I väntan på bussen


Fortsätter på tema: vita små söta blommor. Här är ett par söta örhängen jag hittade på min shoppingrunda igår. De andra sakerna kanske kommer upp i ett inlägg lite senare.

Update 18.10: Gud vilket härligt vårväder det var idag förresten! Jag svettades nästan i min vårjacka på väg ner till bussen. Det är så det ska vara! Och kolla ut sen! Klockan är tio över sex och det är ljust ute!

Nu är det bara att vänta...

Nu är jag hemma igen (Eller kom hem för ett tag sen). Röntgen gick bra. Tog väl 45 minuter, då de tog massa bilder och sprutade in lite vätska i armen på mig för att se bättre. Är lite spruträdd och det gjorde ont, men annars gick det hela jättefint. Får svar på posten om ett tag. Så nu är det bara att vänta och se.







Njursten?

God morgon på er! Är ledig från skolan idag, men har en tid för röntgen på danderyds sjukhus klockan 12.30, så jag är uppe med tuppen i alla fall för att göra mig i ordning. Det är min mage som håller på och kronglar och ställer till med allt detta. Förut var det magkatar och nu låter det som njursten, som måste röntgas. Jag måste erkänna att jag är lite rädd, har aldrig vart på ett sjukhus förut, förutom när de undersökte och tryckte lite på magen förra gången. Så det här kanske räknas som andra gången.. aja, sjukhus är i alla fall skrämande. Men vi får hoppas på att det inte är något, och om, att det kan bli bra. Känner mig lite som en barnunge, men jag vill inte åka dit själv, så nu ska jag gå iväg och ringa martin så att han kan hålla mig sällskap.

Lite fler bilder

Kikade in på sofies blogg och hittade lite fler bilder från gårdagen. Hennes kamera hölls varm under kvällen medan min av någon anledning hamnade i väskan för att stanna där. Inte alltför roligt. Men dubbelt så kul att titta på hennes. Här bjuder vi på en. Fråga mig inte vad vi gör.



Här är vi i morse på tåget till skolan. Sådär lagom trötta efter en lång kväll och alltför få timmars sömn.


Årets första

Så, nu är studentfirandet äntligen invigt! Igårkväll var det ju som sagt årets första studentskiva.

Kvällen började med att jag och Sofie anslöt oss till ett glatt gäng tjejer hemma hos ströis, där det bjöds på lite förfriskning och glatt tjatter. Jag och Sofie hade besämt oss för att klä ut oss till prästkragar, då temat var "någonting på P". Det tyckte vi var lite roligt, och så här blev resultatet:



Skorskorskor

Hej på er! Kom nyss hem från en liten shoppningtur. Hittade en massa fina saker, men jag hade kraften att stå emot det mesta. Tyvärr orkade jag inte hela vägen, i den sista affären blev det snarare lite tvärtom. Hittade tre par gudomliga skor till riktigt billiga priser, så de var bara tvugna att följa med mig hem. Dessvärre kunde jag inte riktigt bestämma mig mellan de mörkbruna och de ljusbruna så det fick bli båda. Men det var ju inte så mycket pengar att tjaffsa om så jag får kolla med mamma om hon kanske vill ha ett par när jag har bestämt mig för vilka jag gillar bäst.

Från Deichmann allihop.
De två övre kostade 169 kr styck och de understa 229 kr. Det kallar jag härligt!
 

Nu drar det igång

Dåligt uppdatering, jag vet. Förstår inte varför jag inte kommer igång med det här. Har väl gått och blivit en alldeles för slapp människa. Jag har dock kommit igång med träningen nu, ett steg i rätt riktning. Spinning i 45 minuter både i torsdags och fredags och i fredags även body pump en timme. Går mot starkare tider nu, kanske ett gott tecken även för bloggningen. Vi får se.

I morgon är det i alla fall årets första studentskiva, en P-skiva. Man ska alltså klä ut sig till något på P. Jag och Sofie har gått och klurat i flera dagar nu på vad vi ska vara, har vart lite tricky, men jag tror faktiskt att vi har prickat in det. Vi har försökt hålla det lite hemligt så ni får helt enkelt vänta och se. Jag har suttit och pysslat lite med det idag, det kommer att bli supersnyggt! Jag har iofs bara testat runt lite, det mesta ska vi göra i morgon när vi ses hemma hos mig innan. Det kommer bli gooood! :D


Jag som pirat för två år sedan, skulle kunnat funka, men tråkigt med samma sak.
 Nej, nu bli det något helt annat.

Rosa orange & guld

Det luktar sommar. Sommar sommar sommar! Har vart inne i min egna lilla värld en stund och gjort rikitgt somriga smycken. Då är det inte roligt att komma tillbaka till verkligheten och veta att det faktiskt ligger snö på marken. Usch! Det som var så fint väder här om dagen. Men men, jag får väl trösta mig med att jag åker utomlands snart! ;)


Värmen här kommer jag!

Idag åkte jag till stan med mina företagskolegor (;)) för att träffa & prata lite med vårt fadderföretag. Det gick bra. När vi var klara där mötte jag upp Martin i täby centum vilket resulterade i att jag kom hem några tusenlappar fattigare. Vi bokade nämligen en resa till Tunisien över påsklovet! Vi åker den 8 april. Det här är nog det mest spontana jag någonsin har gjort och nu när det handlar om pengar kan jag inte låta bli att bli lite nervös. Men glädjen tar över och gud så glad jag är! Kan inte sluta le. Ska bli underbart! Iberostar here we come!



Nedräkningen kan börja redan nu!
Hhm, låt mig tänka.. 16 dagar kvar då! Woho!

Turkos & silver

Har haft en liten paus-vecka. Inget planerat men med mycket i skolan just nu så blir det lätt så. Har jobbat hela helgen, 7.00 - 15.30 både lördag och söndag. I fredags var jag med sofie inne i stan. Blev en rikitg heldag med smyckesshoppande och sushi som avslutning. Riktigt mysigt! :D

Här är en av de kreationer jag gjort än så länge av alla pärlor och band vi hittade. Har gjort fler men på något vänster har de lyckats försvinna. Har en liten aning om de kan ha följt med på mammas arm till jobbet. hm..

Gillar den här sitilen av armband och halsband. Och det turkosa bandet blir ju supersnyggt till ett par brunbrända armar.

Fredagkväll

Fredagkväll, och jag klarar inte av att sitta instängd en minut till. Är så grymt rastlös just nu efterflera dagar av sjukdom. Är kanske inte helt 100 ännu, men nog ska jag klara av en utekväll. Har precis gjort mig i ordning, även det skönt efter flera dagar utan att ens sminka sig. Haha, att man kan sakna en sådan sak. Men jag antar att det är skönt att titta in i spegeln och se någolunda pigg ut istället för att stirra in i ett aldeles blekt och sjukt ansikte. Aja, nu måste jag göra i ordning det sista och sedan springa iväg till bussen.

Ni får ha en bra fredagkväll gott folk!

Inspiratiåné


Cocoa design i Vallentuna steget

För en vecka sedan blev vi i företaget interjuvade av Vallentuna steget och idag kom veckans nummer ut. Spring och hämta den och slå upp sida 14 & 15, eller kika in här!  


Torsdag

Veckan börjar gå mot sitt slut och jag har gått och blivit förkyld, igen! Nu har det verkligen brutit ut ordentligt med både hosta och nästäppa och nässprayen har blivit min bästa vän. Har vart hemma från skolan både idag och igår, men känner mig varken bättre eller sämre. Börjar samtidigt bli lite rastlös, att ligga nerbäddad i soffan är skönt första dagen men nu vet'te fasen. Det är ju också tråkigt att ligga sjuk nu när helgen närmar sig och jag som hade planer på att gå ut och ha skoj. Vi får se hur det blir med det. Ett som är säkert är att om jag känner mig som jag gör nu så kommer det inte att hända. Jag hoppas på ett mirakel under natten.

Djurmönstrat & bikinisar

Vad var det nu? En vecka sedan jag skrev sist.. något sånt. Ibland blir det så.

När jag var hemma hos mamma idag så hittade jag den nya h&m-katalog liggandes där lockande på bordet. Är det för att det är en massa vårkläder och att man är så trött på sin gamla tråkiga vinetgarderob som man, varje år den dimper ner i brevlådan, vill köpa allt i den? Även fast det är en massa bikinis och tunna sommarklänningar som man vet att man inte kommer att kunna ha på sig förrens sommarn är här. Jag kan helt enkelt inte rå för det, jag vill ha! Jag tror att det där 'vill ha'et' har ett för stort grepp om mig, för jag kan inte låta bli att suckta efter dessa:


Vill ha sommar! Eller vår i alla fall..

Söndag och -kväll

Så, då var det sista dagen på sista lovet då. Att alla lov ska gå så fort! Det beteyder ju i och för sig att slutet på skoltiden och studenten närmar sig med stormsteg, så på ett sätt är det ju okej.

Igår kom Martin hem från New York och jag är glad glad glad :) Idag står bio på schemat, "Män som hatar kvinnor", men innan dess ska jag packa iordning mina grejer och flytta till pappa igen. Ska bli så skönt när jag flyttar hemifrån! Då ska jag fira flytten med att det är min sista (i alla fall på en väldigt lång tid) flytt någonsin! Ska bli så skönt!


Att jag fick massa presenter när Martin kom hem gjorde ju inte dagen sämre! :)

RSS 2.0