The bounty hunter

Ikväll blir det bio med Martin, Leveau och hans Johanna. The Bounty Hunter, och jag vet väl inte så mycket mer än det jag har sett på affischen - att Jennifer Aniston är med. Får helt enkelt lita på grabbarnas val och hoppas på att den är sevärd och rolig.

Innan bion blir det middag någonstanns och så ska jag återigen försöka få tag i en locktång. Min senaste fångst för 129 kronor på Claes Olssons var väl kanske inte den allra bästa, så... eh, köp inte den, hehe.

Ha en bra onsdagkväll! ♥


It's the weekends I like the most

Länge sedan nu. Vet inte riktigt vad jag ska skylla på den här gången. Återhämtning kanske, efter en sjukt jävla rolig helg. För det var den roligaste helgen på mycket länge.

Den började redan i torsdags och höll bokstavligt talat på ända till i söndags. Hade egentligen inga förhoppningar på torsdagen då jag jobbade till halv sju och var ganska trött, men det försvann snabbt och blev den absolut roligaste kvällen! En härlig blandning människor som åt, dansade och pratade hela kvällen/natten igenom. En gedigen hemmafest som höll måtten med den gamla goda tiden helt enkelt! 

Fredagen börjades med fastfood utomus i t-shirt och strålande sol i tre timmar (!) med alla som sovit över. Efter det blev det bowling i Vallentuna centrum och därefter begavs det hem till Skarre (där kvällen borde ha slutat), men istället begavs det in mot stora staden och jag kan väl säga som så att kvällen hade nått sin höjdpunkt.

Lördagen bestod av fotbollsmatch i Norrtälje och efter det middag med Martin och bror min. Efter det var vi bjudna hem till Anna och Benny där kvällen avslutades.

En kort liten sumeing på en riktigt bra helg!


Peanut Butter

Idag har det vart jobb till halv åtta och just nu ligger jag lite halvdöd här i sängen. Imorgon är jag ledig och det ska bli riktigt skönt faktiskt. Speciellt med tanke på att torsdag är sista dagen jag jobbar den här veckan och att helgen ser ut att bli riktigt rolig.

Imrogon tänkte jag försöka kravla mig upp ur sängen relativt tidigt och åka in till stan on a secret mission + att jag ska försöka hitta mig en så smal locktång som möjligt. Önska mig lycka till! Efter det ska jag hem och hämta småkidsen på dagis senast halv fem och senare kommer sofie och joinar mig.

En väldigt stark Anna & en väldigt glad Sofie en kväll i somras.


I'm hot, I think I have a cold

Känner att jag har åkt på en ovanligt envis liten snuva såhär i vårtider. Den ger efter nästan varje dag, men sen på kvällen sitter den där och täpper till min näsa igen. Har tagit till mitt bästa knep (Kanjang) nu, så jag hoppas den ska hjälpa mig. Nästa steg - nässprayen. Hörs senare!

Definitivt, kanske.

Så var det måndag igen. Kan inte hjälpa att jag tycker att tiden bara rusar iväg. Helgen har vart jättelugn. Både jag och Julia har haft jobbhelg och vart ensama hemma. Så i lörgags lagade vi en god middag och hade filmkväll, och gårdagen såg ungefär likadan ut. Har vart mysigt att unmgås med systeryster och faktiskt väldigt skönt att ha vart ensamma för det händer inte så ofta.

 

En bild jag snott från Sofie (jag hoppas det är okej) på mig och Julia när vi tog studenten för snart ett år sedan.


Våren är tillbaka!

Okej, gårdagen är förlåten. Herregud vad rädd jag blev. Men att öppna rullgardinen och bländas av solen idag var precis det jag ville ha. En chans för våren att komma tillbaka, för gårdagen, med all dess snö, var hemsk!

I förrigår var alla gator rena från snö och is, solen sken, himlen var alldeles blå och jag såg till och med gröna blomknoppar i rabatterna. Det var första dagen jag kände att nu jävlar är våren äntligen här! Vad händer inte då om inte att vintern bestämmer sig att komma tillbaka. Men idag lyser hoppet in genom fönstrerna igen. Jag hoppas snön försvinner snabbt!


Friday it is

Idag är jag ledig, och jag tänkte ta dagen/kvällen till att bara ta det lugnt tror jag. Snart kommer pappa och grabbarna hem och då följer jag med dem till täby. Vill kolla på ett par skor som jag har sett lite här och var och sen håller min mobil på att lägga av så det måste jag ta tag i också.

Får se om det blir bio ikväll kanske. Remember me, med Julia. Skulle vara mysigt, men vi får se.




Lite Photobooth blider på hur jag ser ut idag. Dock åker nog glasögonen av så fort jag tar foten utanför dörren för det är alldeles mulet ute. Men det är alltid kul att leka lite..

Vapiano

Sådär ja. Så låg man äntligen nerbäddad i sängen. Känner mig alldeles mosig och röd om kinderna, så det ska bli skönt att sova snart.

Idag har det vart jobb mellan 10-18.30 och efter det hem en snabbis för ombyte och sen iväg till stan för att möta upp Sofie för middag. Det blev Vapiano idag och det var faktiskt första gången för mig. Riktigt härligt ställe, och god mat! Så sista gången var det inte. Alltid lika trevligt att träffa Sofie också och prata om allt mellan himmel och jord. Det gillas mycket! ♥

Ne, nu ska jag sova. Ha det gött!


Packexpert?

Jag borde vara expert på att packa vid det här laget. Snart 20 år och packat varan vecka i hälften av dem, ena veckan hem till mamma och andra veckan hem till pappa. Men fortfarande är jag fan lika dålig som om det vore min första gång. Att jag knappt aldrig packar upp väskan när jag flyttat är en annan femma, och att jag slänger ner allt jag äger och har en annan. Ett tecken på att jag är trött på det här kanske. Det börjar bli tungt nu. 20 år och fortfarande flytta fram och tillbaka mellan mamma och pappa. Men då är frågan: Skjuta upp flytten hemifrån och dra ut och resa, eller flytta hemifrån och vara fast där en lång tid framöver?? Och just nu vill jag verkligen ut och resa och göra av med varenda liten peng på kontot. Varför ska det vara så svårt att få tummen ur röven och bara ta ett beslut?


"Pippi-tröja"



I helgen var mormor hemma hos oss och med sig hem till mig hade hon en "pippitröja" som hon hade stickat. Har velat ha en sån ett bra tag nu och jag behövde bara nämna det innan hon var över projektet och iväg och köpte garner. Till allas sorg, utom Martins, var den dock för stor, så han fick ta den. Men vad gör inte världens bästa mormor och mamma då om inte åker och köper en i princip likadan (från Newport Sport & Letsure Wear). Så här sitter jag nu i min pippitröja. Dock lite ledsen över att det inte är den som mormor gjorde. Men men, inget att göra något åt nu.


Tonight's gonna be a good night

Idag har jag och Martin åkt runt över hela vallentuna med olika ärenden känns det som. Men nu är vi äntligen hemma och bara tar det lugnt. Jag ligger på sängen och kollar datan lite och Martin har slängt sig på soffan och tittar på tv. Ikväll blir det partaj hemma hos Jossan för Timmy fyller år och det ska bli skoj. Får se om man ska börja göra sig i ordning snart.

Ni får ha en bra lördagkväll!


Min mormor är den bästa

Nu är mormor hemma hos oss. Alltid lika gosigt att ha henne här. Gick och mötte henne vid bussen för ett tag sedan och nu har hon redan slagit läger i köket. Och på tal om det så tror jag nog att jag ska gå och ta mig något till lunch, för nu har magen börjat skrika.

Om cirkus en timme blir jag upphämtad av mitt favvorit tvillingpar och sedan bär det av mot Täby centrum. Ska bli jättekul att träffa Malin igen och höra allt hon har vart med om under sin 1-månadsresa i Thailand. Kan ju säga att jag är ganska aviis! :)


Fredag, 12 mars

Godagens! Idag har jag vart vaken sedan 10 över 6 i morse, då jag zombielikt klev upp ur sängen för att göra mig i ordning för jobbet. Blev en kort dag, då jag slutade strax före 11. Men det var riktigt skönt. Känner att jag har blivit lite förkyld och att gå upp klockan 6 tre dagar i rad, när man inte gjort det sedan skolan, är rena rama döden. Med andra ord - inte alldeles lätt.

Igår blev det ju som sagt bio, Alice i Underlandet, och jag hade nog lite för höga förväntningar om den. Tyckte inte att den var så värst bra. Hade tänkt mig att den skulle vara mer häftigt och mer myckigare (haha, där fick jag till det). Den var absolut inte hemsk, men inte heller jättebra.


Nu har jag precis gjort mig i ordning efter en dusch, så kläderna är på och håret är platt igen. Dock drog jag till med en mittbena idag. Kul att ändra lite när jag ändå är så feg med att färga.


mat och bio

Nu blir det mat och bio i stan med Sofie, Julia och Maria. Vet inte riktigt vad vi ska se utan vi tar det när vi kommer fram. Nu måste vi skynda oss till bussen.


Är helt svart idag. En oversize tröja med massa ringar. Fick duga nu när jag precis slängt av mig jobbkläderna.

Fimolera och nitar

Idag har jag vart lite kreativ av mig. Gjort mig en egen liten ring, eller liten och liten, en ring helt enkelt. Och pilligt var det vill jag lova. Inte lika lätt som jag hade föreställt mig i alla fall, men resultatet blev nog ganska likt det jag hade tänkt mig. Jag tog även tillfället i akt och satte på lite nitar i saker. Dock tror jag att kreativiteten tog över lite och tillslut blev det nitar lite överallt. Haha.


En ring gjord av fimolera och en metalring jag köpte på Panduro härom dagen.



Sen satte jag lite nitar på axlarna av en vanlig randig tröja.


... och sen tyckte jag att det här linnet behövdes piffas upp lite ;)


Och sen en skjorta som fick lite pimpning på fickan och även längst ner, men det syns inte på bilden. Haha, sen tyckte jag att det räckte. Annars skulle jag gå med nitar på allt jag äger och har..


Onsdag 10 mars

Klockan är snart 1 och jag är redan hemma från jobbet. Blev en kort dag i dag, i och med att jag egentligen skulle vart ledig. Vi gick igenom grunderna till hur allt går till när man bakar och i morgon är jag rädd att jag måste visa att jag faktiskt tog in allt. Lite läskigt, men det ska nog gå bra. Kul var det i alla fall!

Updatering tio minuter senare: Herregud! säger jag bara. Hur underbart är inte det här vädret!? Klarblå himmel, solen värmer, marken torkar och det droppar från taken. Helt fantastiskt om ni frågar mig!


Jag på altanen alldeles nyss. 18 grader i solen, och det värmer min vinterfrusna själ kan jag lova!


Ska bli bagare

Den här veckan är det jobb jobb jobb. Imorgon och på fredag skulle egentligen vart mina lediga dagar, men istället ska jag infinna mig på jobbet klockan 07.00. Så mycket för den ledigheten. Var det inte jag som skulle säga nej till allt extrajobb en stund? Aja det blir ju som det brukar bli när jag bestämmer mig för någonting – precis tvärt om. Men nu ska jag ju faktiskt få lära mig baka och det kan leda till bättre tider framöver, så det ska faktiskt bli kul. Roligt att lära sig något nytt också! Hoppas inte att det är så svårt bara.

Nej, nu tänkte jag gå och lägga mig. Huvudet måste ju vara med i morgon om det här ska gå vägen. Sov så gott!


Måndag 8 mars

Har duschat och nu tänkte jag sätta mig och platta håret. Om en timme ska jag befinna mig på jobbet och vara där fram tills klockan blir halv tio.

Igår blev en lugn dag, söndag som det var och sen jobbade jag mellan 7.00 och 15.30. Efter jobbet åkte jag hem till Martin och umgicks lite med min pöjk innan jag slocknade i sängen strax efter tio. Herre gud säger jag bara. Har inte gått och lagt mig så tidigt på evigheter, men det behövdes! Och skönt var det när jag vaknade tjugo över sju i morse och tog bussen hem till mig. 

Ne nu ska håret som sagt plattas. Hoppas ni får en bra dag i det fina vädret! (Älskar för den delen att solen börjar komma fram hela dagarna. Underbart!)


Lördag

Hej alla glada lördagslediga typer!

Det blev lite shopping igår, men mest nödvändiga saker, så som strumpbyxor, sminkborttagningsservetter och nagelacksremover, men också lite pyssel från panduro och två t-shirtar. Efter det mötte jag upp Martin och sen Robin och pappa och så gick vi och åt på något jättemysigt ställe inne i stan. Efter middagen blev det bowling och efter det biljard och dart. En riktigt lyckad kväll! Var länge sedan vi gjorde något roligt med pappa så det var riktigt kul. Att jag inte riktigt var i mitt esse gällande alla sporter var dock en tråkig historia. Men men, det är så det kan gå ibland. Man kan ju inte vara bäst jämt! ;)

Nu tänkte jag knalla iväg till jobbet och i kväll bär det av hem till Sofie för en förhoppningsvis trevlig liten hemmafest. Ni får ha en bra dag! Så hörs vi senare!


En solig dag

God dag mina vänner! Idag vaknade jag upp av mig själv vid tio och låg och drog mig i nån halvtimme. Hur underbart är det inte? Att det är fantastiskt väder ute idag gör inte saken värre heller. För om det nu måste vara vinter så är det så här det ska vara. En sol som värmer och klarblå himel!

Nu har jag precis ätit upp min frukost som bestod av en redig gröt och snart ska jag slå upp körkortsboken (mitt nya intresse). Tänkte nog läsa till 1, halv 2 kanske, och sen dra in till stan och strosa. Förhoppningsvis kan jag möta upp Martin lite senare när han blivit släpt från lumpen. 


Dagens frukost. Fullkornsgröt med äpple och kanel. Muma!



 

Godagens!

...eller go'kväller kanske passa bättre. Förstår inte hur tiden kan gå så fort efter nio? Alltid efter nio känner jag.

Idag har jag jobbat. Från 10.00 till 18.30. Efter det har jag bara vart hemma och tagit det lugnt. Umgåtts lite med mina nära och kära familjemeddlemar och sedan lagt mig bekvämt i sängen, där jag har legat ett tag med datorn i knät nu. Och jag kan ju bara säga det att I am inspired. Finns det några finare färger än turkos och korall!? Kolla bara in de här underbara smyckena som jag hittade på Frida Fahrmans blogg.


foton Frida Fahrman.


En liten tjuvkik




Här får ni en liten tjuvkik på vad som kom i paketet. Egentligen kan jag inte riktigt använda någon av klänningarna än på ett tag, alldeles för somriga allihopa, men den som spar han har och då har jag ju tre "nya" klänningar till sommarn istället.

Hur underbart var det inte att det kom i brevlådan sen då!? Skitbra! Annars är jag alltid så seg på att komma iväg och hämta ut grejerna. Lathet även det antar jag.. Herregud det finns för många tecken på att jag är en lat människa tycker jag. Ska försöka ta mig ur det. Och ett körkort vore ju ett steg på vägen. Nu jävlar!


En paus


Jag ska vara ärlig och erkänna att jag faktiskt inte har läst mycket mer än en halvtimme i boken. Dök upp lite på vägen och nu damp det nyss ner ett paket i brevlådan. Jag undrar vad det kan vara? Så en till liten paus är i sin ordning, men sen ska det bli läsa av!


Varför kan man inte skriva blankslag i rubriken?

Kom hem för en liten stund sen. Har hunnit slänga i mig lite lunch och sen satt på datorn. Vaknade tidigt i morse, eller ja, runt halv tio i alla fall, för att åka och övningsköra lite med pappa. Har ju faktiskt tagit tag i mig själv och bokat uppkörning och teoriprov nu. Så nu är det förhoppningsvis inte alltför länge kvar tills även lilla jag får ett rosa litet kort att komma in på krogen med.

När vi var ute och körde så varvade vi nytta med lite nöje och svängde förbi och hälsade på farfar. Träffas ju inte så ofta så det var mysigt. Han blir alltid så glad när vi kommer. Nu tänkte jag sätta mig och läsa lite teori, har vart riktigt usel på det, så tänkte passa på när jag är i mitt positiva mode här.


God morgon!

Idag är det jobb som står på schemat, 11.00-19.30. Skönt att sluta lite tidigare än halv tio, även om det kanske inte är så mycket. Men de där två timmarna gör skillnad vill jag lova.

Imorgon är jag ledig och det ska bli så himla skönt! Får se vad man ska hitta på då. Vi hörs senare!

Nätshopping

Juste, igår på dan låg jag och seg-suckatde, skulle vi kunna kalla det, på nelly.com, vilket resulterade i att tre klänningar och ett halsband är påväg hem till mig i skrivande stund. Tror inte att jag har beställt kläder över nätet förut om man inte räknar med h&m någon enstaka gång kanske. Men nu slog jag till, de bjuder ju på frakten för fan ;) Haha, ne men har alltid tyckt att det vart lite drygt att beställa just kläder över nätet. Ibland kan de se så annorlunda ut mot vad de gör i verkligheten. Men den här gången var allt så fint så jag var bara tvungen ;)

Kan visa allt när det kommer hem om några dagar, såg att vissa saker redan var slut.



RSS 2.0