Tre veckor i Indien

Honeey I'm hooome!

Shame on me, att jag inte kunde klämma in en enda dag att skriva ett inlägg! Jag får väl försvara mig med att jag haft annat att göra och that I will make up for it. Jag lovar att berätta allt som har hänt nu istället. Hoppas det är ok och att det inte blir för långtråkigt (ni får väl helt enkelt sluta läsa då). Jag har iallafall haft det jättebra & livet flöt på bra där borta. Är skönt att vara hemma igen men jag måste bara få klaga på vädret, fyfaan vad kallt det är! Jag tror jag fryser ihjäl! Sommarn får gärna komma nu. Är lite jobbigt att behöva ta på sig långbyxor igen. Tough life here in Sweden.

Såå, sammanfattad dagbok av de tre gångna veckorna:

Fredag 8/2: Flög 15.15 från Stockholm Arlanda till Indien.

Lördag 9/2: Någonstans under flygningarna blev det plötsligt lördag och tiden flyttades 4 & ½ timme framåt. Vi landade trötta och utslagna efter nästan ett dygns resa kl.16 (11.30 svensk tid) i Kovallam. Vi packade upp, gick & åt och somnade på en gång.
Söndag 10/2: Första stranddagen!
Måndag 11/2: Åkte till en jättevacker strand en bit bort där det var jättehöga vågor som toog mina solglasögon som jag dumt badat i, buhu, ledsen!

Tisdag 12/2: Åkte Backwater-tur (Båttur i floder som tydligen är speciella för Kreala) Fin natur :) Dock liten båt, en kanot med åtta personer i den, höhö.
Onsdag 13/2: Kom till Vercala (vårt andra stopp denna resa) efter ca 1 ½ h taxiresa. Förstod för första gånen hur heliga djuren verkligen var för dessa människor. En elefant gick mitt på motorvägen och stoppade upp hela trafiken, och ingen flyttade på den. Konstiga människor, dom där indierna ;)
Torsdag 14/2: Alla ♥-dag! Saknade martin som en galning! Gick upp vid 7.00 Gäsp! Åkte en båttur där vi fick se delfiner och det var riktigt coolt att veta att de simmade under en när man badade. Låg sedan och solade på däck hela dagen, vilket resulterade i att jag brände hela kroppen.
Fredag 15/2: Var på en ny strand, förbi klipporna på den gamla. Låg dock i skugga mestadels av dagen, aj aj aj min brända kropp! ;) Nytt ord: MYRPARAD. Så fort man såg myror överföll dom en gåendes i en liten parad, Död åt myror säger jag bara. Jag hatar de små krypen!
Efter de lite agresiva orden tycker jag att det är dags för en liten bild till.

Lördag 16/2: Alla vaknade innan solen äns hunnit gått upp. Vi hyrde tre tucktuck, här kallade rickshaw, åkte tår 1 ½ h till en hamn där vi skulle hyra en båt. Vi bestämde oss för en med tre sovrum på och hyrde den i ett dygn. Umgicks & solade lite på båten och kände mig för första gången lite brun :)
Söndag 17/2: Åkte upp till bergen till ett naturreservat. Lite läskigt på väg upp med branta smala vägar och en fartdåre till indier som chauför! Får skyla på pappa att jag har ärvt hans höjdskräck, något jag inte bara kände på en gång under resan. När vi kom upp blev det elefantridning. Min elefant hette monicha & var 35 år, mycket intressant information, eller hur? Under tiden vi red: William snart 3 år: Titta en höna! En get! En ko! Pappa: Jaha, nästa år blir det ingen resa till Indien inte, då tar vi in på en 4H-gård! Verkar ju mera uppskattat! Haha

 
Nä nu får jag snart skrivkramp så jag tar en liten paus & återkommer strax med återstående dagboksskrivade från resan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0