Jag är trött så god natt bloggen

Nedräkning till Indien: 8 dagar kvar. Nu är det inte långt kvar, vad tiden går fort! Det känns som alldeles nyss det var tre månader kvar. Tur för mig attdet inte är det, håller på att avlida i skolan nu. Måste verkligen bort ett tag och finna orken igen. 

Jag ska bli såå Bruuuun! Retas bara lite med er (fast det ska jag bli) ;)

P.S Imorgon är det tjejkväll som gäller, Girlpower! D.S


Supernatural

Kom precis hem. Har var hemma och cillat hos matin idag, vi hade bara en lektion (gympa) och slutade därför klockan tio. Onödigt, jag vet. Men efter hade vi i alla fall tid åt en fika så jag martin steven & moa invigde det nya cafét här i vallentuna. Jättemysigt och väldigt gott! Precis vad vi behövde!

Nu ska jag gå ut till julia i vardagsrummet, vi har öppnat supernatural-boxen nu. Igår såg vi åtta avsnitt, får se hur många det blir idag ;) Huvudrollerna är ju så grymt snygga! Annars skulle det vara way to scary for me. Ryck-till-scener hela tiden & jag hatar det! Gör ju att jag sitter spänd hela tiden för satan! Men vad gör man inte? Jag får trösta mig med att de alltid slutar bra.

image466
Damit, you're hot! ;)

Skokris?

Vad är det med alla tjejer som springer utan skor? Jag ser bara fler & fler av dem i skolan. De verkar ha bestämt att det är helt onödigt med skor, eller så har de inga. Jag förstår inte grejen. Alla andra elever på hela skolan går runt i skor på samma golv hela dagarna. Och i det här slaskiga vädret kan jag bara tänka mig hur smutsiga de är. Bete er som vanliga människor för guds skull!

Nedräkning till Indien: 9 dagar kvar

a man of my verry own

Jag är kär ;) Sötnosen ringde och jag blir så otroligt glad och lycklig när jag pratar med honom. Han är så himla söt när han försöker vara allvarlig att jag inte vet vad jag ska göra. Förstår inte hur jag ska klara mig utan honom i tre veckor, tre veckor! Det är ju för Guds skull en evighet! Saknar honom redan! ♥

Det var min lilla kärleksförklaring det, ibland får man lov att vara så där extra käär ;)

image458
Nedräkning till Indien:
10 dagar kvar (Egentligen är klockan över midnatt, det ignorerar vi)

Inte du min Brutus

Hade matdag idag med martin. Inte så seriöst som det låter, utan det var bara något vi kom på att vi skulle göra. Det var nämligen så att jag gick och lade mig hungrig igår. Något jag nu erfarar att man inte ska göra. Varning, VARNING! Jag ringde i alla fall upp martin då jag inte kunde somna och beklagade mig för honom. Han sa åt mig
image457

att gå upp och ta en macka, men jag hatar mackor så jag avstod. Istället började jag fantisera om världens godaste maträtter. Plankstek & caesarsallad tror jag att jag lyckades komma till, med värdens längsta utdrag varför, så att jag skulle få martin minst lika hungrig ;) Det sluatade med att jag blev panikhungrig istället och inte kunde tänka på annat. (Psst, jag överdriver gärna men tänk er hur jobbigt det var ;) ) Så, för att återkomma till idag, så lovade han då att vi skulle göra caesarsallad idag. (Antagligen för att han själv ville somna och kom på att det var så han skulle bli av med mig.) Så det gjorde vi och det var nog det godaste jag någonsinn ätit i hela mitt liv! Vilket jäkligt duktigt team vi är!

TV-tisdag back on track

100 % underhållning. Först "Gossip Girl" 20.00 följt av "I huvudet på Gynning" kl. 21.00. Var ett tag sen jag följde en serie nu när alla tagit paus. Så det är skönt att få tillbaka en slapparkväll igen :) Vad gäller I huvudet på Gynning vet jag dock inte riktigt vad jag tycker. Ganska fjantigt och nästan lite jobbigt program. Men det är också lite skönt, att kunna gå ifrån & göra lite andra saker samtidigt som man tittar. Hon är verkligen speciell, och för att vara lite utseendefixerad nu, men shit vad snygga kläder hon har! Och håret sen, det är ju skitsnyggt! :)

image463

Get me there!

Jag vet inte om det bara är jag som tycker så här. Kanske inte något ni riktigt tänkt på. Det var nämligen så här att martin blev erbjuden sin mammas bil, som är en liten jeep när han tar körkort, för hon ska skaffa en ny. Och bortskämd som han är (okej det är han faktiskt inte, men det låter så) så vill han inte ha den. Han tycker killar ska ha små snabba bilar. Jag var snabbt där och sa att jag kunde ta den, hey det var värt ett försök! Jag tycker att det är skitsnyggt med tjejer som kör stora bilar. Det var det här jag ville komma fram till.

Tjejer -
 STORA BILAR  Killar - Små bilar

(Bort från Sverige, fly till värmen! Nu är det bara 11 dagar kvar tills jag står där på Arlanda på väg till Indien! Nedräkningen har officiellt börjat!)


Kändisfrissan

Vilken kändisfrisyr tycker ni att jag passar bäst i? Haha! Testa ni också här.

image447image448
image449image450
image451image452


Kan inte, eller vill inte?

För att sammanfatta filmen igår: LÄSKIG! Jag tror jag höll på att döö, flera gånger om! Nej usch & fy! Inte trevlig!


Idag låg vi och mornade oss länge i sängen. Det är det bästa med att vara ledig, jag är verkligen så himla omorgonpigg att det finns inte. Så det behövde jag verkligen för att komma på bra humör. Att äta frukost när man går upp lite senare är också det bästa som finns med sovmornar. På vanliga vardagar brukar jag aldrig få i mig någonting, men när klockan är efter 12 är det ju faktiskt lite gott. Efter frukosten ville jag åka till stan. Martin var väl inte direkt sugen på det, men söt som han är så följde han med efter lite övertalning. Vi bestämde att vi skulle ta en liten tur längs Götgatan och tur var väl det då jag hittade en jacka som ville bli min :) (Bild längre ner ;))

Jag har även passat på att göra ett par örhängen, då jag köpte det sista jag behövde till dem. Det var nämligen så att jag bara hade material i silver och jag tyckte att det skulle vara finare i guld. Träbrickorna köpte jag för någon vecka sedan. Tycker det är så fint med örhängen i trä, speciellt till sommarn'.


Söndagkväll

Imorrn' är vi lediga så jag & martin tänkte ha lite myskväll ikväll. Är jättetrött & seg så det ska bli väldigt sköönt. Jag och mammsen hyrde "28 veckor senare" för några dagar sen så jag tänkte ta med mig den. Ingen av oss har sett den än men jag har hört att den ska vara bra. Men också väldigt läskig. Och trots att jag vet hur jäkla rädd jag blir så kan jag inte låta bli att se sånna filmer. Det är bara ett måste jag har. Men då är det ju bra att jag har martin att krypa upp och gömma mig hos.

Men såklart kan man inte ha en mysig kväll utan att offra något själv. Älsklingen har nämligen hockeymatch och varken mamma, pappa, karin eller thompa orkar skjutsa dit mig efter, så jag blir tvungen att titta. (varför har jag så många föräldrar om jag inte kan dra nytta av dem??) Behöver dock inte se hela matchen, så jag slipper frysa ihjäl. Gud vad jag längtar tills någon av oss skaffat körkort älskling!

image437Tuuut tuuuut!!

Tatoo

Jag har funderat lite angående tatueringar. Jag vet att jag skrev om det för ett tag sen, men det har kommigt på mina tankar igen. Tatueringar kan vara riktigt snygga! Ljumsken, ryggslutet, nacken, handleden.. Jag har än så länge kommigt fram till att jag skulle vilja ha en på handleden om jag bestämde mig för att skaffa en. Problemet är bara det att jag är så rädd för att ångra mig om jag skaffar en.

image433


Gossip Girl

De är rikare än dig. De är snyggare än dig. Och de är fulla av elakt skvaller. Serien har svensk tv-premiär på tisdag kl. 20.00! Kan knappt vänta! Har läst de första böckerna för ett tag sen när man fick den första i Vecko Revyn ,tror jag det var. Det bästa är att det är Josh Schwartz, som gjorde OC, som även har gjort den här serien. Vad kan gå fel då? Så med story bakom alla dessa böcker och honom vet jag att den kommer att bli hur bra som helst. Nu är det bara två dagars väntan kvar! Yeay!

image456

/ Ni vet att ni älskar mig!

Sött armband

Jättefiint armband från kyssjohanna.se (kostar 175 kr). Skulle jag verkligen vilja ha. På armbandet står texten (som får ur mig ett naaw):

"Friends are quiet angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly"

image276

Gää

Jag säger bara gä (uttala det som Yeah) som min syster stavar det.

Hinner inte skriva så mkt nu. Måste gå, martin & alla väntar. Men jag kan ju snabbt berätta att jag har jobbat idag. Drygt. Fick samtidigt ta hand om världens jobbigaste unge. Kan trösta mig med att barn verkar dra sig till mig. Hon satt och skrev i ett block: Anna är bäst!! Så fan vad jag är bra! ;) Har egentilen kommit på att barn jävligt jobbiga. Alla utom egna små pluttar till bröder, som förståss är världen guligaste. Dem går ju bara inte att hata. Men andras barn kan vara så jobbiga. Var man verkligen själv så där jobbig när man var liten?? Jag som trodde att jag var så söt..


The Patriot

Har legat och myst & tittat på film med syster min i min säng. Väldigt trevligt & jag tycker det är alldeles för lång tid mellan vi gör något sånt här. Patrioten hette filmen, med Mel Gibson & Heath Ledger, may he rest in peace. Jääättebra! Varning bara för hemskheter och snyfftscener! 

Under filmens gång har jag pyslat lite. Gjorde dessa örhängen:


(Uppdatering: Har lagt in två nya bilder istället för de gamla var så suddiga.)

Ska gå och göra mig i ordning för kvällen nu. Sov gott.

Finally

Klippte & färgade håret idag. ÄNTLIGEN! Åå vad det är skönt!

image426
So now I'm blond, blond, blond!

Vad tycks?

Dag 291

Jag tror jag har världes gulligaste lärare, eller så har hon så himla mycket fritid att hon inte vet vad hon ska göra av den. Det är så gulligt att jag bara måste tillängna henne ett inlägg. Hon hade nämligen gjort en kalender med alla i min klass 18 årsdagar. Den dagen man fyller år på hade hon satt ens namn och en tårta. Amen, är hon inte sötaste? Nu hänger den där i klassrummet och piffar upp det lite (något vi måste göra mer). Dessutom vet jag nu att min födelsedag ligger på dag 291 varje år. Intressant, det var något jag inte visste förut.


image423

CHOCKAD !

Sitter här med dagens tidning framför mig. Förstasidan täcks av den hemska nyheten att Heath Ledger är död. Det får bara inte vara sant. Jag trodde det var ett elakt skämt från början. Men nu har jag med egna ögon sett det på svart & vitt. Kan bara inte ta in det. Denne snygge, talangfulle man som gjort de mest underbra filmer kan bara inte vara.. död. Jag blir så ledsen att jag är nära att börja gråta för att jag känner mig så känslosam.

image417


Den här killen har vi ju växt upp med. Ända från filmen "10 orsaker att hata dig" (som är den bästa jag-är-hemma-och-är-sjuk-filmen), till "En Riddares Historia" (som är en av de bästa filmerna någonsinn), "Lords of Dogtown", "Brokeback Mountain" och "Casanova" med flera. Om du inte sett dessa rekomenderar jag dem starkt!


Salut!


Fick gå lite tidigare från franskan idag.
Jag var nämligen den ända som var där idag. Kändes ju jättebra (ironi). Fick sitta där alldeles ensam med den konstigaste läraren på denna jord. Undlig är bara hennes förnamn, fast det börjar på D och slutar på ockens. Dessutom sköt hon upp läxan som jag låg med en timme igår kväll. Jag blir så ledsen. Nu måste jag ju öva på den till på fredag också. För då har jag redan glömt bort den. Nej det här språket är verkligen inte kul. Vackert är det inte heller. Jag tror att jag kan lika mycket som de som går steg 1, och jag går steg 4. Jag måste ändå ge mig själv en eloge att jag har hålligt ut så här länge. Jag är inte den som ger upp i första taget. Bara synd att jag inte har lärt mig något på vägen.

image416
Aurevoir! (stavas så?)

En tisdag

Jag kan inte begripa hur min skolgång kan gå runt. Jag skjuter alltid upp allting i sista stund. Vad det än är så blir det att jag sitter här dagen innan och kämpar & dör för att hinna klart. Och varje gång lovar jag mig själv att nästa gång, då ska jag minsan börja i tid. Men så sitter jag nu här åter igen utan att ha fått någonting gjort. Att komma igång är verkligen det värsta jag vet. Det funkar helt enkelt inte för mig.

Skoldagen idag har inte varit den bästa heller. Har startat upp ett grupparbete med 3:orna, där vi ska arbeta med deras UF-företag. Något jag inte kan förstå varför. Jag har gått över det här fler gånger men jag kan bara inte komma på vad poängen är eller vad det är meningen att jag ska lära mig. I morgon har jag dessutom franska (det värsta jag vet) första lektionen och jag har inte gjort min läxa. Något jag måste göra då jag inte gjort den på några veckor nu och min lärare börjar undra lite. Så det är väl bäst att jag sätter igång nu då.. 
 
Dagens:


Summer 08 preview

Det går inte att få stopp på mig. Nu har jag fått världens sommarsjuka. Skåda bara de här strandplaggen. Jag blir helt galen. Kan bara inte få nog. Det är nog det här Svenska konstiga vädret som gör att jag längtar till värmen. Och det faktum att jag snart ska åka spelar nog också in. Nu längtar jag verkligen!


(Alla från asos.com)

Och på tal om kläder så damp ett paket med kläder från H&M ner på sägen idag. Saker jag beställde för ett tag sen, tre byxor och två bikinis! Yeay! Alltid lika roligt med nya kläder! Och jag är så glad att allt passade också :)

Photoshop

Har suttigt och lekt med photoshop ett tag nu. Bestämde mig för att ändra layouten här på bloggen lite. Haha vad tycks? Nja, det kanske inte blev så fint. Men jag orkar inte göra om nu så det får bli en annan dag. Man kan ju bara bli bättre, right? Det var i alla fall kul att testa lite.

Me like it

Ja, så var det ju såhär att detta (bilderna under) var vad jag hade tänkt ha på mig i morse. Min svarta tröja från Rules by Mary och ett silverhalsband i form av en fjäder. Mycket vackert i mitt tycke. men mycket osmart Anna. Det är ju såklart så att halsbandet då inte är mitt, utan min älskade syster Julias. Jag hade ju självklart inte frågat om jag fick låna det utan bara tagit för givet att jag skulle det. Osmart, jag vet. För precis när vi ska springa till bussen och jag tänkte fråga, vad tror ni då inte att hon kommer ut med runt halsen om inte just det halsbandet. Jag tittar lite snällt på henne och säger att jag hade tänkt fråga om jag kunde få ha det idag, men då hon inte gav med sig kunde jag inte annat än att ge med mig då det inte var mitt. Själv fick jag ett annat fult halsband i julklapp (otacksam som jag är) som jag aldrig kommer använda. Jag ville ju ha det här! Men men, inget och göra. Allways look on the bright side of life, baram baram baram baram baram.. jag kan ju alltid låna.

image412

Vad lär vi oss av detta nu då?
Jo, dra inte ut på saker för länge, fråga en stund innan så att du inte får panik.
Det var mitt råd för dagen. Nu tänkte jag gå och lägga mig. Sov sött!

I LOVE SHOPPING

Hittade en jättefin tröja på Topshop idag när jag var inne i stan med Regina. Den var helt underbar. Tyvärr hittade jag ingen bild på den så jag blir väl helt enkelt tvungen att köpa den ifall ni ska få se den ;) Höhö

Hittade även dessa godingar på asos.com. Vilka även de skapar ett ha begär hos mig. Kolla så förstår ni!


Har ni sett något snyggare? Neej (Jag svarar åt er, om det är okej?)
Det är nästan så att jag måste klicka hem de här på en gång.

Om man räknar tiden man lever i magen skulle jag vara 18 nu..

Jag känner mig så liten så liten. Alla runt om kring fyller 18 hela tiden. Känns nästan som om alla har hunnit fylla två gånger medan jag själv bara står kvar och stampar i samma ålder. Nej det här tycker jag är orättvist. Det finns till och med dem som hunnit tagit körkort redan. Fast än bara tre veckor av året gått. Jag förstår mig inte på vad engagerat. Själv känner jag mig bara rätt så liten när jag hör det. Usch och fy säger jag bara. Vad avundsjuk jag är. För det är ju igentligen det som är grejen. Att jag är lite smått avundsjuk bara.


Mine mine mine mine

Åh vad jag är glad! I found what I was looking for! .. en bikini. Jippi! Efter mycket letande och suckande över att inga affärer i hela Stockholm tycks ha några bikinis så hittade jag den. Den hängde där ensam och övergiven (nästan, bara med ett så där 20-tal andra bikinisar) på Topshop. Åå vad jag älskar Topshop! Den är rööd & sen vit och ja, ni kan ju se själva :) jag bara älskar den!


image395

(Dock inte så bra bild. Är mycketmycket finare i verkligheten vill jag lova. Och jag kan bara föreställa mig hur fin den är när jag har blivigt sådär gyllenbrun över hela kroppen.)

Rapportering från skolan

Ska till stan idag med Regina och kolla efter en bikini till Indien. Är drygt 3 veckor kvar tills vi åker och jag börjar bli lite spänd och förväntansfull nu. Tänke mest bara berätta att jag hittade ett Photoshop program hemma hos pappa igår som jag tänkte testa när jag kommer hem ikväll. Se om det funkar. Så kanske jag också kan få lite snygga bilder. Inte att det här är det coolaste:

image385

(bild från Cypernresan 06)


Sandra & Sandra

Sitter vid Sandras dator och tittar på lite bilder. Hittde de här, Sandra & Sandras bilduppgift där de ska visa upp hur en tonnåring blir snodd på sin mobil. haha fy faanvad roligt. Snygga ni är tjejer ;)


Kvällens outfit blev:

.. Ganska söt & oskyldig. Jag lägger ut några bilder på tips man kan göra om man vill använda sina gamla smycken på ett nyare sätt. Här har jag gjort ett halband till ett sött armband.



Vit gammelmormor blus: H&M organic cotton
Svarta byxor med dragkedja: H&M
Armband 1: Svart, fått i present
Armband 2: halsband med ett kors som jag virat några varv (se bild ovan)

A saturday night with the good old gang!

image370

Ska göra mig i ordning nu. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll. Att detta problem är så återkommande. hm.. nej nu får jag gå och leta igenom garderoben. Vi ses!

Ge mig sommar

Längtar!



(Bilder från sommarens klassresa.)


Åååhh

Jag är dum dum dum dum! Det är lördag, det är den 19 januari, det är år 2008 och klockan är 15.01. Var är jag då? Jo, jag sitter hemma som en annan nyvaken zombie. Var SKA jag vara då? Jo, jag ska vara på dans. Aaaaaahhhhh! Jag blir så trött. Att jag inte kan komma ihåg någonting. Och jag som har gått hela veckan och längtat till att dansen ska börja igen. och så sover jag över hela första lektionen.

Just nu känns mitt liv ett stort kaos.


01:00

Känner mig rätt tråkig. Resten av familjen + vänner sitter ute i köket och spelar spel. Själv känner jag mig lite trött. Ska snart gå och lägga mig tror jag, tänkte ta en snabbdusch först. I vilket fall som helst så tänkte jag stänga av datorn nu. God natt på er allesammans!

image360

Hjälp!

Ajj! Jag brände mig på plattången idag! Gjorde sjukt ont! Buhu! Syns kanske inte så mkt på bilden men det är bara för att det inte var något bra ljus någonstanns. I verkligheten syns det jättemycket och det är jättesynd om mig. Det var bara det jag ville säga, så att alla kan tycka synd om mig ;) Lägger även in en bild på min gigantiska utväxt som FORTFARANDE inte är borta. Är snart brunett om det fortsätter i den här tackten. Men snart ska den försvinna. Ska till min frisör den 24:e så jag får bara bita mig i läppen & hålla ut. Under tiden är min räddning mitt torrshampo, går inte att klara sig utan!

image361image362
 Fult                                                    Dubbelfult

Smyckestillverkning

Håller ju som bekant på med lite smycken. Väldigt roligt! Gäller bara att man har tid. Vilket det har blivigt lite dåligt med på sistone. Här är i alla fall några av de smycken jag gjort. De tre sista blev julklappar.


                     Mitt                    Syster             Bonusmamma           Lillasyster
                
P.S Förlåt för min dåliga bloggning ibland. Beror mestadels på att jag inte är hemma & kan sitta vid min dator. D.S.

Hicka = tar dörden på mig

Ett väldigt återkommande "fenomen", om man nu kan kalla det så, i mitt liv har kommit att bli hicka. Eller hypernervokustiska diafragmakontravibrationer som det så fint heter. Jag har fasiken hicka minst en gång om dagen, oftast fem! Är så himla less på det. Jag går ju god damn it runt och låter som en jävla tuggleksak för hundar. Föreställ er, det är inte vackert! Jag får väl glädja mig åt alla runt omkring mig som får sig ett gott skratt.

Hittade några huskurer för att bota hicka:
(några riktigt konstiga, vem fan kom på dem?)

  • Att tugga i sig och snabbt svälja en till två matskedar strösocker
  • Svälja tre gånger samtidigt som man håller andan
  • Hålla andan direkt efter första hickningen
  • Att man blir överraskad eller skrämd av något
  • Dricka vinäger
  • Dricka upp och ned
  • Ät en matsked senap
  • Tugga en sockerbit och svälja ner den med vatten samtidigt som man håller andan
  • Dricka så mycket vatten som möjligt i en enda klunk
  • Blöta en sockerbit i ättikssprit och äta upp den
  • Ät en tesked sylt
  • Hålla för öronen, med fingrarna, så att man inte hör något tills hickan är borta. Haha
  • Mun-mot-mun metoden (hjälper mot "fyllehicka")
  • Trycka på nerven på bröstkorgen hårt tills hickan går över. Nerven ligger mellan två ytterst små "gropar" och är ganska svår att hitta, men effektivt.
  • Killa/kittla sig i svalget.
  • Att hålla andan så länge du kan samtidigt som du putar ut din mage så mycket du kan (så det gör nästan ont)

  • image355
    Det finns en snubbe, Charles Osborne, som började hicka 1922. Hickan fortsatte ända till februari 1990, sammanlagt 68 år. Hjälp! Tänk om jag är den nya Charles!

    Sommarplaner

    Satt i skolan idag med Frida & Sofie och tänkte över sommaren. Det är ju inte så långt kvar nu.. Eller okej, det är bara januari, men man måste börja planera i tid. Så åter till saken. Nämligen, att vi kanske tänker tågluffa genom Europa i sommar. Låter det inte hur kul som helst? Problemet är bara det att jag inte har något jobb, och därför ingen inkomst. Jag har inga undansparade pengar som jag kan nalla på. och om jag ska skaffa ett jobb nu så måste det bli efter indien och då är det typ bara två månader kvar.. Förstå mitt dilemma. Och mamma & pappa kan jag inte fråga om pengar, för jag vet redan att jag inte kommer få 10 000 av dem bara så där för att jag har bestämt mig för att åka ut och resa. Så jag vet alltså inte om det kommer att gå vägen. Men planer har redan börjat smidas.. ;)

    Vi bestämmde också att vi ska på Peace and Love, vilket nog (haha) är säkert! Wiie! Inte för att jag är sådär inne på festivallivet, med smuts, konstiga band och allt som hör till, men det blir nog roligt! Jag och älsklingen har också bestämt att vi ska resa någonstanns tillsammans. Så nu ser jag verkligen fram emot sommaren. För mig kan den gärna börja nu, så kan vi slippa det här taskiga vädret!
    image354









    En dag på stan

    Igår var vi lediga från skolan. En dag som verkligen var efterlängtad. Jätteskönt att ligga och dra sig på morgonen och det bästa som finns är att vakna upp i en varm famn. Efter att vi gjort oss i ordning åkte jag och älsklingen in till stan. Vi gick runt en stund och tittade lite men det blev tråkigt nog ingenting. Det enda jag vill är bara att all rea ska ta slut någon gång och att alla nya fräsha vårkläder ska komma. Jag vill ha nytt, nytt, nytt!
    I alla fall, så bestämde vi oss att skita i shopping och gå och äta & se på bio istället. Vi gick till "Rice", en asiatisk restaurang på nybrogatan, som vi blivigt rekomenderade om. Mycket god mat, sushi och alla möjliga kinesiska japanska maträtter. Efter det gick vi som sagt på bio, National treasure - Hemligheternas bok, töntigt namn tycker jag men den var bra. Liknade da Vinci Koden lite, vilken jag också tyckte var bra.
    Allt som allt en mycket mysig dag.

    image352

    Just another Wednesday

    Kommentar på föregående inlägg:
    Hockey var kul. Inte lika roligt som jag tyckte när jag var mindre, men de första 5 minuterna var klart underhållande. Är inte känd för att ha världens bästa tålamod, så vad som hände sedan i matchen har jag ingen som helst aning om. vad jag underhållde mig själv med medans matchen fortsatte var att djupt inspektera de tre lustiga herrarna som satt framför. En av dem hade mjäl som hade ramlat ner över hela hans svarta jacka, den andra var väldigt tunnhårig och den tredje hade en dammössa (!) ja det var lite roligt. Sedan förundrades jag över att jag varje gång, vare sig det är fotboll eller hockey, tycks hamna nedanför personer som analyserar varenda sekund utav matchen. Är i för sig ganska roligt, men man undrar ju om de kan vara tysta över huvud taget.

    Pappa blev lite förtjust i sovenirerna, men vi var tvugna att göra honom besviken när vi sa att vi inte ville ha någon dif-mössa med matchande halsduk till. Gå runt som levande reklampelare, hua mig, nog pinsamt med att man gjorde det som barn. Då var ju halva nöjet med att gå på match att få den där djurgårdsgrejen. Nog om det. Någon till hockeymatch blir det nog inte på ett tag nu.

    Inför Djurgården - Frölunda

    "Två raka segrar på hemmaplan bådar gott inför dagens match mot Frölunda. Patric Hörnqvist har hittat målet och vi kan hoppas på tre viktiga poäng."

    Idag är det Djurgårn' match på hovet. Ska dit med pappa robin och julia. Ska bli mysigt. Det var länge sedan vi gjorde något tillsammans. Känns väl sådär att det är hockey vi ska titta på. Men vad gör man inte om pappa så fint frågar om man vill följa med. Heja!
    image351

    Tatuering?

    Har tittat på Miami Ink och man blir allt lite sugen på en egen tatoo ibland. Mest lockande känns en liten på handleden eller ljumsken. Vad jag inte riktigt klarar av är dock alla dessa färgglada tatueringar. Kan bli riktigt fult. Svart/vitt ska det vara. Om någon alls, vill säga?

    Nu tänkte jag joina familjen ute i vardagsrummet och titta på Singing Bee. Tydligen ett nytt familjeprogram som går ut på att man ska sjunga rätt ord i en låt. Får se om det kan vara lite roligt.

    Uppdatering: Ändrade layouten i bloggen lite.

    Face off, Face ON

    Tänkte rekomendera det bästa pudret som någonsin gjorts. Nämligen Kanebos Total Finish. Ger ett oerhört bra resultat och huden blir näst intill porsilnslik. Huden blir jämn och fin och alla finnar, blåmärken, liknande blir som bortblåsta. Täcker riktigt bra och går väldigt snabbt & lätt att applicera. Ända minuset är bara att det kostar en del, men det är det verkligen värt då det räcker länge. Jag har köpt om det flera gånger, just för att allt annat efter att ha prövat det här känns jättedåligt. En klar 10-poängare!
    image342

    Andra favoriter i necessären:

    Mascara: Max Factor Masterpiece MAX mascara, 155:-
    image343

    Foudation: L'oréal Infallible Foundation, 140:- (Om man nu inte vill ha ett så täckande resultat som kanebos puder ger är den här foundationen mycket bra. Jag gillar även det här resultatet väldigt mycket och det att den är relativt billig.)
    image344

    Concealer: 1. Make up store cover all mix, Pris? (Riktigt bra) 2. Lumene cover palette, 95:- (Mycket billigare och mer värd priset då den är nästan lika bra)
    1.image3452.image346

    Brunpuder: The Body Shop Bruch On Bronze, 229:- (Perfekt till hals/axlar eller rouge om man så vill)


    Rouge: Isadora perfect powder rouge 20 frosty Rose, 120:-
    image349

    Ögonskugga:
    E.Funkhouser New York Eye Color Duo Breathtaking/Sublime, Pris? (Den färgen som jag älskar finns inte, men ser ut som dessa fast de är mörk/ljusbrun färg.) Gillar även Make up stores Eyedust shadows.
     image348








    Till fest, tips:

    Lösögonfransar: H&M lösögonfransar, 29:50:- (Billiga och faktiskt riktigt bra och ett plus är att man får lim till) Om man är lite mer vågad eller ska på någon rolig fest har make up store jättecoola fransar här!
    image350

    Home sweet home

    Det känns som att man aldrig är hemma längre nu för tiden. Jag har glömt bort hur skönt det kan vara att bara gå runt och skrota lite hemma medan dagen bara går förbi och man inte gör någonting. Just det där att inte göra någonting. Det kan vara så himla skönt. Ändå hade vi precis lov. Det var mindre än en vecka sen. Herre gud, det känns som en evighet.

    Covergirl

    Tittade runt lita och hittade den här roliga funktionen på malins blogg. Jättekul! Gör ditt egna tidningsomslag, klicka här.

    image336
    image335

    1 månad minus 2 dagar

    Om precis 1 månad minus 2 dagar åker jag till indien (den 8 februari) i tre veckor. Det är inte så lång tid kvar nu. Har suttit och tittat i H&M-katalogen efter lite kläder jag behöver införskaffa till dess. De blev en hel del märkte jag, så jag får sätta mig ner med mamma när hon kommer hem och kolla igenom ordentligt.

    image334

    De här 2 bikinisarna (säger man så?) tänkter jag köpa, de känns riktigt användbara. Älskar Bandeau modellen men egentligen vill jag ha en något mera färglad. Med massa härliga färger och mönster. Men det får jag kolla på när jag åker in till stada. Hade egentilgen tänkt åka dit idag med Regina och kolla runt lite, men som sagt så är jag ju sjuk. Det värsta är emellertid inte det utan det faktum att jag är lite tidigt ute med att leta bikini. Affärerna har inte fått in så många än. Jättetråkigt tycker jag. Men jag hoppas på att Sthlm har ett lite större utbud än Täby C.

    Torsdag och jag är sjuk

    Jag vill börja med att säga förlåt för mitt förra inlägg. Dett var inte vidare roligt eller intressant för den delen. Men allvarligt, jag tror att jag har glömt bort hur man sover. Så jag skyller allt negativt på att jag är trött (och sjuk). Men jag tror jag har kommit på vad mitt problem är. Jag kan inte sova själv. Det går bara inte. När jag är med martin däremot då kan jag somna. Exempelvis när vi var här hemma efter skolan igår  somnade i båda två så fort vi kom innanför dörren. Jag kan helt enkelt inte sova själv längre och det är inte kul för jag behöver min skönhetssömn för att kunna bete mig som en normal människa. Men jag ska fortsätta att leta efter min sömn så ska det nog gå vägen.
    image331

    Umbrella ella ella

    Är jätteförkyld och allt är piss, om du inte orkar med min depresion så sluta läsa nu.
    Som jag då sa, jag är jätteförkyld och låter som en gamal kärring, det rinner och jag nyser hela tiden! Aaw, jag orkar inte vara sjuk! För det andra så mår jag så himla dåligt över mitt hår. Har världens längsta utväxt och det går inte att göra någonting. Jag måste verkligen boka in mig akut hos frisören!
    Till råga på allt regnade det i morse och det absolut suger. Hatar regn! Man kan inte gå ut en sekund utan att håret förstörs. Jag blir så arg. När man väl har fixat till det så gott som det går så blir det blött och lägger sig slickat runt hela huvudet. Juste, sa jag att jag HATAR regn!? Ah usch vad jag mår dåligt! Av mig själv alltså.

    Uppdatering: Ni får stå ut lite till med min negativitet för nu är jag riktigt ledsen (okej inte på riktigt men ändå). Igår frågade martins mamma om jag håller på att spara ut mitt hår!? What! Nu är det verkligen akut färgning som gäller!

    Put me to sleep, so to speak

    Första dagen i skolan och jag var precis lika trött som jag har varit de senaste dagarna. Jag vet inte vad som har hänt men det är väldigt irriterande! Jag har inte kunnat somna de senaste fem nätterna, och likadant var det i går. Senaste gången jag tittade på klockan var hon halv fyra, 3 timmar innan jag skulle upp! Så jag har inte sovigt ordentligt på jättelänge och nu börjar tröttheten ta ut sig ordentligt. Idag känner jag dock att jag kommer att somna direkt när jag lägger mig i sängen & det känns underbart.

    Så god natt på er alla!

    My baby is home

    image330



    Fruktsallad är ju det godaste som finns! Har alltid uppskattat en god fruktsallad men jag tror aldrig att jag har smakat något så underbart gott som idag. Jag och martin köpte med oss hela fruktdisken hem och ja, jag kan inte förklara hur god denna smakupplevelse var. Men tro mina ord, den var god!

    För det andra så är jag bara hur glad som helst över att min älskling äntligen är hemma, were he belongs. Vi har haft en jättemysig dag och älskling, du är det finaste jag har & du gör mig alltid så glad.

    Längtar längtar längtar

    Martin kommer hem i morgon & jag är sååå GLAD!
    Då är han bara MIN!

    Nyårsbilder

    As I promised, lite nyårsbilder. Å såklart börjar jag med den snyggaste, när man sådär före festen är nysminkad och känner sig snyggast ;) Enjoy!


    18-års år i år

    Nu har 18års året börjat. Året då alla fyller arton har dragit igång! Först ut är... tadadadam, Saandra sk. Grattis på fördelsedagen hun! ♥

    Detta år kommer att bli späckat av underbart folk som fyller 18, inte minst jag själv ;) Är bara 9 månader 1 vecka och 4 dagar kvar tills det är min tur! wiie! Gud vad jag längtar! Känns dock som en evighet.

    Allt började igår med mycket planering mån' tro. Jag Sandra j och Lovisa bestämde att våran present till Sandra skulle bli en överaskningsmiddag. Vi höll på hela dagen igår och fixade och trotts lite komplikationer så blev resultatet kanon och Sandra blev jätteglad! Vi firade henne långt in på natten och efter tolvslaget var hon officiellt 18 år! Så idag vill jag bara säga: Grattis grattis grattis! Hoppas du får ett underbart år! Jag måste erkänna att jag är lite avundsjuk på att du får vara med på allas första krogrundor.

    image311
    Anna & Sandra

    Med ljud & vilda gester

    Ja klockan är mitt i natten nu och jag ska gå till sängs. Tänkte bara berätta att jag haft en mycket trevlig kväll tillsammans med gamla vänner. Mickis, Sandra & Lovisa kom över och vi har suttigt och spelat sällskapsspel hela kvällen. Har haft jättetrevligt och kiknat av skratt många gånger. Sånna här kvällar ska jag se till att ha oftare. Det är jag Absolut överäns med mig själv om.

    Nä nu måste jag gå och lägga mig, så att jag kommer upp i morgon. Sov så gott! ♥

    Full fart

    image310

    Idag har det hunnits med mycket. Jag har:

    1. Vart hos tandläkaren, Check!
    2. Skaffat nytt pass, då mitt gamla snart går ut. Check!
    3. Tagit återhämtningspaus på donken. Check!
    4. Tagit en spruta & drickbart vaccin. Check!
    5. Fikat. Check!
    6. Åkt buss med en 2 & en 3åring. Inte helt lätt kan jag lova! Check!
    7. Lagat middag. Check!
    8. Barnvakt. (Pågående arbete)

    ... och klockan är bara 19.00!
    image309

    Far & dotter(ar) dag

    Igår spenderade jag, Julia & pappa dagen tillsammans. Mycket trevligt, det var väldigt länge sedan vi gjorde det. Eftersom vi är en ganska så stor familj så blir det inte ofta tillfällen att vara själva.
    Det första vi gjorde var att gå på bio, Arn - tempelriddaren. Mycket bra film, glatt överaskad. Sedan åkte vi och åt middag på en indisk restaurang. Ett smakprov av vad som komma skall. Det var väl gott, var inte så vågad av mig. Beställde grillad kyckling med ris och sås bredvid. Och vad jag har hört så är det för den delen mest vegetarisk mat där nere så jag får väl se hur jag kommer att klara mig.

    image307
    (bild: ur Arn - tempelriddaren)


    GOTT NYTT ÅR

    Så är vi inne på år 2008. Det känns så konstigt att säga förra året. När det bara var för några dagar sen. Men jag får väl ändå säga att år 2007 var ett bra år & att jag kommer att ta med mig många fina minnen.
    Nu hoppas jag bara att 2008 bli lika bra, eller ännu bättre!

    Nyårsafton visade sig bli bra. Såklart saknade (Saknar) jag martin jättemycket & en dag som denna var det lite extra svårt. Men med massor av vänner runt sig klarar man vad som helst! Så efter festande, raketer, mer umgående, promenad på järnvägsspår och övernattning hos Sofie blev det ett riktigt bra slut på år 2007 & en riktigt bra början på 2008. (lite bilder kommer senare)

    image306


    RSS 2.0