Förkylningen har sitt grepp om mig.

Idag är jag så pass sjuk att jag är hemma. Har inte riktigt kunnat sova så bra inatt. Vaknat till flera gånger av att jag inte kunnat andas. Som tur har min räddare i nöden (nässpray) stått alldeles bredvid sängen och räddat mig när det behövts.

Känner mig förutom förkylningen lite nere för att jag missar skolan. Det är inte bra. Skulle behöva vara där nu de här sista dagarna innan jag åker. Blir bara mer för mig att göra när jag kommer tillbaka annars. Har redan en hel del att göra, men med den här förkylningen blir det inte så mycket gjort. Tur har jag iaf att vi är lediga i morgon, och sen är det bara två dagar kvar i skolan innan jag åker (:)) Kanske kan försöka plugga lite då.

Uppdatering: Gjorde om layouten i bloggen lite. Tyckte den var så burrig förut. Kanske inte lika fantasifull, men klart mycket ljusare. Ett tecken på att våren och sommaren är på väg! Vad tycks, var det finare innan?

Innan:                  Nu:

Kommentarer
Postat av: tilda

blev ju jättesnyggt!

2008-02-04 @ 13:23:44
URL: http://aouch.blogg.se
Postat av: Anna

Tack, vad bra ;D

2008-02-04 @ 13:47:26
URL: http://anniiea.blogg.se
Postat av: Linn

jag vet inte vad jag gillar mest. Men nu är det nog lite mer stilrent. Inte lika rörigt, men jag gillade den andra med!

2008-02-04 @ 14:09:49
URL: http://lajn.webblogg.se
Postat av: Anna

Linn: Jag har lite svårt att välja själv. Men som jag sa var andra den för mörk och bilden passade inte riktigt med en ljusare bakgrund, så såhär blev det.. :) Va bra, tack så mkt :)

2008-02-04 @ 14:27:13
URL: http://anniiea.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0