Uppdatering:
12. En ängel från Willow Tree
13. Biljetter till Gökboet med Bounce


Julkul

Sitter i skolan och har inget att göra så jag tänkte göra den här listan som jag hittade på min systers blogg

Pepparkakor - Lussebullar (Annas, skulle kunna äta upp hela burken)
Paradis - Aladdin
Skumtomtar
- Knäck (svårt val, båda är ju äkligt goda)
Glögg - Julmust
Ischoklad - Marsipan (egentligen inget, men jag gillar ju måsartkulor ;))
Köttbullar -Prinskorvar
Julkorv - Julskinka
Lax - Sill
Sylta - Pastej
Rödbetssallad - Dopp i grytan
Ris a la malta - Risgrynsgröt
På skinkan: Äppelmos - Senap

Rädd & hjälplös

Hade fått en kalelse till tandläkaren idag. Usch! Med svansen mellan benen drog jag mig iaf dit, satte mig i väntrummet & ja som man brukar göra, väntade lite. Efter en stund fick jag gå in och allt gick väl bra, lite obehagligt bara.. men jag mår prima nu så..

Över till något roligare, helgen. I lördags var det så att mina fyra små älsklingar malin, sarah, lisa och moa hade fördelsedagsparty. Så jag och en massa annat folk svängde förbi. Mycket trevligt, men jag måste bara, inte för att låta negativ, säga att hemmafester är så mycket bättre. Det blir verkligen en helt annan grej. Men sen ändras ju också den tanken efter varje lyckad fest, men det är så jag känner just nu i alla fall.

Här är lite pix på kvällens outfit:


Tennis

Igår på gympan hade vi tennis. Så himla roligt!
Jag spelade tennis när jag var liten i sju år och att få spela det igen efter så här lång tid var hur roligt som helst! Jag har till och med bett pappa boka en tid så att jag och han kan spela nån dag. Kanske i helgen.. Ska bli jättekul :)

image203





5 december

Idag har varit helt annorlunda än vad jag hade tänkt. Vad som skulle bli veckans jobbigaste dag, blev istället världens slappaste. Jag hade franska läxa, vilket jag inte behövde göra då jag försov mig och missade den lektionen (som jag skrev i föregående inlägg) I vilket fall som helst så kom jag till skolan i god tid till min andra lektion, naturkunskap, där min grupp skulle lämna in en rapport som vi istället nu behövder göra tills på fredag. Sen skulle jag ha matteprov, men det blev också inställt då vår mattelärare vabade.
Så istället fick vi sluta tidigt och jag & Sofie åkte in till stan. Vilket var väldigt mysigt! Vi fikade, pratade och gick runt och tittatde på julklappar.

Några julklappar blev det dock inte, men jag köpte en tröja på H&Ms barnavdelning som jag tyckte var söt :)

image197

 
(Slänger även in en bild på mina nya sockor som jag köpte på kappahl igår)

Trodde jag var tidig

Ohh, jag är så trött! Försov mig idag! Men det märkte jag inte förrens jag kom fram till bussen och såg att klockan var en timme mer än jag hade trott! Åå jag blir så arg! och om inte det vore nog så gick det ingen buss då, så det var bara för mig att surt traska hem igen. Och här sitter jag. Jag blir så förbannat arg på mig själv, kan jag inte titta på klockan ordentligt!? Jag vet ju att jag tittade på den flera gånger medan jag var hemma så att jag inte skulle missa bussen (som i & för sig inte fanns)

Trodde verkligen att jag bara råkat somna till några minuter när pappa kom in i mitt rum i morse och frågade "Ska inte du till skolan?"
Först fick jag panik och slängde mig över klockan, men sen när jag fick se att den bara var 06:51 blev jag lugn igen. Så jag tog det lugnt och tänkte att jag istället var tidig eftersom jag inte skulle platta håret idag. Gjorde mig till och med i ordning för att ta en tidigare buss så att jag skulle hinna öva lite på franskalexan som jag glömt bort. Fast nu gör ju inte det någonting eftersom jag missat den lektionen.. Kunde jag inte sett att klockan var 07:51!!

Passande att just den här reklamen kom upp här under ;)

image194

Kanske skulle ta och skaffa mig en sådan här så att jag inte sover bort hela min skolgång!


ge mig styrka

Luften har gått ur mig. Jag känner mig helt orklös. På onsdag har jag matteprov (vilket jag hört ska vara helt omöjligt), franska läxa & naturkunskaps rapporten ska in.
Ska jobba i morgon, vilket betyder att jag måste ta med mig matteboken, franskan + naturkunskapen. Suck! jag tror att jag döör!


Första advent

Idag är det som bekant första advent och julen närmar sig med stormsteg. Alla adventsljustakar och stjärnor har åkt upp hemma hos oss och jag tycker det är jättemysigt. Men med julen hör även julklappsshopping, som jag kan tycka är lite svårt. Har verkligen ingen aning om vad jag ska köpa till alla, man vill ju att de ska bli glada.. jag får helt enkelt ta och fundera.


image191



Pepparkakor

Tänkte lägga in lite bilder från pepparkaksbaket i fredags. Titta vad duktiga vi var & hur fina de blev :)

image186


RSS 2.0