Bye bye Sweden

image5048 Februari: Resan tar sin början!
Vi ses den första mars, då är jag tillbaka :) Ni får ha det så bra! :D

Hey!

Det dröjde inte så lång tid innan jag hamnade här igen, haha! Kom ju på att jag ändå inte har något direkt viktigt att göra så jag kan ju lika väl sitta här en stund till. Är hemma hos mamma på besök (dock ingen annan hemma) och väntar på att martin ska komma. Då tänkte vi gå till Ica och köpa oss lite godis och sedan gå hem till pappa där jag ska hjälpa honom med en läxa. Det är ju så att det finns en del fördelar med att åka bort. Jag slipper nämligen de här äckliga läxorna. Eller jag får iof göra dem sen. Så kalla mig dum som skjuter upp dem. Men jag slipper ju göra dem nu, och jag lever för stunden så jag är glad.. Nu :)
image503image502image501

vädret presenteras av...

.. moi :)

Indien:        Hemma:

image496  image497

Känner mig ganska lycklig faktiskt!
Imorron bär det som sagt av...I'm happy.


Nästa gång vi hörs kanske, kanske, jag är i Indien. Vi får se. Kanhända att jag hinner smita till datorn en stund i morgon innan jag åker. Om inte, så får ni ha det så bra! Det kommer i alla fall jag att ha! ;)

Sommarbild

Yes indeed! Perfekta sommar-håret, perfekta blommiga sommar-klänningen, perfekta sommar-sminket! Så här som Jessica Alba ser ut vill jag se ut en vanlig sommardag. Perfekt helt enkelt!

image494

Shööning!

Vilken blick!
image495 

(William 2 år, observera att bilden är avklippt & att han bara är i bakrunden av bilden) Världens sötaste unge! Dock inte världens bästa bild ;)

India Here I Come!

Jaha då var det bara idag kvar då. Imorrgon lämnar jag detta land för en resa långt långt bort, mot ett nytt mer främande land! ;) Vad vet jag egentligen om Indien? Inte mycket kan jag tala om. Så lite rädd är jag. Men mest är jag lite spänd, på ett bra sätt då alltså! image493

Imorgon börja då flygresan. Det kommer att ta ett dygn från det att vi lämnar arlanda tills det att vi landar säkert borta i Indialand. Pust, jag kommer vara helt slut! Men allt för den goda sakens skull, och det för att jag ska bli brun brun brun! ;)

(Inget mer flams på golvet med alla underbara vänner här hemma på tre veckor. Hur ska jag klara mig?)

"Köp dig nånting fint stumpan"

Igår var jag ganska nere, ett av skälen att jag aldrig kom till att skriva, men det knallar & småspringer ändå. Bråkade lite med pappa och sen började väl reseångesten krypa fram. Det gick upp för mig att det faktiskt bara var igår och idag som jag kommer att få träffa min martin och det käns lite tufft. Trotts detta så hade jag roligt i skolan. Fy vad vi har flamsat de här sista dagarna tjejer! Haha, jag sprang runt och raggade en penna innan lektionen skulle börja. Ingen hade, eller ville ge en till mig, så jag frågade efter en krona istället (vilket är vad den penna kostar), då Nilsson snällt ger mig en med repliken: Köp dig nånting fint stumpan ;) Haha gud vad roligt vi hade åt det! (Internskämt:)

image491
 
P.S Lycka till med körkortet i morgon Oscar! :) D.S

Kompromis?

Kompromis är när två personer kommer
fram till en lösning och ingen får som den vill.


Låter inte så där jättebra tycker jag. Haha. Och är iaf ingenting som fungerar hemma hos oss där alla tror att de har 100 % rätt. Vi kan nog helt enkelt inte kompromissa. Om det är bra eller dåligt vet jag faktiskt inte. Brukar sluta i tårar...

Hurry Curry

Hej, sitter hemma hos pappa på vår nya dator för tillfället (den är jättefin vill jag lova! :) Idag har jag varit ledig och jag känner att min förkylning har börjat lägga sig igen. Ingen feber och nässprayen gör mig nästan som ny :)

Har varit i Täby C idag med julia och handlat det sista inför resan. Har dock konstaterat att jag köpte lite onödiga saker, men de kändes viktiga för stunden. Sen är det ju sådär att det man planerar att köpa råkar bli just det man glömmer bort. Men jag tycker ändå att jag gjorde rätt bra ifrån mig. Men jag hittade ingen bok och det skulle igentligen vart bra. Så om ni läst någon bra på sistone skulle jag bli glad för tips! :)

Nu måste jag gå och göra mig i ordning, hoppas på att hinna med bussen till martin, så det är bäst att jag skyndar mig! Vi måste ju spendera så mycket tid som möjligt tillsammans nu innan jag åker.

Nedräkning till Indien: 3 dagar kvar! :D

Pick och pack

Usch, är mitt uppe i packningen. Ska åka till pappa idag och då måste jag packa med det jag ska ha med mig till Indien. Och jag kan bara inte förstå hur jag kan vara så dålig på att packa. Något borde jag väl ha lärt mig av alla dessa år av packning fram och tillbaka mellan parentsen. Men icke, jag är fortfarande världens sämsta packare!
Och dessutom, för att göra livet ännu svårare så har jag tilldelats den fjuttigaste lilla resväska man kan tänka sig! Hur i hela friden tror de att det här ska gå ihopp?

Måste kila nu, men vi hörs sen :)

Nedräkning till Indien: 4 dagar kvar!

Maybe a little bit jealous

their hair, their clothes.. me love it!





I wouldn't mind having their closet. No no no!
(Gossip Girl imorrn kl. 20.00)

Förkylningen har sitt grepp om mig.

Idag är jag så pass sjuk att jag är hemma. Har inte riktigt kunnat sova så bra inatt. Vaknat till flera gånger av att jag inte kunnat andas. Som tur har min räddare i nöden (nässpray) stått alldeles bredvid sängen och räddat mig när det behövts.

Känner mig förutom förkylningen lite nere för att jag missar skolan. Det är inte bra. Skulle behöva vara där nu de här sista dagarna innan jag åker. Blir bara mer för mig att göra när jag kommer tillbaka annars. Har redan en hel del att göra, men med den här förkylningen blir det inte så mycket gjort. Tur har jag iaf att vi är lediga i morgon, och sen är det bara två dagar kvar i skolan innan jag åker (:)) Kanske kan försöka plugga lite då.

Uppdatering: Gjorde om layouten i bloggen lite. Tyckte den var så burrig förut. Kanske inte lika fantasifull, men klart mycket ljusare. Ett tecken på att våren och sommaren är på väg! Vad tycks, var det finare innan?

Innan:                  Nu:

Miss blue


Den här låten kan jag bara inte tröttna på,
den gör mig så himla glad. Jag kan inte sitta still. och bilturen på slutet ger mig bara sånna härliga sommarkänslor. Sommarkvällar är ju bland det härligaste som finns och att bila genom USA i sommar vore inte fel!


Miss Blue - Vincent

Tågkrasch i Vallentuna, IGEN!

Martin rigde precis, en kompis till oss sitter på tåget mellan vallentuna-ormsta. Det är någon som har blivigt överkörd, IGEN! Usch! Jag förstår inte att det kan hända hela tiden! På samma ställe (!) Tåget hade tydligen smällt till ordentligt men han visste inte vem personen var. Polisen vill inte säga det ännu..

Party party mood

image468Go' morron alla pigga, sitter här bajstrött & ont i huvudet. Har väl något med gårdagen att göra och att jag har gått och blivigt förkyld, igen! Är jag så tunt utrustad med ett immunsystem?

Gårdagen var riktigt trevlig & det var jättekul att träffa alla. Precis som vanligt! Det är med er tjejer som jag har roligast! Mitt dåliga humör försvann snabbt och efter en vinare var det party party in my head! Dock var det inte alla andra som ville dra vidare. Men tur för oss att vi har så roligt när det bara är vi tjejer, så det gjorde inget! Myspys!

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen igen och försöka sova bort den här jävla förkylningen. Det är ju bara sex dagar kvar till Indien nu och då kan jag ju inte vara sjuk! Hjälp mig!

Roligt inlägg (not)

Ja då var man hemma snabbt för lite ombyte. Ska iväg till Moa snart, där mestadels av kvällen kommer att spenderas. Känner mig fortfarande lite trött, men jag vet att det snart kommer att gå över när alla vi glada tjejer samlas.

Nä nu ska jag packa lite så vi hörs antagligen i morgon. Lägger upp bilder då, om kameran råkar smygas med vill säga. Vi får se, för det är lite cp-varning på den nu.

Nedräkning till Indien: 1 vecka kvar, dvs 7 dagar!

RSS 2.0